Forkæl dig selv og din partner med en penisring for under 100 kr.

Forkæl dig selv og din partner med en penisring for under 100 kr.

SPAR MANGE PENGE

Prøv en penisring!

En penisring vil tage din seksuelle præstation og orgasme til nye højder.

En penisring er et fantastisk stykke sexlegetøj, der strammer omkring penisroden og hjælper med at opretholde en hårdere og mere fyldig erektion – der kan øge nydelsen både for dig og din partner! 😏

En af de mange fordele ved en penisring er at, de kan øge din seksuelle udholdenhed og give dig mere intense orgasmer. Nogle penisringe har endda stimulerende teksturer eller vibrationer, der kan tilføje ekstra stimulation til både dig og din partner.

En penisring med vibrationer, kan forbedre din seksuelle oplevelse på mange måder. Vibrationsfunktionen tilføjer ekstra stimulation til både dig og din partner under samleje. De vibrationer der sendes gennem ringen, kan intensivere fornemmelserne og øge nydelsen for begge parter 💦

SEX I DAG?

Mange penisringe med vibrator har også en ekstra forlængelse eller klitorisstimulator, der kan give ekstra stimulering af klitoris under samleje.

Tag skridtet og prøv en penisring i dag!

Uanset om du er nybegynder eller erfaren vil en penis helt sikkert tilføje en ny dimension til dit sexliv. For at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med penisringe – kan du læse den grundig guide til penisringe, husk også lige at købe noget lækkert olie eller glidecreme, det er altid et sikket hit både til selv-onani og til fælles sexlege.

Læs hele guiden her

Du helt sikkert blive overrasket over, hvor meget glæde og intensitet dette lille vidunder kan skabe!

3 Populære brugerfavoritter til under 100 kroner

Pleaser Ripple Penisring Sæt med 3 stk. Pleaser Endurance Penisring Sæt med 3 stk Pleaser Mac Silikone Penisring Sort

Se hele udvalget af penisringe og find den perfekte til dig
Se alle penisringe og find din favorit

 

porno med danske piger