Unge kvinder mellem 25-29 er storforbruger af sexlegetøj!

Unge kvinder mellem 25-29 er storforbruger af sexlegetøj!

SPAR MANGE PENGE

2 ud af 3 piger bruger sexlegetøj!

Det er efterhånden allemandseje for kvinder at eje et stykke vibrerende sextoy.

I følge en stor dansk sexlivs-undersøgelse SEXUS, har hele 44 procent af alle danske kvinder mellem 15 og 65 år en vibrator, dildo, eller et andet erotisk sexlegetøj i deres hjem, som de forlyster sig med.

Men kigger man kun på statistikkerne på unge kvinder fra 25-29 år, så er det dem der har den største seksuelle appetit på onani-legetøj, hele 63 procent krydrer nemlig deres sexliv med sexlegetøj som dildoer og vibrator, enten i solo-onani eller sammen med en partner.

Sexlegetøj for både de erfarne og nybegynder

Det kan virke grænseoverskridende for en del mennesker, at købe et stykke sexlegetøj som det første, især hvis man har kæmpet med usikkerhed og skam. Dog er det en helt naturlig del af livet, at ville udforske sin seksuelle sider.

SEX I DAG?

Der er intet skamfuldt ved at have seksuelle drifter, som skal tilfredsstilles fra tid til anden. Derfor kommer sexlegetøj også i forskellige størrelser, former, funktioner, og farver, så alle kan være med. Vi guider dig igennem dildotyper, former og størrelser

Video Interview hvor piger bliver spurgt om de bruger sexlegetøj

Sexlegetøjet blev for alvor populært i 1990´erne, i takt med at internettet blev mere og mere udbredt. Nettet gjorde det nemlig let, enkelt og diskret for mange mennesker. Det var i denne tid at producenterne af sexlegetøj blev bevidste om, at kvinderne faktisk ikke ville have kæmpe store plastik-penisattrapper, med store, voldsomme blodåre, men de istedet faktisk ønskede sig et smukt og elegant designet sexlegetøj i et skønt materiale. Udviklingen af erotisk legetøj til kvinder har gjort, at markedet har været i konstant vækst siden 90´erne, og det vil formodentlig også vokse i fremtiden.

Se onani-film med danske piger

Se dem lege med sig selv når de onanere med deres vibrator, g-punkt dildo og andet sexlegetøj.

porno med danske piger