Sådan ser kvinder ud, midt i onani og orgasme

Sådan ser kvinder ud, midt i onani og orgasme

SPAR MANGE PENGE

Helt almindelige kvinder viser hvordan de ser ud når de får orgasme. Se fotos og videoer der viser kvinder før, under og efter de tilfredsstiller sig selv, alt imens de skal synge en sang, så man kan høre når klimaks nærmer sig!

Hvordan ser kvinder ud i ansigtet, når de får orgasme? Et sted mellem lidelse og nydelse, opslugt, henført. En kvindes ansigt i ekstasens vold. Er der noget smukkere?

PIGEBAND SYNGER MENS DE ONANERE 

Danse og musikgruppen ADAM får fælles orgasme mens de synger på youtube video.

Her ses 3 af de 5 medlemmer fra gruppen @ADAMgirls, de to sidste deltog ikke i sangprojektet

SEX I DAG?

OHHHHHHH……!!!

Deres minimalistiske musik er kendt for sine momentante klimaxer og afspejler den gradvise opbygning i deres lyd, bandet besluttede at filme sig på samme måde og arbejde op til den “store O” ved hjælp af vibratorer (som ikke vises på kameraet).

I deres nye single “Go To Go” forsøger det hollandske pop band ADAM at synge, mens en underbords super vibrator pirre deres underliv og stimulere klitorissen til de nærmer sig klimax og til sidst får orgasme i sangen.

Hvis du lytter nøje, kan du høre en blød støj i baggrunden fra vibratorerne.

Følg pigerne og se flere af deres videoer på deres you-tube kanal.

THE O PROJECT

Den brasilianske fotograf Marcos Alberti besluttede i samarbejde med sexlegetøjsfabrikanten ‘Smile Makers’ at fotografere 20 kvinder onani, med fokus på deres ansigt mens de nærmer sig orgasme og til sidst kommer…

– PROJEKT ORGASME VIDENSKAB OG DOKUMENTATION –

porno med danske piger