Se nyheder fortalt af tv-værter der smider alt tøjet på Tv

Se nyheder fortalt af tv-værter der smider alt tøjet på Tv

SPAR MANGE PENGE

Nøgne-Nyheder i tv er noget vi frem til på DR og Tv2.

NakedNews.Com er en nyhedsportalt med faktuelle og ægte nyheder fra ind og udland, de bliver toppede op med smukke og frække Jounalister og tv-værter der  smider alt tøjet mens de læser nyheder op.

I næsten to årtier har Naked News været det eneste program med intet at skjule! Naked News har eksisteret siden 1999, så det er efterhånden en del år på den velformede bag – men det har ikke gjort den mindre populær! Mange troede de var en døgnflue da de kom frem, men flere og flere nyder de nøgne nyheder, som både er underholdning, men også rigtige nyheder fra hele verden.

SEX I DAG?

Nyhederne og vejret er ikke altid det mest spændende at se… Men det hjælper når værterne smider tøjet på skærmen! Se billeder og film med de hotteste kvindelige Tv-værter der viser et stykke med bart.

Naked News er det eneste program af sin art på planeten, med rigtige nyheder, sport, underholdning – læst op af det smukke hold af lækre piger! Plus, deres ugentlige auditions og sexede gæster betyder, at der altid er friske ansigter, der kommer forbi!

Når de ikke dækker de seneste i nyheder og popkultur, er de ude på stedet på syndige destinationer som Hedonism Jamaica og Las Vegas! Naked News producerer seks nye episoder om ugen, og kan streames på din computer, smartphone eller tablet. Medlemmer får adgang til tusindvis af tidligere episoder i deres arkiver.

SE ÆGTE NYHEDER MED DE FRÆKKE NØGNE TVVÆRTER

 

porno med danske piger