Motionisten fik både bistik og mandepik

SPAR MANGE PENGE

Nu har du suttet på mit stik. Vil du ikke også sutte på noget andet, sagde hun inderligt og hurtigt. Helt uden blusel. Hun trak sine tights af og trådte ud af dem…

Jeg kan godt lide at løbe. Jeg er god til det, og jeg gør det ofte. Jeg har det på en måde med løb, som jeg har det med sex, selv om jeg stort set aldrig blander de to ”idrætsgrene”.

Heldigvis sker det sjældent, at jeg løber rundt og er lysten. Heldigvis, skriver jeg, for det er svært at koncentrere sig både om sit åndedræt og sit afsæt, samtidig med at man er stakåndet og verdensfjern af helt andre grunde.

Og nogle gange kikser det da også. Har oplevet op til store motionsløb – hvor både mænd og kvinder tisser hist og her for at blive klar til løbet lige inden pistolstart – at der bliver vist bar hud. Også af kvinderne. Når de skal, så skal de, og så sætter de sig ned og efterlader det flotteste syn af tisse-misser i alle afskygninger.

Man kan oven i købet få et lille smil med på vejen, når de sidder der og tisser ved siden af en, og det er jo ikke så dårligt. Og når pulsen først banker derudaf i jagten på en god tid, så er liderligheden fortrængt.

Helt så let går det ikke altid, når jeg bevæger mig ud i skoven. I hvert fald ikke, hvis det er på tidspunkter, hvor der er andre motionister. Når jeg møder andre kvinder – unge som ældre – så kan jeg selv under den mest fokuserede træning lige få tid til at tjekke deres skridt, deres bryster og deres ansigt – naturligvis – i god tid, inden jeg med et ”hej” møder dem som om jeg slet ikke har andet end løb i tankerne. Det har jeg som regel, og nogle kvinder har jeg mødt med jævne mellemrum, uden at jeg af den grund aner, hvem de er. Men et smil mellem løbere er der altid plads til.

Når jeg indhenter en kvinde bagfra – altså mens vi løber – kan jeg faktisk godt styre mit konkurrence-gen og gå så meget på kompromis med mine personlige tider, at jeg sætter farten ned, så jeg i et stykke tid kan løbe bag dem og stille og roligt hente ind på dem. Jeg løber ikke tæt på dem i lang tid – det ville være lidt sært – men henter dem stille og roligt mens jeg betragter deres numser i de tætte tights. Uanset om det er unge numser, modne numser, smalle numser eller brede numser er det dejligt at se på. Når de vrikker af sted, kan man altid drømme om, hvilken bevægelse, man ellers kunne forestille sig dem i. Og når man så løber forbi kvinderne, kigger på dem – ja, og prøver lige at tjekke bryster og ansigt – så kan de jo slet ikke se ens blik i øjnene og måske lemmet, der er vokset i de tætsiddende bukser. Så er der lige lidt kildren i maven, indtil der igen er fokus på næste omgangstid og næste bakke.

Jeg har ofte fantaseret om at kneppe en motionist ude i min ynglingsskov, og mens jeg i tankerne har gennemlevet det mange gange, har jeg været realistisk nok til at regne med, at kvinder, der løber fem kilometer i en skov, ikke kommer derud for at blive pulet. Hver ting til sin tid. Jeg ved det godt.

Men en dag blev jeg klogere, og det er altid en rar erfaring at få.

Jeg kom løbende ad en af de velkendte stier, da en kvinde kom løbende imod mig. Jeg har set hende mange gange før. Hun er lidt yngre end mig, nok sidst i 30erne, og hun er bestemt ikke særlig hurtig. Hun har et dejligt, sødt ansigt, nogle tunge bryster – de fanger altid mine øjne på lang afstand – og en bred røv. Hun løbetræner nok for at tabe sig, men i mine øjne har hun lige den figur, hun skal have…

Da jeg nærmede mig hende i godt tempo, og da jeg skulle til at sige hej, standsede hun pludselig op og fortrak ansigtet i en grimasse. Av sagde hun, og jeg standsede op.

”Hvad er der,” spurgte jeg. Har du sidestik? Ondt i maven?

Hun rystede på hovedet. ”Tror der er en bi eller et insekt, der har stukket mig,” sagde hun og holdt hånden ind i højre side nede ved lænden. Hun hev lidt op i sin trøje og en lille anelse ned i sine bukser for at kunne se, men smerten kom fra et sted, hun ikke kunne se. Lidt længere om mod ryggen.

Hun viste ikke meget, men hud er hud, og jeg mærkede et stik af tænding, samtidig med, at jeg skulle holde facaden. ”Lad mig se”, sagde jeg og satte mig om ved siden af hende. Ned på knæ. Der sad en brod og pumpede, men jeg fjernede den hurtigt, og uden at spørge satte jeg min hånd på og sugede alt hvad jeg kunne.

”Hvad gør du”, spurgte hun lidt forskrækket, men jeg mumlede at jeg sugede gift.

Hun holdt i sin lyserøde t-shirt, og jeg havde lige trukket hendes tights tre centimeter ned. Ikke noget kritisk. Men holdt dog min ene hånd på hendes ene – fyldige – balle og havde gennemskuet, at hun næppe brugte trusser. Blev tændt af at være så tæt på hende og hendes kusse. Kiggede op og så hendes bølgende bryster. Hun var lidt chokeret efter smerten, men hun smilede alligevel ned til mig der hvor jeg sad.

Jeg nød kontakten med den ukendte kvindes hud. En ukendt, svedende kvinde. Det ophidsede mig.

Hun kløede sig i kussen som ved en refleks, men straks hun opdagede den refleks tog hun flovt sin hånd til sig. ”Undskyld, men mine bukser kryber op. Det er smadder-irriterende,” sagde hun. Hun smilede igen.

”Lad dig ikke forstyrre af mig,” sagde jeg. ”Klø bare igen,” smilede jeg.

”Jeg har aldrig fundet ud af en metode så de tights ikke kravler derop, men det problem kan du nok ikke hjælpe mig med. Men tak for suget. Jeg tror, det hjalp. Det gør ikke ondt mere, og forhåbentlig får du ikke en forgiftning nu,” sagde hun mens jeg rejste mig op og stod foran hende.

”Jeg føler mig godt nok lidt ør” smilte jeg tilbage. Hun grinede. Sikke en sød kvinde jeg sådan lige havde stødt på.

”Men nej,” sagde jeg, ”det med tights der vil op i kvinders kropsåbninger har jeg ikke så stor erfaring med. Sikke nogle frække bukser. Måske vil det hjælpe på problemet, hvis der er et godt lag hår på,” grinte jeg til hende.

”I så fald virker det heller ikke,” svarede hun hurtigt og frækt og kiggede mig direkte i øjnene.

”Tror også det ville slide enormt på kussen, hvis jeg var glat dernede. Synes altid mænd klager over, at de får nosserne slidt hudløse, når de løber langt og sveder meget,” sagde hun.

”I øvrigt hedder jeg Marlene. Vi har jo set hinanden nogle gange før,” sagde hun.

”Kan du huske mig? Ja, hedder Peter for resten,” sagde jeg. ”Der er da ellers så mange mænd, der løber herude, men jeg kan da så godt lide dit søde og optimistiske smil, når vi en sjælden gang mødes herude. Med hensyn til slidte nosser, så skal der bare bruges en masse vaseline til tingene nede i buksen,” smilte jeg.

”Uha. Jeg har ellers erfaring for, at man skal passe på med mænd, der vil smøre deres tissemand ind i sådan noget. Man ved aldrig hvad de ellers kan finde på.” Hun kiggede på mig og bed sig i underlæben.

SEX I DAG?

”Afhængig af, hvor stor en del der skal smøres ind, kan du nok få brug for et par bøtter,” sagde hun og kiggede ned mod mine bukser. Det var tydeligt, at jeg ikke var helt upåvirket af vores frække, direkte snak og mødet med en dejlig kvinde.

Jeg rettede på bukserne. Og undskyldte.

”Kan du ikke lige se på mit stik en gang til. Måske kan vi lige gå lidt væk fra stien. Hvis der kommer andre forbi, behøver de jo ikke se den ene halvdel af min numse,” sagde Marlene.

”Mon jeg behøver så meget plads til at kigge,” svarede jeg.

”Det håber jeg,” sagde Marlene og løb 50 meter ind i et tæt krat.

Hun smed sin t-shirt og stod i en sort sports-bh og viste sine velvoksne bryster endnu tydeligere frem. Hun havde en sød, buttet mave, og hun trak lidt ned i sine shorts, så jeg kunne se det øverste af hendes numse-revne. Jeg kiggede på stikket. Der var næsten ikke noget at se. Jeg nussede det, slikkede det. Nuldrede den lille forhøjning. Altså stikket. Hun smilte ned til mig mens jeg holdt hånden blidt på hendes mave. Tilpas langt oppe.

”Hun vendte sig om. Ja, som du kan se skyldes det ikke glatbarbering at de bukser glider op,” sagde hun da hun viste mig en bræmme af dejlig dusk.

”Nu har du suttet på mit stik. Vil du ikke også sutte på noget andet,” sagde hun inderligt og hurtigt. Helt uden blusel. Hun trak sine tights af og trådte ud af dem, og samtidig med, at hun viste sin dejlige, sortkrøllede mis, kunne jeg dufte hendes køn.

Jeg flyttede mig lidt, så jeg kunne komme til at dykke ind mellem hendes ben. Marlene satte sig hurtigt ned, hun var lidt ekset på grund af den liderlighed, der fyldte hende, men det betød, at hun ikke skjulte noget for mig dernede. Hun spredte sine ben, og jeg lagde mig halvt ned på jorden foran hende mens jeg så hendes bryster og brystkasse bevæge sig op og ned.

Hun skød sit underliv frem og tilbage, og min tunge motionerede hendes dejlige, frække klit der i budskadset.

Sved var erstattet med saft, og hun lå oven på grene og mos mens jeg så hvordan det ikke var hendes krop, men hendes kussesafter der løb.

Min pik bankede mod mine bukser, og jeg rejste mig op. Var nød til at slippe den ud. Den rejste sig tyk og med det rød/lille hoved kampklar foran Marlene der stadig lå på jorden.

”Ja som du kan se er hår på pik og nosser heller ingen garanti for ikke at blive hudløs”, stønnede jeg.

”Kom over mig”, sagde hun og jeg lagde mig ned oven på hende. Fuglene sang, og måske kunne vi høre nogle løbere snakke og lunte i det fjerne. Måske kunne de se min hvide bagdel. Vi var helt sikkert ligeglade.

Jeg gled ind i hende og op. Ingen anstrengelser var nødvendige og vores munde mødtes i det første kys. Mine ben havde spredt hendes ben, og jeg lå og rykkede stille og roligt frem og tilbage i hende. Rolig motion.

”Pak dine bryster ud. Jeg har tit fantaseret om dem, når jeg har mødt dig”; sagde jeg, og Marlene krængede sin top af. Et par dejlige, modne, store E-bryster flød ud under min behårede overkrop, og det syn gav vanvittig stor lyst til at fuldbyrde vores særlige møde.

Marlene lå med sin hånd i kussen og nuldrede mens min pik kørte helt i bunden.

”Jeg har tit fantaseret om dig, når jeg har taget dig…øh nej mødt dig bagfra. Set din dejlige røv vrikke. Så har jeg virkelig ønsket, at jeg en dag kunne sidde med dig foran min stive pik,” hviskede jeg til hende.

”Sidde,” spurgte Marlene.

”Ja, en doggy style,” smilede jeg og stødte min pik hårdt op i hende.

”Intet problem,”, sagde hun og lod mig trække sig ud. Hun stillede sig på alle fire med sine tunge patter dinglende.

Jeg stillede mig bag hende, kørte min pik op og ned i numserevnen, tjattede lidt til hendes fyldige baller med den, betragtede den dejlige, behårede revne, som hun skød bagud og nød, da jeg igen satte min pik mod hendes våde, lyserøde kød.

”Gør mig stakåndet. Giv min en træningstur,” sagde Marlene højt og liderligt, og jeg begyndte at okse løs. Ikke at det ville have sprængt nogle værdi-grænser på mit pulsur, men det fik liderligheden op i det røde felt. Skønt at der også kan sættes lidt personlige rekorder for det nogle gange.

Jeg svedte i sommervarmen, og Marlene svedte med.

Hendes patter dinglede vildt, og min sved-våde lænd ramte hendes skønne, nøgne lænd. Et perfekt match, selv om mit kondital nok er noget højere end hendes.

”Jeg vil have dig”, gryntede jeg. Nok er jeg udholdende, men det her skulle ikke være et maraton. Jeg ville også se den skønne målstreg og mærke forløsningen ved at have gennemført denne form for løb.

”Men jeg vil have en medicin mod løbebuks-kløe i kussen”, sagde Marlene, vendte sit ansigt mod mig og grinede.

”Hvilket,” sagde jeg i en hurtig frygt for, at det nu pludselig skulle slutte. Uden den sidste spurt.

”Ja, mon ikke noget fremmed sperm på kussen kan hjælpe på det problem, jeg døjer med,” stønnede og smilte hun.

”Jeg vil gerne være medicinmand for dig endnu engang,” sagde jeg. ”Skal jeg lægge klatten på din kusse,” sagde jeg mens jeg overvejede at trække mig.

”Nej, sperm skal op i en kusse, men kremen kan vel bruges udvortes bagefter. Knep mig dybt”, sagde hun og jeg stødte min pik endnu højere op i hende.

Hun kom i et skrig, og med mit niveau af liderlighed var det ikke svært at time, så jeg spermede lige bagefter.

Jeg trak mig ud, hun vendte sig rundt, gav mig et kys og satte sig med spredte ben. Det hvide begyndte at løbe ud.

”Du må hellere smøre. Du er så dygtig,” sagde hun.

Jeg dyppede min finger i min egen sperm og smurte det ud på hendes sortbehårede venusbjerg. Klatter af sperm blev smurt godt omkring.

Marlene rejste sig op. Trak sports-bh og løbetrøje over hovedet, inden også hendes kusse forsvandt under hendes tights.

”Tak for behandlingen. Jeg er sikker på, det virker, og ellers må vi gentage den,” smilte hun.

Hun fiskede en kuglepen op fra løbebuksernes lomme.

”Her er mit løbenummer”, sagde hun. Hun bøjede sig ned, så hun stod ud for min pik og skrev otte cifre på mit lår. Det gjorde lidt ondt at blive tegnet på, men er vel en mand, der ikke tåler så meget stikken, men telefon-nummeret lindrede min smerte.

”Jeg vil meget, meget gerne mødes med dig i skoven en anden gang. Måske hvor vi har bedre tid. Jeg trænger til noget træning,” sagde Marlene.

Hun gav et dybt kys, hun bukkede sig ned og gav min pik et dejligt afslutningsslik, og så løb hun ud i skoven igen.

Det sidste jeg så den dag var hendes vuggende røv og et lille gensynsvink. Ja, og så min pik, der havde meget svært ved at falde til ro efter det træningspas.

porno med danske piger