Tabte væddemål og spillegæld betalt med sex!

Tabte væddemål og spillegæld betalt med sex!

SPAR MANGE PENGE

Selvskabsspil & udfordringer med sex (film & historier)

Tab og vind med samme sind – er nok det mest latterlige ordsprog!

Væddemål og spil som “sandhed eller konsekvens” og pokerspil kan blive en win win for både vinder og taber, men det er nu altid sjovest af være på det vindene hold. Spil det frækkeste S, P eller K med din partner eller venner.

Parspil til en hyggelig aften alene med din partner eller nogle rigtig gode venner.

Uanset om I har været partnere i mange år eller er fuldstændigt nyforelskede, så er erotiske spil perfekte til at åbne op for nye sider af jeres forhold. De erotiske spil hjælper jer til at dele jeres fantasier med hinanden og måske endda til at opleve nye sider af jeres parforhold, som I kun har turdet fantasere om. Spillene indeholder typisk en masse spørgsmålskort og nogle af dem endda også erotiske rekvisitter, som hurtigt kan sætte gang i en fræk aften. Se de frække parspil og find det spil der tænder dig!

SEX I DAG?

Udpluk af videoer hvor der spilles poker eller andre selvskabsspil og det ender med strip og sex

Tvprogrammet Luksusfælden er vand i forhold til når der skal inddrives spillegæld, her er det ikke kun Coca cola og smøgerne der er på spil, men din kones røv eller din egen mund alt efter hvor meget du har satses, da du troede du havde en vinderhånd, men tabte alligevel…

Spillegælden skal afregnes med vinderen – Når nogle taber vinder andre, og her betales med sex, blowjobs, håndspiller og analsex som præmie til den heldige vinder – Hvem er bedst til at spille PIK!?

Truth og dare games. Vinder præmien med 2 fyre til hed trekant
Taber i spil og betaler med sex Truth & dare sexgames.

Her skriver danske kvinder og mænd hvordan en spilleaften og væddemål kan ende med sex:

 

porno med danske piger