Vil mænd helst have en der er blond, brunet, sort, grå eller rødhåret?

Vil mænd helst have en der er blond, brunet, sort, grå eller rødhåret?

SPAR MANGE PENGE

Hvad er mest attraktivt – blondiner, brunetter, de rød/sorthåret eller det grå guld der vinder fyres opmærksomhed.

Hvad tiltrækker og tænder mænd mest, er det sort, rødt,  gråt, lyst hår eller er det de brune lokker?

De findes utallige fortællinger og vitser om, hvor dumme blondiner er og hvor kedelige brunetterne er i forhold til de lyshåret, som mange siger har det sjovere. Og så er der de rødhåret som siges at være vildere i sengen og de sorthåret der virker mystiske.

Det er et spørgsmå som mange har tænkt eller snakket om, og nu er der endelig lavet en undersøgelse så vi kan få på plads hvilke piger mændene kigger mest efter og er der forskel på om det er en partner for livet, eller bare en til sjov for en aften.

Der findes forskellige undersøgelse der omhandler spørgsmålet om pigers hårfarve, både hvad det udstrålet og hvad mænd vælger ifht, hvad de søger. Vi har her samlet nogle af de mest faktuelle svar man kan finde og dermed fået slået fast hvilken hårfarve der er mest populær hos det kvindelige køn.

Brunetter, blondiner, sorthåret, gråhåret, rødhåret.

Din hårfarve bestemmer hvor meget sex(tilbud) du får.

Ifølge en stor undersøgelse fra kondomfirmaet Skyn, svarede 79 procent af de blonde adspurgte, at de havde sex mindst én gang om ugen, hvilket er oftere end folk med andre hårfarver. Dermed er lyshårede mennesker, ifølge Skyns beregninger, altså dem, der oftest kaster sig ud i lagengymnastik. På andenpladsen over hårfarver, der oftest får sex, finder vi de mørkhårede, mens brunetterne sniger sig ind på en liderlig tredjeplads. Højst overraskende halter de rødhårede en smule efter i undersøgelsen. For på trods af deres renommé som passionerede, lidenskabelige og temperamentsfulde personer, der kan sætte ild i enhver dobbeltseng, så kan ’kun’ 68 procent af de rødhårede prale af et ugentligt skrald.

Hvad forbinder mænd de forskellige hårfarver med.

I en ny undersøgelse, der er lavet af et datingsitet, har undersøgt hvilke associationer kvinders forskellige hårfarve skaber hos mændene. Deltagerne vurderede på egenskaber som attraktivitet, seksuelle evner og trofasthed udelukkende ud fra hårfarven.

Kvinder der er brunetter vil mændene giftes med: Af alle hårfarver er det brunetten, som flest mænd vil have et fast forhold med. Hun opfattes som både intelligent og ikke mindst trofast.

SEX I DAG?

De fleste mænd vil helst på date med en blondine: Mænd vil helst på date med blondinen! Undersøgelsen peger på at hende med den blonde hårfarve opfattes som sød, attraktiv, sjov og sexet.

Redheads er bedst til frække affærer: Piger med de smukke røde lokker er hverken typen, man går på date eller bliver gift med, men nærmere hende, der lokker til en midlertidig affære.

Sorthårede kvinder er selvstændige og mystiske: Den sorte hårfarve som både succesfulde og som gruppens mest selvstændige individer. Også i sengen opfattes de som ægte vildkatte.

Det grå gulds hår og sølvræv-trenden: De gråhåret kan både være 20 og 82, det er både naturligt men også en trend at farve sit hår gråligt. Det grå hår gør dig mere karismatisk, du udstråler modenhed, erfaring og ro.

Se billeder og film med frække brunetterblondinerrødhåretmørkhåret eller gråhåret

HÅRFARVE FAKTA/MYTER OG KULTUR

Blondinen

Myte: Du er udadvendt, men bliver let flov. Du har haft en del forhold. Du flirter meget, er social og tolerant. Du er charmerende, en drømmer, romantisk, sårbar, distræt og naiv.
Kultur: I eventyr symboliserer blondiner uskyld og godhed. Men med Marilyn Monroe blev blondinen til et sexsymbol, og man siger, at blondiner har det sjovere. Der er mange vittigheder på bekostning af blondiner og deres påståede manglende intelligens.

Brunetten

Myte: Du er rar. Dine venskaber holder hele livet. Du er omsorgsfuld, let at være sammen med, jordbunden, rolig og naturlig.
Kultur: Man siger, at herrer foretrækker blondiner, men gifter sig med brunetter. Brunetter er fremstillet som søde og harmløse, hvorfor mange pepper hårfarven op med en gylden eller rød glød. En del blondiner vælger omvendt at få en mørkere nuance, efter de er blevet mødre.

Det mørke hår

Myte: Du er magtfuld, har mange venner, er lattermild, original og morsom. Når du bliver vred, har du svært ved at tilgive igen og har en tendens til at blive hævngerrig.
Kultur: Størstedelen af verdens befolkning er sorthårede, men i nordiske folkesagn og i Hollywood-film er ondskab typisk vist ved, at skurkene har sort hår. Det skyldes en ubegrundet dæmonisering af det fremmede gennem frisuren.

Det røde hår

Myte: Du har et sprængfarligt temperament. Du er målrettet og bruger kvindelist. Du er selvstændig, følsom og raffineret.
Kultur: Det er historisk gået hårdt ud over de rødhårede. I Grækenland mente man, at rødhårede blev til vampyrer i dødsøjeblikket, og i Egypten brændte man rødhårede ungmøer. I dag har rødhårede det heldigvis lettere, og eksempelvis efterlyser sædbanken Cryos specifikt rødhårede sæddonorer på grund af stor efterspørgsel.

porno med danske piger