Danmarks lækreste biler og hurtigeste piger

Danmarks lækreste biler og hurtigeste piger

SPAR MANGE PENGE

DHB – Danmarks Hurtigste Bil

Danmarks største bilfestival med alt det mænd kan lide, masser af race, biler, bajer og lækre piger! Se de lækre biler og hurtige piger… eller er det omvendt?!

Danmarks Hurtigste Bil er en årlig dansk bilfestival som har været afholdt siden 1998. Tidligere blev den afviklet på Flyvestation Vandels arealer, men siden 2016 er den blevet afholdt på Padborg Park..

Biler og babes er unægtelig noget der hører sammen. Det kunne man se på den gamle Flyvestation i Vandel, hvor der DHB, Danmarks Hurtigste Bil, åbnede Grundlovsdag.

SEX I DAG?

FEDE BILER OG RACE!!!

Måske er DHB, bilernes svar på Roskilde Festivalen i højere grad sønnerens end fars dag – plus alle tøsernes, tør vi nok sige. Solen stod højt over Padborg Park – det holder jo helt, når man vasker bil kun iført bikini.

Bilvask uden tøj på!

På brænderpladsen blev der rigtigt brændt gummi af, og som et af de faste indslag, var der bilvask med Danish Candy Stip & Event (der blandt andet tæller Nicole Brøggler, red.), og her flokkedes folk om brænderpladsen hvor de unge kvinder vaskede en bil imens publikum kunne give dem så stort et bifald, at de smed trøjen.

 

porno med danske piger