Var det mon en drøm?

SPAR MANGE PENGE

Et langtrukkent suk strømmer ud mellem hendes læber og du lader fingrene glide langsomt frem og tilbage. Helt ind og helt ud. Du ser hendes ansigt fortrække sig…

Kom med, hvisker hun tæt ved dit øre. Du åbner øjnene og ser lige ind i hendes. Hun smiler og rejser sig op og strækker hånden frem mod dig. Du kigger dig lidt forvirret omkring, -er det en drøm ? Nej, du er jo lysvågen og ser hende tydeligt, som hun står der ved siden af sengen. Fuldmånen udenfor fanger hendes hud, hår og lange hvide kåbe. Hun ligner en engel, helt lys i kontrast til alt det mørke omkring hende. Du slår dynen tilside og tager hendes hånd. Vil række ud efter dine boxershorts, men hun trækker blidt i dig og du går nøgen bagefter hende.

Hun vender ansigtet mod dig og smiler ”Jeg vil vise dig noget”, siger hun med en sød og pirrende stemme.. Du kan ane hendes krop under den tynde kåbe og din pik reagerer før din søvnige hjerne og rører utålmodigt på sig. Du kan dufte hendes svage parfume, som indhylder dine næsebor i en duft af sæbe og roser. Du kan se hendes hår bølge ned af ryggen i en blond sky og fornemme hendes bløde, vuggende gang, som om hun nærmest svæver henover gulvet.

Hun stopper og du ser nu at I står i stuen, midt på gulvet. Der er sat stearinlys op i en stor hestesko omkring jer og nu vender hun sig mod dig. ”Sæt dig dér” siger hun og peger på en stor pude på gulvet. Som i trance sætter du dig og stirrer på hende. Det føles som om din pik har en ide om hvad der skal ske, eller håber den blot ? Den står i hvert fald ret ud fra din krop i skøn forventning om noget stort.

Hun stiller sig lige foran dig, så du kigger lige ind på hendes skød. Du stirrer, -kan ikke lade være. Hun fører en hånd henunder din hage og tvinger den blidt opad, så du kigger hende i øjnene.. Hun smiler frækt og blinker til dig. ”Jeg ved at du drømmer om dette her”, siger hun mens hun langsomt lader en finger glide indunder båndet, der holder kåben samlet om hendes krop. Kåben åbner sig og hun lader den glide ned af hendes krop.. Hun står helt nøgen foran dig og du kæmper for at beholde øjenkontakten med hende, men du kan ikke.. Instinkterne har forlængst taget over og du lader begærligt øjnene opsluge hende. Hun ved det godt og smiler sødt og indforstået til dig. Lader sine fingre glide let nedover sin krop foran dig.. Du synker en klump, da de rammer de strittende brystvorter og cirkler blødt rundt. Fingrene glider længere ned af maven og kilder navlen, mens hun æggende vugger sine hofter foran dig i langsomme bevægelser. Fingrene forsætter deres vandring nedover venusbjerget, som er smukt trimmet i en lille stribe.. Du synker igen og rækker hænderne frem mod hende. Du må røre denne skønhed, men ak.. Et lille slag over fingrene fulgt op af et smil, er alt hvad hun behøver at gi dig, før du trækker hånden til sig.. Den rammer i stedet din stive pik, som du langsomt begynder at kærtegne, uden at være helt bevidst om det.

Hun lægger sig ned på alle 4 og kravler ind mellem lysene.. Du ser hendes frække numse og den glatte revne mellem hendes ben.. Du sukker let, mens hun sender dig et sultent blik over skulderen. Hun vender sig, -lægger sig på ryggen med benene spredt lige foran dig. ”Kom tættere på” siger hun indbydende og den invitation er du ikke sen til at udnytte. Du kravler ind mellem hendes ben, mens hun kigger på dig fra sin position på albuerne. Du rammer hendes lår med dine knæ og du ved, at du skal stoppe der. 

SEX I DAG?

Hun fugter sin pegefinger med sin tunge og fører den op til din mund. Du lader med det samme læberne omslutte fingeren og lader din tunge lege med hendes finger. Det gir et lille vådt svup, da hun trækker den ud og fører den ned til hendes fisse.

Hun lader den glide henover revnen -og i små cirkler kærtegner den de nøgne læber. Langsomt skilles de og hendes lille tap, ligger nu blottet. Den glinser og du kan høre de små våde velkendte lyde, som går lige ned og forplanter sig i din stive pik. Du sluger hende med øjnene og nyder hvert sekund af hendes leg. 

”Du skal slikke mig nu” sukker hun blidt, ”men kun min klit”… Med hendes pege og ringfinger spreder hun sin fisse for dig, så hendes tap står frem som en lille høj. Du bøjer dig ned over hende. Rammer hende med din tungespids.. ”mmmm…” sukker hun og lader sin langefinger blande sig blidt i legen.. Din tunge føler fingerens bevægelser og efterligner de cirklende bevægelser på og rundt om den hårde tap.. Små klynkende lyde undslipper hendes mund, mens hun lader fingeren glide op og nedover hendes klit. Du er lærenem og følger hurtigt efter med tungen.. Fingeren tegner blide usynlige streger og cirkler i hendes fisse og tungen følger villigt efter.  

Du er helt opslugt af hende. Hendes duft, hendes lyde, hendes fisse. Din pik er næsten på bristepunktet uden at du rører den. Du har så meget lyst til at nyde hende, -lære hver en krog i hendes våde fisse, at kende.

Hun tager fingrene til sig og du kigger helt naturligt op og følger deres vej. De glider ind i hendes mund og et ”mmmm…” undslipper hendes læber.. Nu er du på egen hånd og din tunge må selv finde deres egne veje. Du fortsætter med at slikke.. Brede lange slik, spidse små korte slik.. Din tunge bevæger sig ned langs hendes klit på den ene side og vender tilbage på den anden. Den cirkler rundt på hendes tap og forsøger at fange midten, -lige dér hvor det er allerbedst. Du prøver at fange hendes klit med læberne, suger den blidt ind i din mund. Den er glat og føles både hård, men uendelig blød. Hun sukker højere og et ”jaaaaah” hvisler ud af hendes let åbne mund.. Du fornemmer, at hun krammer tæppet under jer i bar liderlighed. 

Hun smager skønt.. En blanding af søde, salte og syrlige smagsnuancer som kun en kvinde kan smage og det fylder dig med et ustyrligt begær. Du har så meget lyst til at banke din stive pik op i hende, men nyder alligevel dette øjeblik så meget. Du lader tungen smage hele hendes fisse og kan ikke lade være med at stikke den ind i hendes våde grotte.. Hendes støn fortæller dig, at det er dét helt rigtige og du lader den glide ind og ud, som en lille pik. Dine fingre vil også være med i legen og de glider henover hendes spændte klit og nedover hendes våde fisse. Tungen glider ned mellem hendes baller og smager hver en millimeter af hende.

”Knep mig med dine fingre” stønner hun og straks adlyder du. De var faktisk allerede på vej.. Du sætter dig lidt op, må lige ha’ en lille pause og vil gerne se hendes ansigt imens dine fingre finder vej ind i hendes fisse…  

2 fingre glider indenfor.. Et langtrukkent suk strømmer ud mellem hendes læber og du lader fingrene glide langsomt frem og tilbage. Helt ind og helt ud. Du ser hendes ansigt fortrække sig i liderlighed. Hun åbner øjnene og kigger på dig, -de er helt mørke af begær nu.. Hun tager om din hånd og drejer den, så håndfladen er opad og begynder at styre den for dig.. ”Bøj fingrene” stønner hun og du adlyder igen hendes befalinger.. Dine fingre kører hurtigt frem og tilbage i hendes fisse.. Hun fjerner sin hånd og kaster nakken tilbage i nydelse. Du kigger ned og ser din hånd arbejde i hendes fisse, -ser hvordan de små skamlæber bliver trukket frem og tilbage sammen med dine fingre.. Du sætter igen tungen på hendes klit og slikker hende med hurtige og bestemte slik. Du er ikke itvivl om at hun kan li det og hendes suk, støn og nærmest klagende vellyst får dig til næsten at banke dine fingre ud og ind af hendes fisse og den svarer med de skønneste smaskelyde. Det tænder dig endnu mere og du giver alt hvad du har…

Pludselig stivner hele hendes krop. Hun trækker ikke vejret. Hun stirrer stift på dig indtil hun nærmest eksploderer i ekstase. Hendes krop sitrer, ryster og hun næsten står i en bue foran dig. Hun skriger, hviner og jamrer sit begær ud i rummet og mod dig. Du mærker hendes fisse klemme kraftigt om dine fingre og i et nu forvandles hendes fisse til det smukkeste springvand, der med sine stråler rammer dig med overraskende kraft. Du er overvældet af følelser mod hende og fortsætter med at bevæge fingrene indtil hun klagende skubber dig væk. ”Jeg kan ikke mere” stønner hun forpustet. Du lægger dig op ved siden af hende, nusser hende blidt og kysser hende på skulderen..

Selvom du stadig er tændt, blunder du lidt og nyder øjeblikket. Du tænker over din bedrift, at du fik en kvinde til at sprøjte på den måde.. Du smiler lidt for dig selv og mærker at din pik fortæller dig, at du faktisk har noget tilgode. Du hører en kvindestemme langt væk og du drejer hovedet mod hende.. Hun er væk ?!? Der er kun den tomme seng og clockradioen der fortæller at klokken 6.00. Du kigger dig forvirret omkring. Det kan ikke passe. Du løfter dynen, ser din stive morgenpik kigge op på dig. ”Æv”, siger du højt ud i rummet og slår dynen tilside og går ud på badeværelset.. ”Tak for en drøm af en nat” står der på spejlet. Skrevet med læbestift og signeret med et kys..

porno med danske piger