Sexet nabo(er) del.1

SPAR MANGE PENGE

Fik et kæmpe chok, da jeg mærkede en hånd på mit stive lem, det var en lettelse at jeg ikke var ene om denne liderlighed. Vi lænede os fremad og vores læber mødtes…

Lad mig starte med og fortælle lidt om mig selv, mit navn er Jan, jeg er 23 og lige flyttet hjemmefra. Da  jeg er blevet færdig med min elektriker uddannelse, og at jeg har fået arbejde. Så har jeg endeligt fået råd til egen bolig, jeg har lejet mig ind i et billigt rækkehus i udkanten af ebeltoft. udseendesmæssigt, er jeg muskuløs, mørkt hår og brune øjne. nu tilbage til den egentlige historie!.

SEX I DAG?

Det hele startede på dagen jeg skulle flytte ind i mit nye hus, jeg havde fået et par af mine kammerater til og hjælpe med og flytte mine ejendele, og få sat det hele på plads. Til prisen af en kold bajer, det kunne jeg leve med. som dagen gik blev klokken 3, og mine kammerater vendte så småt snuden hjemad og jeg gik naturligvis med ud og sagde farvel. i øjeblikket jeg vendte mig om fik jeg øje på en ganske smuk kvinde, lange solbrune lår, brunt krøllet hår, lækker røv og et sæt første klasses patter!. jeg så snedig som jeg nu er, gik over og hilste på og introducerede mig selv. jeg fandt da ud af at den smukke kvinde hed Nadja og hendes mand, som på daværende tidspunkt var på arbejde hed Mikkel. vi stod i et godt stykke tid og snakkede, løst som fast. Jeg fandt da også ud af at hun var hjemmegående husmor til 1 teenager pige på 17 år. og at hun egentligt kedede sig utroligt hen ad dagen.

Under samtalen udvekslede vi blikkede adskillige gange, og jeg kunne selv mærke mit lem blive hård! jeg kunne ikke få øjnene væk fra hendes skønne bryster, og jeg havde frit udsyn til hendes skønne kavalergang. Jeg tilbød at hun altid kunne komme over en eftermiddag hvis hun kedede, sig og hun virkede intresseret og svarede lystigt tilbage:” Vi må jo se tiden an”. Jeg smilte kækt tilbage og tænkte “Nøj hvor kunne det være lækkert og forføre denne guddommelige skabning, lure hende ind i løvens hule”. Jeg opdagede da, at hendes brystvorter var blevet hårde, og man kunne da se at hun ingen BH havde på under den friske sommerkjole. Få sekunder efter kom hendes unge datter ud, så pæn som sin mor løbende ud fra hoveddøren, og spurgte til hvornår aftensmaden var klar. jeg sluttede samtalen af med at jeg nok også måtte se og få noget i skrutten, jeg sagde farvel til de smukke damer og listede ind i huset for at få noget og spise, men tanken om Nadja var pinefuld. jeg ville have hende, og jeg ville have hende snart!, jeg kunne mærke at jeg måtte ind og tage en spiller. før jeg lukkede øjnene, jeg fik spist, vasket af og hoppet ind i min seng, jeg lå og fantaserede om Nadja, der gik ikke mange minutter før jeg kom, i en ulidelig orgasme. jeg havde aldrig prøvet noget lignende, og nu vidste jeg at jeg var nød til og få forført hende!.

Dagene gik og jeg fik da hilst på hende over hækken igen, og nævnte det med at tilbuddet stadig stod åbent. hun smilte frækt tilbage og fulgte lystent med ind i min bolig, vi fik sat os i sofaen, utroligt tæt endda, jeg fik hentet en god Merlot vin og nogle glas, vi fik drukket flasken på no-time! og jeg kunne mærke at intimiteten var steget voldsomt. ligeså mit lem var blevet så stiv at det nærmest sved og havde lukkede bukser, jeg kunne se at Nadja havde fået stive brystvorter ligeså. Jeg fik et kæmpe chok, da jeg mærkede en hånd på mit stive lem, det var en lettelse at jeg ikke var ene om denne liderlighed. Vi lænede os fremad og vores læber mødtes i et lækkert tunge kys som jeg umuligt kunne sige hvor lang tid varede. vores tunger mødtes og legede lystigt med hinanden. i mellemtiden havde hun fået hånden  i mine bukser og hevet min pik op. Jeg fik trukket tøjet af os og vi fik lagt os ned, da hun fik rigtigt øje på min pik, blev hun helt lam slået. og fik sagt “Nøj, hvor er den stor, den må da mindst være 20cm”, det tændte mig enormt, jeg blev lagt ned. Og lovet at hun nok skulle tage sig af den lille fyr, hun tog min pik i munden, slikkede mine nosser, og op langs stammen gik hendes tunge på opdagelse. Jeg var på randen til og komme, og præ spermen piblede ud og hun slikkede dem gladeligt i sig. hun stoppede da hun kunne mærke sammentrækningerne i mine nosser, og fik sagt at nu var det vist min tur. Jeg fik hende lagt ned i lænestolen, hun spredte sin ben op på lænestolen’s armlæn, jeg gik på knæ. Og jeg førte mit hoved nærmere på hendes venus bjerg.

Jeg se at hendes safter drev ned langs hendes lækre lår, jeg kyssede hendes inderlår begærligt og kyseede nærmere, og nærmere på hendes skamlæber. Jeg førte min tunge langsomt ind mellem hendes hævede skamlæber og tirrede hendes klit. Jeg stak en finger, som hurtigt fik en efterfølger op i hendes fisse, jeg kunne godt mærke at hun var utroligt stram. Det glædede mig da jeg elsker en god stram fisse. pludseligt stønnede hun hæmningsløst ud i lokalet og hendes krop bøjede sig som en flitsbue. Hun fik sat sig op og viskede “Jeg vil have dig oppe i mig, og det skal være nu”, Jeg satte mig op og hun satte sig overskrævs og langsomt sænkede hun sit underliv ned over min stive pik. hun stønnede helt vildt som min pik gled ind, jeg kunne mærke hendes underlivs muskler stramme om mit pikhoved. hun begyndte og ride mig voldsomt og jeg kunne mærke at jeg var på vej til og komme, hun sagde at jeg skulle komme oppe i hendes. min nosser snurrede og strammede, helt vildt. Min sæd sprøjtede op i hendes i hendes fisse, mens hun nærmest malkede min pik med hendes fisse muskler. Det var utroligt, jeg havde aldrig fået sådan en orgasme før i mit liv, Vi kyssede i nogle minutter da hun trådte af og fik sat sig på knæ og slikkede mig ren dernede. Jeg sad forpustet da jeg fik det frække smil som jeg elskede så højt, og hun sagde liderligt “Det var ikke sidste gang”, jeg fik svaret mindst ligeså liderligt “Nej det kan du bande på skatter”. hun vinkede farvel og jeg gik så småt i seng. Med et kæmpe smil på læben.

 

porno med danske piger