Går din kone eller kæreste også trusseløs?

Går din kone eller kæreste også trusseløs?

SPAR MANGE PENGE

UDEN TRUSSER PÅ JOB OG I BYEN.

Går din partner også uden trusser..? Måske er det kun når du ikke er med?

Mange piger har droppet trussen og går rundt på deres arbejde, til træning og på byture med trusseløst skød under deres bukser, kjoler, shorts og yoga-pants.

Trussetyve har svære tider… de kan ikke finde en pige i byen med trusser på 😀

PIGER DER GÅR UDEN TRUSSER

De kendte gør det hele tiden, og selvom vi er sikre på, at du har prøvet at glemme det, husker du nok de meget afslørende billeder af Britney Spears ‘ædlere dele’ på vej ud af en bil? Jep, det tænkte vi nok.

Heldigvis er der ikke noget, der er så dårligt, at det ikke er godt for noget andet. For upassende, som det jo var, lader det til, at det har været med til at sætte skub i en trend, hvor pigerne sniger trusserne af under kjolen eller mini-skørtet, inden de smutter i byen med vennerne – uartig og ude på sjov!

SEX I DAG?

Pigers historier om hverdag og bytur uden trusser.

Jeg havde leget sandhed eller konsekvens. Jeg fik en død syg konsekvens. Jeg skulle gå uden Trusser til en fest.

Nå men dagen kom hvor jeg skulle til fest. Jeg havde fået besøg af nogle venner inden festen. Vi skulle sminke os og finde noget sødt tøj. Mine venner fandt en kort kjole jeg skulle have på. Den var rigtig smart især hvis man har et par trusser på. Lige inden vi tager ud af døren husker min veninde mig på at jeg jo ikke skulle have trusser på til festen. jeg skynder mig at smide dem uden at tænke over hvilken kjole jeg havde på.

SEX PÅ TOILETTil festen danser vi en del. En af fyrene ligger sig ned på jorden også skal vi piger danse hen over ham. Jeg går sådan frem og tilbage imens jeg har et ben på vær side af ham. (Hvis du kan forstille dig det) Jeg havde fuldstændig glemt at jeg ikke havde nogle trusser på.

Han siger ikke noget til mig om at han havde set op under min kjole, med kig til min blottede fisse. Vi gik op i baren og fik en drink. jeg sad ved siden af ham fyren jeg havde danset med. Han tog mig på låret. Hans hånd kom længere og længere op til min fisse. Så sad han der bare og tog mig i fissen. Det var super dejligt og frækt at de andre ikke lagde mærke til det.

Da vi havde drukket en drink gik jeg på wc, mens de andre gik ud for at danse. Jeg skulle lige tjekke makeuppen også skulle jeg også tisse. Da jeg sad på toilettet bankkede det på døren. jeg skyndte mig at sætte kjolen pænt og gå hen for at åbne døren. Det var fyren jeg havde danset med og ham der havde taget mig på fissen. Han kom ind på wc’et også låste han døren, hvor han trængte mig op af væggen. Han smed bukserne, tog kondom på og trængte op i mig.

TRUSSELØS I SUPERMARKEDSå var jeg lige en tur i Netto lige inden de lukkede, i en dejlig kort sommerkjole uden trusser under. Det har jeg aldrig prøvet før. Jeg lænede mig langt indover kølediskene og håbede på at få øje på en lækker fyr jeg kunne give jern på, når han ville se min glatbarberet fisse blottet og våd.

Kom med en fræk og ekshibitionistisk dansk pige i Netto og nyd hendes lange stænger og et glimt af hendes velformede numse når hun frækt bukker sig ned efter varerne i supermarkedet. Denne anonyme tøs er våd mellem benene og venter kun på at komme hjem og lege med sin liderlige fisse!

“TØR JEG AT GÅ UDEN TRUSSER”

Har du lyst til at gå uden trusser, så gør det dog. Skulle du endelig komme til at flashe missen i en kort kjole eller nederdel, ja så er det jo ikke verdens undergang. Der er mange fyre, der ikke ville have noget imod lige at få en kigger når du “blotter dig ved et uheld” 😉

porno med danske piger