Få byens flotteste nosser med wellness til dine klunker

Få byens flotteste nosser med wellness til dine klunker

SPAR MANGE PENGE

Forkæl dine nosser og få pigernes opmærksomhed!

Skal kæresten, konen eller en date imponeres ud over det sædvanlige, så er det af med bukserne og komme i gang med at give skridt og især nosserne den store wellnessbehandling, med studsning af hår i skridtet, barberede klunker og prikken over i’ er så at give nosseposen en lækker vask med nosse-shampoo og gøre dem bløde med klunke-voks.

Få din fyr til at komme hårdt! – Guide til piger der vil lære nossemassage

Hvem vil ikke gerne have Danmarks flotteste og blødeste løgpose?

Klunke Shampoo Til Hængeløg - klunkevoks.dk

Klunke Shampoo Til Hængeløg

Klunke Shampoo Til Hængeløg er en eminent gaveide til manden som har alt… også lange løg. Denne shampoo kan bruges til stortset alle former for klunker: Hænge løg, elevator klunker, mikrofonhårs klunker, bedstefars rosiner, glatbarberede løgposer og i alle farver, så har du røde løg grundet at du har fået en fodbold lige i nosserne, så kan du sagtens bruge Klunke Shampoo Til Hængeløg, men du skal bare være lidt varsom… men det skal man jo nok altid, når det handler om mandens ædlere dele.

Hvad er Klunke Shampoo Til Hængeløg?

Klunke Shampoo Til Hængeløg er en Klunke Shampoo som er fremstillet til at rense mandens ædlere dele omkring pungen. Efter vask med Klunke Shampoo Til Hængeløg vil du opleve en blød og lækker løgpose… lige til at spise.

Piger er vilde med et par flotte nosser, se videoen hvor klokkeværket hyldes!

Klunke Voks er godt for:

-Alle kugler både lange, korte og elevator, og også for dillere i alle størrelser…☺
 
-Perfekt efter intim barbering
 
-Brystvorter & mellem baller (cyklist og løbere)
 
-Sport (reducere uønsket sved i klunke-området)
 
Klunke voks er en finsk innovation, der er udviklet til at forbedre Mandens helbred i hans intime område. Klunkevoks er et 100% økologisk, naturligt og allergivenligt produkt. (Har fået tildelt “A-kolbe” 2 år i træk fra Forbrugerrådet Tænk KEMI)

SO GOOD FOR YOUR BALLS!!!

Klunke Voks by Dick Johnson

SEX I DAG?

–      100% økologisk skin care til de mandlige kronjuveler.

–      Vitaminrig creme, som forebygger mod lugt og svedgener.

–      Afhjælper irritation fra syninger, og fra de små hår der hurtigt vokser ud efter intim barbering.

–      Påsmør et tyndt lag om morgenen og nyd friske, bløde og lugtfri klunker hele dagen.

GØR DINE NOSSER ATRAKTIVE NU!

Gider du ikke selv at massere og vokse dine nosser? Så få en professionel nossebehandler til at gøre det.

Bestil Professionel KlunkeVoks klunkemassage

Klunkle Voks by Dick Johnson er dine klunkers aftershave og blødgørende cremeKlunke massage er en behandling, der udføres med den vitaminrige Klunke Voks (creme), som er lugtfri, fri for parabener og 100% økologisk. Det er simpelthen naturens eget produkt til mænd med følsom hud på pungen.

Klunke Voks Klunke massage er en kendt massage art af massage, der tager udgangspunkt i din aktuelle spændingsenergi og svulmelegemernes blodgennemstrømning øges til resten af kroppen, ligesom blodtilførslen i mellemkødet optimeres.

Klunke Voks-Klunke massage anvendes til behandling af den sarte hud af pungens område. Behandlingen er beroligende, styrker kroppens immunforsvar og har i mange tilfælde en healende virkning på problemer som impotens, for tidlig sædafgang, stress, depressioner og meget andet.

Hvem og Hvor udføres Klunke-Voks klunke-massage?

Klunke Voks klunke massagen udføres af massageterapeut Elisabeth der er den officielle Klunke Voks klunke massør i Danmark. Klunkemassagen udføres i Ølsted lige ved Frederikssund af den officielle Klunke Voks klunke massør. (Har du ikke bil, så er der mulighed for afhentning ved Frederikssund station). Massagens varighed er ca. en time og er SO GOOD FOR YOUR BALLS!

NB! En Klunke Voks Klunke massør tilbyder ikke seksuelle ydelser!

Bestil din Klunke Voks klunke massage her og du får tilsendt et gavekort med en bookingkode og et booking link. Behandling er gyldigt i 6 måneder fra udstedelse datoen og udføres af Elisabeth som er den officielle Klunkemassør.

porno med danske piger