Jaloux – gør det ondt eller tænder det dig? (utroleg)

Jaloux – gør det ondt eller tænder det dig? (utroleg)

SPAR MANGE PENGE

Jalousi og liderlig på samme tid.

Tanken om, at min kone er utro gør mig meget liderlig.

Udpluk fra forum indlæg:

Jeg husker stadig første gang den forvirrende dobbeltsidede følelse, da min daværende kæreste grædende fortalte mig, at hun havde været sammen med en anden til firmafesten – hvordan det både gjorde ondt i hjertet og samtidig gik direkte i underlivet på mig som en voldsom liderlighed.

Jeg husker den voldsomme og dyriske forsonings sex vi havde lige bagefter og i dagene derefter i lang tid. Jeg husker min forvirring i lang tid derefter, hvor jeg ville være vred på hende, slå op med hende, men i stedet bare blev mere og mere liderlig ved følelsen.

Med tid og forskellige kærester, så nåede jeg bare til den erkendelse, at for mig går jalousi og liderlig hånd i hånd. Det er både når min kærester flirter, fantaserer og direkte sexer med andre – det gør ondt i hjertet, men samtidig så vækker det en sexuel ild i mig, som er helt fantastisk.

Jalousi-sex er ofte en del af utroskabslege som “wifesharing”, Stag & vixen og hanrej/cuckold forhold.

Bogen “Min kone – En cuckold fortæller” af  Lars Wagner

Jeg kan huske ophidselsen. Allerede som meget ung kan jeg genkalde at jalousi ophidser mig. Dengang var det bare jalousi, jeg kunne ikke forstå det som andet. De enkelte gange hvor jeg greb min kæreste i at flirte eller kysse med andre, blev jeg sur – præcis som det forventedes!?

https://imgcdn.saxo.com/_9788740481839/0x500Fra ungdommen husker jeg en fest, hvor min kæreste og jeg kun kendte ganske få af deltagerne. Min kæreste minglede og hyggede sig. Da vi kom hjem pressede jeg hende til at fortælle om drengene, der flokkedes om hende. Jeg spillede den forurettede kæreste.

Jeg var sikker på, at jeg gjorde det rigtige, men dybest set var det ”pålagte” automatreaktioner – jeg nød inderst inde alt, hvad der var sket, mit hjerte løb over af forelskelse – forelskelse fordi hun blev hos mig, selv om hun var attrået.

Forelskelse, fordi jeg netop elskede den selvstændighed, som hun udviste og udstrålede – og som hun turde udfolde sammen med mig – men også sammen med andre.

Se mere og læs hele bogen fra en cuckold

Jalousi-liderlighed

Når parforholdet går i tomgang og det trænger til at blive sparket igang, kan Jalousi-lege være en af de følelser, der kan være med til at få dig og din partner til at vågne op, urinstinktet bliver vækket og man giver sig pludselig 100% igen, som da man lige havde mødt hinanden og var nyforelsket.

Flere mænd end de fleste tror tænder på, at se deres kæreste blive kneppet af en fremmed mand… det er bare de færreste, der fortæller det og endnu mindre, der udlever deres fantasi ud i virkligheden.

Læs om danske kvinder, mænd og pars oplevelser med, at dele med andre og bytte hinanden

porno med danske piger