Girls just wanna have fun

SPAR MANGE PENGE

Jeg satte tempoet lidt op, onanerede på pikken, holdt om nosserne og masserede mellemkødet, mens jeg stønnede liderligt og kneppede pikken med munden…

Jeg havde haft en vildt god dag. Var i fremragende humør og havde lyst til at forkæle min kæreste. Mens jeg lavede mad, tænkte jeg på, hvad jeg kunne gøre for ham. En idé formede sig og jeg smilte for mig selv og bryggede videre på den, mens jeg lavede maden færdig. Under måltidet begyndte jeg at lægge op til ham, ved at sidde lidt ind over bordet, så han havde frit udsyn til mine flotte bryster. Jeg fik det til at virke utilsigtet og smilte sødt til ham, hver gang jeg tog ham i at stirre på mig. Vi snakkede om fantasier og jeg kunne høre på ham, at han blev ophidset af vores samtale, ligesom jeg gjorde. Da jeg ryddede af bordet, rettede jeg lidt på mit tøj, så han kunne se min røv og mine bryster fra hans plads i sofaen. Jeg vimsede lidt rundt for ham, bøjede mig ned efter ting jeg tabte med vilje, så han kunne nyde synet af mig fra flere vinkler og nød hans blikke og komplimenter.

Da jeg var færdig i køkkenet, gik jeg langsomt hen imod ham, mens jeg stykke for stykke tog mit tøj af for ham. Jeg gik helt hen foran ham og lod mine hænder stryge over mine krop, mens jeg smilte frækt til ham og nød udtrykket i hans øjne. Jeg bøjede mig ned og kyssede ham strejfende og drillende. Han lagde sine hænder på min krop og jeg fjernede dem bestemt og førte dem op på sofaryggen. Mit blik fortalte ham, at der skulle de blive. Det tændte mig at tænke på, at jeg kunne have magt over ham.

Jeg satte mig på hug foran ham, kyssede ham ned over halsen og åbnede hans skjorte knap efter knap, mens jeg hviskede i hans øre, at han skulle slappe af og nyde mig. Jeg åbnede hans skjorte helt op og nød synet af hans dejlige krop. Jeg kyssede mig vej ned over hans brystkasse og nappede let i hans brystvorter, mens jeg så ham dybt i øjnene og lod ham se på mig, hvor tændt jeg var. Jeg kyssede længere nedad. Ned over maven. Mærkede hans krop med hænderne, tungen og læberne. Jeg åbnede hans jeans og mærkede en lille følelse af tilfredshed, da jeg hørte hans åndedræt blive dybere. Jeg gjorde min tunge hård og lod spidsen køre ned, til jeg var lige over kanten på hans boxershorts. Jeg kyssede langs kanten, fra den ene side til den anden og lod en fingerspids flygtigt strejfe hans pik. Den var allerede dejligt hård. En kilden bredte sig i hele min krop. Hans stive pik tænder mig på ingen tid. Jeg bad ham løfte sig lidt og trak hans bukser og boxershorts af. Jeg sad lidt og nød synet af hans fantastiske pik og fortalte ham, hvor dejlig jeg synes han er.

Jeg kyssede igen fra det nederste af maven og i en bue rundt om han pik. Jeg lod ham mærke min varme ånde på pikhovedet. Han holdt vejret i forventning og åndede ud med en smule skuffelse, da jeg fortsatte mine kys ned til hans inderlår, som jeg bed lidt i. Han sad nu med et udtryk af forventning for hvad der skulle ske, blandet med frustration over, at hans pik ikke fik opmærksomhed. Det var vanvittig pirrende for mig, at mærke forventningen i ham. Jeg slikkede og kyssede mig i stedet vej op i lysken, lod mine hænder igen mærke hans krop op og ned over maven og hofterne. Lod min hårde tungespids følge hans hoftemuskel, så ham igen i øjnene, og kyssede tilbage mod hans pik. Jeg lod mine fingre vandre ned over hans mave og holdt forsigtigt om hans pik.

Jeg bad ham se mig i øjnene, mens jeg kørte min tunge hele vejen fra roden op til pikhovedet. Lod ham mærke min tunge og piercing lege med strengen, mens jeg lige så forsigtigt tog lidt hårdere fat om roden med hånden. Gjorde min tunge hård igen, for at køre den rundt om pikhovedet igen og igen. Jeg åbnede munden lidt og kørte hans pikhoved, som var våd af min tunge, rundt på mine læber, så han troede, jeg skulle til at tage den i munden. Bare for igen at slikke hele vejen ned ad skaftet.

Hver gang han troede jeg ville tage den i munden, drejede jeg ansigtet lidt væk og lod hans pik gnides over mine læber og min hage. Jeg blev ved med at pirre og snyde ham, indtil han borede sine negle i sofaen og løftede sine hofter op imod mig, af frustration over ikke at mærke min varme mund. Jeg nægtede at give ham min mund, indtil han tiggede mig med bedende stemme. ”Please skat. Lad mig mærke dine bløde læber. Vær sød og tage min pik i munden. Jeg vil så gerne mærke din varme mund.”

Jeg blinkede frækt til ham med et liderligt smil og åbnede min mund en lille smule. Jeg tog pikken hen til mine læber og sugede langsomt pikhovedet ind imellem mine læber. Jeg havde et godt tag om roden og pressede min tunge mod bagsiden af pikken, mens jeg lod den glide længere og længere ind i min mund. Jeg lod ham mærke varmen, tungens cirkulerende bevægelser, læberne der lukkede sig omkring hans skønne pik. Han kunne se i mine øjne, hvor tændt jeg blev af at mærke ham blive stenhård imellem mine læber.

SEX I DAG?

Jeg kørte hovedet længere og længere ned, indtil jeg lukkede læberne helt omkring roden. Jeg bøjede mit hoved lidt bagover og lod langsomt pikken glide ud af min mund igen, mens jeg stønnede tilfreds og lukkede øjnene, så al min opmærksomhed var på følelsen af hans hårde pik. Varmen begyndte at brede sig i mit skød. Jeg begyndte stille og roligt at spille pik på ham, mens jeg tog pikhovedet i munden igen. Jeg suttede på ham og legede med min tunge på kanten af pikhovedet, mens jeg strammede taget om pikken med hånden.

Jeg begyndte lige så langsomt, at falde ind i en rytme, hvor min hånd og mund arbejdede sammen, om at give ham den største nydelse. Jeg lod hånden køre rundt, samtidig med den kørte op og ned. Den anden hånd listede sig om og begyndte at massere hans nosser. Jeg gjorde pikken dejligt våd, så også hånden kørte let over pikken. Jeg begyndte igen at suge lidt, så jeg holdte trykket og han kunne mærke følelsen af, at jeg forsøgte at suge en orgasme ud af ham.

Han prøvede at liste en hånd ned til mig, for at få fat i mit hår, men jeg sendte ham et strengt blik og han lagde i stedet hånden tilbage på sofaryggen. I stedet fortalte han mig, hvor dejlig jeg er og hvor dygtig jeg er til at sutte hans store pik. Jeg blev endnu mere tændt af den måde han snakkede til mig på og satte tempoet en smule op. Jeg kørte en finger om bag pungen og masserede hans mellemkød, mens jeg holdt en fast rytme med hånden og munden. Jeg nød at høre hans dybe støn og mærke de små rystelser, der gik igennem hans krop, hver gang jeg ramte et dejligt sted. Jeg koncentrerede min mund om pikhovedet, mens jeg holdt øjenkontakten. Jeg suttede frækt på mine fingre, mens jeg onanerede på hans pik. Jeg kunne mærke, at han nød at mærke mig flere steder og kørte mine fingre om til mellemkødet igen. Denne gang tog jeg lidt hårdere fat.

Jeg kunne ikke klare, ikke at have mærket pikken munden i flere sekunder og lod ham løfte hofterne, nok til at jeg kunne få pikken helt til roden. Da jeg kunne mærke, at der ikke var mere plads i min mund og han ramte mig på vej ned i halsen, pressede jeg mit hoved endnu mere ned over ham. Jeg ville mærke hele hans store pik udfylde min mund. Han løftede sig og pressede den helt ned i min villige hals.

Jeg var nu meget våd og varm. Jeg var vild efter at smage ham og mærke ham pumpe den varme sperm ned i halsen på mig. Jeg satte tempoet lidt op, onanerede på pikken, holdt om nosserne og masserede mellemkødet, mens jeg stønnede liderligt og kneppede pikken med munden.

Jeg ville have hans sperm og nyde at høre ham få orgasme. Jeg holdt tempoet, til jeg kunne mærke nosserne trække sig sammen. Jeg så bedende op på ham, så han vidste at jeg var klar til hans safter. Jeg havde aldrig været så klar på at mærke ham sprøjte som der. Han spændte alle muskler i kroppen og rystede mere og mere. Jeg holdt rytmen og så ham direkte i øjnene, da jeg endelig mærkede ham give slip og sende hele sin ladning ind i munden på mig. Han pumpede sin sperm ned i min hals, mes han udstødte et langt støn. Jeg nød at mærke den varme væske på min tunge og elskede at se ham komme. Der findes ikke en større tilfredsstillelse end at kunne give sin elskede en sådan fornemmelse.

Jeg kunne mærke hvordan min fisse skreg efter opmærksomhed. Jeg var blevet så våd af at se, høre og mærke hans orgasme. Jeg tog pikken ud af munden og lod ham se spermen på min tunge, inden jeg slugte det. Jeg lod en smule sperm dryppe ned på mine runde bryster og gned det ud over dem. Slikkede hans dejlige pik helt ren for safter, mens jeg sad med spermglinsende bryster og så glad op på ham. Slikkede al spermen af mine fingre og nød at smage ham og hans liderlighed.

Jeg så ham følge min hånd med et liderligt blik og lod ham se hvordan jeg førte en finger op i min våde fisse. Lænede mig ind over ham, suttede på min finger, som var fyldt med mine egne safter og kyssede ham grådigt, så han kunne smage både ham selv og mig. Jeg kyssede ham mere og mere liderligt, mens jeg havde et fast tag om hans nakke. Jeg førte den anden hånd ned til min drivvåde fisse og begyndte i små, langsomme bevægelser at massere min klit. Jeg legede med hans tunge, bed ham i underlæben og stønnede saligt, mens jeg lå ind over ham.

Jeg slap hans nakke, smilte til ham og nød at se nydelsen i hans øjne. Jeg rejste mig op og lod ham æde min krop med øjnene. Mindede ham om, at han stadig skulle sidde stille, uden at røre mig. Da han havde vist at han forstod mine regler, spredte jeg benene for ham og lod ham se hvor våd og liderlig smagen af hans pik og sperm havde gjort mig.

Jeg satte den ene fod på kanten af sofaen ved siden af hans ben, så mine lår var helt spredte. Jeg kunne se hvordan han nød synet af min fisse. Det var så liderligt at stå og vise mig frem for ham på den måde. Jeg slikkede mig om læberne, tog fat om mine bryster, som var fedtede af sperm og masserede dem hårdt, mens jeg kørte mine hofter rundt i en liderlig bevægelse, som fik ham til at ønske jeg sad på hans pik. Jeg kørte langsomt den ene hånd ned over min mave igen, holdt igen øjenkontakten med ham og så hvor svært det var for ham, ikke at røre ved mig. Jeg kørte min hånd helt ned til min fisse og lod en finger glide indenfor. Han kunne se hvor meget jeg nød endelig af blive rørt ved. Jeg førte endnu en finger op i min stramme fisse og bøjede rytmisk en smule i knæene, så det så ud som om jeg red mine fingre.

Tog hånden op og drejede den i lyset, så han rigtigt kunne se hvor våd jeg var blevet. Jeg førte den ene af de våde fingre ind i min mund og slikkede liderligt på den. Jeg elskede smagen af min liderlighed og blikket i hans øjne. Jeg satte mig ganske langsomt ovenpå ham, så min fisse var lige over hans pik, som var begyndt at live op igen. Jeg kørte min hånd hen til hans mund og lod ham sutte på den anden finger, som var våd af mine safter. Hans pik rejste sig mere og mere.

I en hurtig bevægelse, så jeg ikke kunne nå at reagere, tog han hårdt fat om mine balder og pressede sin krop mod min. Med et bestemt blik, skubbede jeg ham tilbage i sofaen. Jeg fortalte ham, at han havde brudt reglerne. Jeg rejste mig arrogant og sagde til ham at legen var slut. Han sad med et forvirret udtryk, og synet af hans stive pik, var lige ved at få mig til at skifte mening. Jeg så tilbage på ham over min skulder, så han kunne beundre min røv og fortalte ham, at han måtte lære at høre efter, ellers fik man det ikke som man aller helst ville. Han smilte frækt og blinkede til mig, som en bekræftelse på, at han havde forstået. Jeg takkede ham for at være kommet for mig og var taknemmelig for at han er min.

 

porno med danske piger