Støt UNICEF: For 1500,- vil jeg have lov til alt!

SPAR MANGE PENGE

Jeg står i døren og betragter hende. Hun smiler til mig. Det er professionel og jeg ved det, men det er samtidig uskyldigt og ligetil.

“Hey” siger hun stille, da jeg passerer hende, for at gå ind og handle. Jeg svarer hende med et blink, og hun rødmer sødt. Jeg fortsætter ind i supermarkedet, som bærer præg af tidspunktet. Aftenens rush hour er overstået, og der er kun et par handlende her i ulvetimen. Jeg snupper en frysepizza og dropper tanken om sund livsstil, bare for i aften. Der skal alligevel mere til for ødelægge min krop. Jeg er stolt af den. Det er ikke mange 42 årige der kan præstere sådan et vaskebræt.

Da jeg står og betaler, får jeg øje på hende igen. Hun ser træt ud, smilet er væk og et sørgmodigt ansigtsudtryk har taget pladsen. Hendes kollega er ved at pakke sammen med den velkendte rutine fra en der har gjort det mange gange. Stativet med plakaten rulles sammen, og bordet bliver skilt ad. Brochurerne med teksten “UNICEF” i blå bogstaver lægger han ned i tasken sammen med det andet, og bærer den ud af butikken imod parkeringspladsen.

Jeg skynder mig at betale, og er på vej ud, da der er noget der stopper mig. Jeg ved godt at jeg har en kone og børn derhjemme, men der er noget ved pigens fortabte ansigt som tiltrækker mig. Jeg vender mig derfor, og går hen imod hende. Da hun ser mig, åbnes hendes mund i et overraskende O. Det er tydeligt at hun ikke er vant til at folk selv kommer til hende.

“Hvad er det så du står med” siger jeg med nok overbevisning til, at jeg faktisk lyder interesseret. Hun kigger hurtigt ned, og løfter så blikket med den påtagede venskabelige mine.

“Jeg kommer fra UNICEF, og vi…”

“Ja det kan jeg godt se, men hvad skal jeg gi?”

Spørgsmålet fanger hende på det forkerte ben, og hun stirrer uhæmmet på mig. Okay, den havde hun ikke hørt før.

“Øhh, jeg kommer fra… Eller, jeg mener, vi gør det at… Nej, det er…” Hun vælter rundt i det. Rødmen har farvet hendes ansigt, så det går i et med det lange bølgende hår. Hende grønne øjne flakker, og åndedrættet får hendes små faste bryster til at bevæge sig. Hun er lav og slank, og går mig kun til midt på brystet. Hun er iført en kort sommerkjole, som understreger hendes unge alder. 18, maks 19 gætter jeg på.

“Hvad koster det?” spørger jeg langsomt, imens jeg lægger en blid hånd på hendes arm. Den er varm og glat, men føles overraskende stærk. Hun synker en klump, og lukker kort øjnene hårdt i.

“Det må du undskylde. Det er kun min anden dag”

Jeg smiler til hende, og nusser hendes arm. Hun falder lidt til ro og smiler. Et ægte smil. Hendes hvide tænder sidder perfekt, og jeg lægger mærke til hendes læber, som er store og indbydende. Det er 20 år siden jeg har smagt andre læber end min kones.

“Det er okay, jeg bider ikke”

Hun smiler endnu større. Hun skal lige til at sige noget, da hendes kollega stikker hovede ind.

“Så er det nu, jeg har travlt!”

Jeg kan se panikken brede sig i hende. Hun har nok ikke haft mange kunder, og nu forsvinder muligheden for en sikker en. Hurtigt tager jeg en beslutning.

“Du kan bare få et lift af mig, så ordner vi papirerne imens. Hvis det er okay selvfølgelig”

Kollegaen ser tvivlende ud, men hun kigger bedende på ham. Til sidst trækker han på skuldrene, siger “ses i morgen”, og går. Hun skynder sig at pakke det sidste, og følger med mig ud til bilen. Da vi har sat os ind, ser hun dog lidt tvivlende ud.

“Hvor bor du?” spørger jeg.

“På Nørrebrogade 67” svarer hun. Jeg smider det i GPS’en, og vi triller af sted i stilhed. Først efter lidt tid, bryder hun den.

SEX I DAG?

“Du kan give enten 100 eller 200 om måneden, og du kan betale vise girokort eller med PBS. Hvad ønsker du?

“Lad os nu vente med det til vi når frem” siger jeg og smiler. “Fortæl lidt om dig selv i stedet.”

Først er hun lidt genert. Hun fortæller at hun hedder Iben, og at hun lige er flyttet til KBH fra Holbæk. Hun bor med en veninde, som eger lejligheden. Jeg spørger og hun svarer, og inden længe går snakken lystigt. Hun har en kæreste i Holbæk, og er 18 år. Hendes forældre er skilt og bla bla bla. Jeg lytter ikke efter, men betragter hende. Hun er sød og charmerende på en uskyldig måde. Hun er ridepige, og den spændstige krop er noget andet end jeg er vant til.

Da vi når hendes adresse, hiver hun sin taske frem, men jeg foreslår at vi klare det oppe i lejligheden. Hun kigger tvivlende på mig, men da jeg forsikre hende at jeg gerne vil betale 200 pr. måned, skynder hun sig at hoppe ud og låse os ind. På vej op af trapperne har jeg udsigt til hende røv, som er overraskende kvindeformet for en så slank pige.

Lejligheden er lys, og bærer præg af at det er to piger som bor der. Der er stearinlys og blomster, og masser af familiebilleder. Hendes veninde er ikke hjemme, så vi smider os i sofaen, og får klaret papirerne. Vi snakker og griner, og kemien er god. Selvom jeg kunne være hendes far, føles det ikke underligt. Efter lidt tid spørger hun om jeg vil have kaffe, og imens hun er i køkkenet, sender jeg konen en besked om at jeg er til møde. Jeg modtager et simpelt ok som svar, inden hun kommer ind igen. Jeg gisper let, da jeg ser hende. Hun har smidt kjolen, og er iført en stram top og et par hotpants.

“Godt at komme i slap af tøjet” siger hun, og smider sig ved siden af mig.

“Så gør jeg sku det samme” griner jeg, og smider min blazer. Slipset ryger samme vej, og jeg ruller ærmerne på skjorten op. Hun får øje på min tatovering på min højre underarm.

“Hvad står der?” spørger hun, og griber om min arm med hendes små hænder.

“Det er mit motto” svarer jeg. “Der står Keep the best, use the rest”

“Hvad betyder det?” Hun kigger mig i øjnene, og jeg begynder at miste min dømmekraft. Nej, den er allerede helt væk.

“Lad ikke noget gå til spilde” svarer jeg.

Jeg rykker lidt nærmere på hende, og lægger en hånd på hende nakke. Da vi kysser første gang er hendes læber tøvende, men hurtigt bliver de søgende og ivrige, og min erfaring får hende til at sukke af fryd.

“Her eller soveværelset?” hvisker jeg. Hun tager sin top af og læner sig bagover som svar. Jeg kaster mig over hende bryster, som er hårde og bløde på samme tid. Hendes brystvorter forsvinde mellem mine læber.

“Hvad skal jeg gøre med dig?” spørger jeg.

“Hvad mener du?” spørger hun tilbage. Hun lyder forvirret.

“For 1500,- vil jeg have lov til alt!”

Min svar får hende til at stivne. Hun rejser sig og går tilbage til hun støder imod spisebordet. Jeg stiller mig foran hende med krydsede arme.

“Jeg er ikke en luder.” siger hun svagt. Men jeg kan se hendes tanker. Hun vil gerne, men hun ved ikke hvor meget. Tanken om at tage penge for det er utiltalende, men 1500,- er mange penge. Hun tøver længe, så jeg vælger at tage næste skridt.

“Du er jo sælger. Og alt er til salg. Du er ikke luder, du har bare et godt produkt, som jeg er interesseret i. Og jeg vil gerne betale hvad det koster, så længe jeg får min kvalitet!”

Hun står længe og overvejer. Ja eller nej. Til sidst kigger hun mig i øjnene.

“2000,-?”

Je nikker. Griber fat i hende og vender hende. Med en hånd presser jeg hende ind over bordet, og med den anden trækker jeg hotpants og trusser ned over hendes røv. Hendes fisse dufter, og da jeg stikker 2 fingre op i hende er hun drivvåd. Jeg griber fat i hendes hår og min pik, og hiver hendes hår tilbage samtidig med at jeg støder op i hende. Hun skriger af lyst imens jeg gennemknepper hende, til lyder af bordet som banker op imod væggen. Hun er lige op over, og det samme er jeg. Så jeg trækker mig ud af hende. Straks protestere hun, hun jeg presser hende blot ned imod bordet.

“Spred ballerne luder!” beordre jeg hårdt, og hun skynder sig at adlyde. Jeg synker ned på knæ, og stikker tungen frem mod hendes lyserøde og opsvulmede fisse. Hun smager skønt, og jeg slikker løs i og på hende. Jeg lader en finger glide op i hende, og da den er våd, presser jeg den op imod hendes røv.

“Mmm, det føles så godt i min numse. Men ikke for hårdt!” stønner hun.

“Stille!” siger jeg, og presser en finger mere op. Samtidig eksplodere hun i sin orgasme. Den varer længe, og til sidst ligger hun slap ind over bordet. Men jeg er ikke færdig. Med et fast tag hiver jeg hende ned på knæ. Hun kigger sløret op på mig, men da jeg tager om min pik, er hun nærværende nok til at åbne munden. Jeg fører pikken ind, og kører den så langt ned i hendes hals som jeg kan. Hun hiver efter vejret, og tårerne pibler frem i øjnene.

Længe står jeg og knepper hendes mund med et greb om hendes nakke. Jeg er meget tæt på, og nyder hendes store øjne, som kigger på mig. Da jeg er lige op over, hører jeg nøglen i døren, og derefter en pigestemme der råber: “Iben, så er jeg hjemme.”

Og så kommer jeg. Jeg sprøjter ned i hendes hals, og holder hende fast, imens hun panikslagen prøver at undslippe både spermen og den pinlige situation der er på vej. Jeg stønner højt imens jeg kommer, og lægger ikke mærke til gispet fra veninden, som er stivnet i døren. Synes må være overvældende. En spinkel teenager med spermen fra en moden mand løbende ned af hagen, imens en stor pik pulserer i hendes hals.

Da jeg endelig slipper hende, falder hun om på gulvet, imens hun stønner af liderlighed. Jeg skyder mig at samle min jakke og mit slips op, og hive pikken ind i bukserne igen.

“Tak” siger jeg, og stryger hende blidt over håret. Da jeg passerer hendes forstenede veninde på vejen ud, lægger jeg mit slips omkring hendes skuldrer.

“En lille gave” hvisker jeg, inden jeg skynder mig ud af døren.

porno med danske piger