Den spæde start på den anden ungdom del.2

SPAR MANGE PENGE

Hun forvente at få en straf, hvad skulle hun gøre for at få straffen for lige nu trængte hun til at være ulydig og mærke kærligheden fra sin Herre?…

Dan ligger stille og kigger op på Tina, hun sidder der med røde kinder og kigger blufærdig ned i gulvet. Hvad er der lige sket her, Dan som troede at deres forhold var ved at få en ende. Dette sker  lige som han var klar til at kigge sig om efter noget der kunne tilfredsstille hans sexuelle lyst. Han havde ikke direkte overvejet at forlade Tina, men ved jo godt at det kunne komme på tale hvis han fandt noget interessant i hans søgen.

Tina har været en super elskerinde, tøs, veninden, kone og mor, de 2 sidste gik der nok desværre alt for meget i da børnene voksede op, hvilke også har gjort at de var gledet langt fra hinanden.

Tina afbryder hans tankegang med et næste grådkvalt undskyld, undskyld at jeg, at jeg siger hun igen og han kunne høre på hende og viste at hvis han rettede hendes hoved op så ville tårende trille ned af hendes kinder.
Hold op hvor følte han sig stolt og elskede i dette øjeblik, hun har åbenbart haft det på samme måde som ham, men dog været den største af dem til at tage et kæmpe skridt til at få det stoppede. Hun sidder der så smukt på knæ foran ham og begynder at gøre klar til at rejse sig, han bliver nød til at gribe den chance for et nyt liv som hun har givet ham, smilet bredte sig langsomt men sikkert, hun elskede ham endnu og var klar til at blive hans tøs, sexpartner og elskerinde. Han var klar over at de skulle starte blidt ud, finde deres fælles grænser igen, få startede en lege som var til for dem begge uden at det skulle følelses som et overgreb.

Tina drejede sig væk fra ham, mens tårende løb ned af kinderne, fandens han forstod den ikke, han gad hende ikke, selv om de lige har haft sex for første gang i mange måned og begge nød det, så virkede han som om at det var ham ganske uden betydning, det var slut, det måtte hun se i øjnene nu.

Tina kom helt op og stå, vendte ham ryggen og skyndte sig ud på badeværelset, ind under den varme bruser og gav slip på alle følelserne, vred, angst, savn, frustration væltede op i hende og var ved at tage total over, men lige inden kom tankerne på sex shoppen.
Sanne i shoppen havde jo viste hende at hun stadig var attraktiv, Dans reaktion da hun kom hjem gjorde jo det sammen, så jo hun skulle nok overleve dette og få startede på en frisk.

Ud af badet, kom i tøjet, fik lagt en diskret make up, så hun kunne skjule de tårer som der har været, hun går ud fra badeværelset igen. Kaffens duft kommer hende i møde, uhm det var da dejligt det er lige hvad hun trænger til nu for at samlede kræfter til det som kommer når de skulle have afgjort deres liv sammen.

SEX I DAG?

Dan kommer hen til Tina lægger en hånd om livet på hende og en under hagen som får hende til at kigge op, de øjne der møder hendes blik fik hjertet til at slå kolbøtter. Vil du have en kop kaffe? Spørger Dan som om at der intet var sket, lige netop i det øjeblik hvor hun forventningen om et kys, kram, kærlighed eller i det mindste bare tak. Den blidhed og den kærlighed som der havde været væk i mange år, der lige ganske kort så ud til at være der, forsvandt hurtig igen og blev afløst af det intetsigende blik.

De få minut’er der er gået fra hun duftede kaffe og blev glad og til nu hvor glæden ingen forsvandt føltes som nogle meget lange timer. 

Hallo lyder det pludselig lidt hårdt, kan Tøsen ikke svare? Der lyder et smæld og et skarps, ned på knæ tøs,
Tøsen rejser hovedet og stirre, uden nogen form for at gøre klar til det som Herren befaler.
Så mister Herren tålmodigheden, hiver en stol ud, tager fat i Tøsens håndled og tvinger hende ned over hans knæ.
Slagende falder jævnt, fast og hårdt, Tøsen gav sig, klynkede, prøvede at undgå slagende. Herren siger. Tøs hvor mange var det? Tina var så paf at hun slet ikke kunne følge med i rollen mere, hun stammede, klynkede og jammere, jamen det ved jeg da ikke, hvad er det du gør, du er ond, dum jeg vil ikke være med, slip mig så.

Dan smiler selv tilfreds, han er klar over at han er gået langt over Tinas nuværende grænser, men det vigtig var her at få startede deres leg op igen. Han lod hånden glide kælende ned over ryggen, balderne, som helt sikker var varme og ømme og ned over lårende, op i mellem hendes lår og fandt hendes mis.
Han kunne mærke på de små gib som hendes krop gav at hun bestemt ikke var uden påvirkning, han fandt stille trussekanten, gled inden for med fingrene og begyndte at lege med hende klit, slagende havde trods, alt den protest som Tina gjort, fået hende så våd og varm at hun bedrog alle hendes mundlige protester.

Herren var ikke i tvivl nu, dette skulle fuldføres godt og grundt, så han skubber Tøsen blidt på gulvet og rejser sig op, stramt siger han, Tøs, se så at komme op og stå, jeg vil have kaffe nu, den skal serveres kun i ført trusse og bh.. forstået.

Tøsen hviskede – ja Herre, skyndte sig op og stå, tog tøjet af og stod i et sexet grønt sæt med en blød, let fyldt kvindelig krop, rollen begyndte at tage form hendes Herre var hendes igen.
Tøsen nejede for Herren, ønsker Herren andet til sin kaffe?
Herren svarede ikke, så nu begyndte balancens på spillet. Hvornår skulle hun gøre det ene eller det andet, hvornår skulle hun forvente at få en straf, hvad skulle hun gøre for at få straffen for lige nu trængte hun til at være ulydig og mærke kærligheden fra sin Herre? Herren takker nej og sige Tøs sæt dig ned og få en kop kaffe.

Tøsen sætter sig ned på den kolde stol, stolen føles endnu mere kold end normalt, for hele hendes krop brænder, alle følelserne sidder uden på og er klar til det hele.

Dan rejser sig og henter Tinas morgenkåbe, giver hende den på sammen med et kys.
Derfra var det som om de forgående timer ikke havde eksisteret, Dan gik i gang med at forberede til aftensmaden, mens Tina igen tog tøj på, midt i det ringede det på døren.

Udenfor stod Tinas veninden som også var hendes fortrolige. Da Tina åbnede døren stod glemslen malet i hendes ansigt da hun fuldstændigt havde glemt at hun sms efter Lotte da hun gik grædende i bad.
Lotte stod og stirrede på Tina og siger overrasket hvad sker der her? Tina hvisker jeg tror vi går fra hinanden, Lotte bryder ud i et stort grine og sige, aahhhh mon dog du har jo lige fået sex, det får malet i hele ansigtet på dig.

Hun skubber sig forbi ind til Dan og giver ham et goddag knus og hvisker, er det nu og han nikker stille.
Lotte tager Tina med i stuen og de drikker kaffe, sludre og Tina begynder at slappe af, Lotte nævnte ikke sit udbrud og snakkede om alt muligt andet. De snakker om en weekend tur til Berlin som begge godt kunne tænke sig. Dan kommer ind og Tina kigger på ham og sige jeg regner med at det er ok at vi tager på den tur eller er du stadig sur over det? Dan ryster bare på hovedet uden lyd, men rakte hånden ud efter hende og træk hende op og stå, hun kunne høre en underlig lyd bag sig og ville vende sig, men blev fanget i et kram.
Pludselig mærker hun hænder på sin ryg, der ikke kunne være Dan’s og hun høre Lotte sige, Tøs tror du ikke det er på tide nu at du viser hvad du kan? Dan slipper hende og befaler meget myndig, Tøs gør din pligt nu.
Herren sætter sig i stolen med sin kaffe og nyder synet af hans Tøs som nu skal bruges.

Lotte tage blidt omkring Tøsens ansigt og begynder at kysser hende dybt og inderligt, varmt, krævende og blidt. Tøsen gengælder alle kærtegnene og nyder sin egen liderlighed som vælter ind over hende nu, Lotte tager hende i hånden og føre hende ind i soveværelset hvor sengen var gjort klar, Tøsen stivner, hvad sker der? Hvordan, hvorfor? Inden hun kunne nå at stille spørgsmålene, lyder der et smæld, Herren siger strengt, Tøs du skal bare gøre som der bliver sagt ikke tænke nu, hun mærker et rap med pisken og Herren sige til Lotte, Her er min skønne Tøs, behandle hende ordentlig og hyg jer. Tak Herre siger Lotte og nejer.

Lotte smider Tøsen på sengen, begynder at udforske hendes krop, men hænderne, mund, tunge, tager brystvorten ind i munden, småbider og nipper i den, mens tungen leger, hende hånd glider ned over maven og finder vej ned til Tøsen mis som sejler i hendes liderlig safter, hun begynder at massere klitoris og kan høre at Tøsen er ved at kom og bliver forskrækket da Tøsen sige, Frue bede om at må komme.
Lotte nåede slet ikke at reagere får Tøsens krops fløj op i en bue, hun stønnede og vred sig under lottes behandling, Lotte kravlede ned og begyndte at slikke alle safterne i sig, tungen masserede i meget rolig bevægelser hen over klitoris, hun kunne mærke hvor liderlig hun selv blev. Tøsen kom i et stort skrig, en orgasme som fuldstændig slog benene væk under hende, Lotte kravlede op og ligger sig ved siden af og sige, kunne du lide det?
Tina åbner langsomt øjnene og det blik var svar nok for Lotte som bukkede sig ind over og kyssede hende krævende i hele ansigtet mens hun hviskede, dette har jeg haft lyst til så længe, så nu TØS slik mig, jeg vil mærke din tunge nu.
Tøsens første kvinde skulle ikke blive skuffede så hun begyndte at tirre, nippe, slikke det bedste hun havde lært, kravlede ned mellem Lottes ben, spreder hendes skamlæber og stirre på dette smukke syn som møder hende. Forsigtig lader hun en finger glider ned over klitoris og ind i hulen, Lotte stønner højt mens hun guide Tøsen til hvordan hun gerne vil have det. Tøsen gjorde det godt og da Lotte som i en stor orgasme kunne Tøsen ikke lade være med at stikke en hånd op i Lotte og en ned til sin egen mis, hun forsatte med at slikke så de begge kom i en stor vidunderlig orgasme.

Tina kravlede op til Lotte, kiggede på hende og sagde tusind tak til jer begge og ja jeg har fået sex.
De puttede sig tæt sammen og der gik ikke andet end et par minutter så sov de.
Dan kom ind og så dem, lagde dynen hen over dem og smilende hviskede han.
Tak min elskede kone, jeg ved nu at vi har resten af livet sammen også selv om jeg skal dele dig med din drøm som ligger her ved siden af. 

porno med danske piger