Nu er det sommer/bade sæson og trenden er mini-bikini (VIDEO)

Nu er det sommer/bade sæson og trenden er mini-bikini (VIDEO)

SPAR MANGE PENGE

Sommer bikinimoden skifter, og det bliver heldigvis endnu mindre – og gennemsigtigt!

Sommeren nærmer sig med hast… Det sammen gør pigerne i de små bikinier på stranden. Det bliver allerede varmt bare ved tanken. I mange år var der badedragten, så kom bikini toppen med bikini trussen. Forrige år var det så C-strengen der løb med opmærksomheden og i år er det så mini/mikro bikini som er sommermoden.

Tør du? – Se og køb den frækkeste mini-bikini – Du kan godt regne med at få ALT opmærksomheden..!

Året bikini nyhed er “The Mini with zipper Bikini Bottom” En lille hot bikinitrusse med en lynlås foran, lige til at rulle ned hvis det skulle blive for varmt.

SEX I DAG?

Zipper ekstrem bikini trussen, er til dig der tør og dig der godt kan lide at få mænds sultne blikke. Du bestemmer selv hvor uartig trussen og signalet skal være, jo længere lynlåsen er lynet ned, jo mere opmærksomhed får du.

BIKINI-KONKURRENCE!

Tjen penge med billeder af dig selv i din lille bikini.

Køb et micro-bikini-sæt på wickedweasel.com eller the-Bikini.com som sælger nogle af verdens mindste bikini toppe og trusser. Få taget nogle flotte/hotte billeder af dig i sættet og tilmeld dig til konkurrencen. Hvis du er blandt dem som får flest stemmer fra brugerne, vinder du et gavekort på 200$ til deres bikinishop. Se billeder af tidligere vinder fra bikini-konkurrencen.

Bikini guide til hvilken bikini toppe og trusser der er acceptabelt og lovligt at bære i andre lande verden over.

🙂

porno med danske piger