Se nøgenfotos af dig selv, din vens kone/søster

Se nøgenfotos af dig selv, din vens kone/søster

SPAR MANGE PENGE

Tjek om du og dem du kender har nøgenfotos på nettet!

Ingen kan helt vide sig sikker, på der ikke florere nøgen billeder af en online..! Fotos fra fortiden ender oftere online, det kan være en bitter eks, måske en pc/mobil med intim fotos der er blevet stjålet, eller billeder taget i det skjulte på stranden eller enda ind af dit vindue.

flov pinligt ydmyget noegen laptop pc computer mobil tablet smartphone

SÅDAN TJEKKER DU OM DINE NØGENBILLEDER ER ONLINE

Via Google har du mulighed for at søge efter et billede, i stedet for søgning på ord. Billedet kan enten være et, du finder et sted på nettet, eller et du har liggende på din computer. Når du søger ud fra billedet, vil du få en liste med hjemmesider, hvor billedet ligger, hvis det er alt finde på nettet.

Den nye funktion finder du i Googles billedsøgning, og du kan enten trække et billede ind fra en hjemmeside eller fra en mappe på din computer.

SEX I DAG?

Du trækker bare billedet ind i søgefeltet, og så er du i gang.

Der findes også en add-on til Chrome og Firefox, så du kan højreklikke på ethvert billede på nettet og søge direkte derfra.

Se hvordan du bruger Googles tjeneste i videoen:

Tidligere sager med private og hemmelige billeder, som aldrig var tiltænkt at skulle havne på nettet og kunne ses af alle!

The Bitch Bible: Snapchat-fotos i “kællingebibel”
To 17-årige dømt for at dele nøgenbilleder fra Snapchat. De to 17-årige samlede billederne, der var optaget både med og uden de unge kvinders viden, i en samlet elektronisk pdf-fil, der blev kaldt for “Bitch Bible”. Den blev gjort tilgængelig for en større kreds, og billedsamlingen bredte sig herefter nærmest eksplosivt hovedsageligt på ungdomsuddannelsesinstitutioner.

Drengene fra Nykøbing Falster lokkede unge piger til at sende nøgenfotos af sig selv via internet-tjenesten snapchat. Nu er drengene dømt for at samle billederne i kataloget ‘The Bitch Bible’, som de delte med andre.

porno med danske piger