Skisex eller hvem kommer først

SPAR MANGE PENGE

Mærker hendes våde og glatte fisse glide op og ned af min pik. Britta kysser mig lidenskabeligt, jeg kan mærke på hendes kys at hun nu er ved at være godt liderlig…

Nej, det er ikke sex med ski på, men sex på en skiferie. Britta og jeg er taget på skiferie i Norge sammen med vores bedste venner Lone og Henrik, som alle er omtalt i tidligere noveller.

Det er mandag aften/nat. Vi har alle 4 siddet og hygget os og er på vej i seng. Britta og jeg går ind i vores rum. Jeg er dødtræt efter en dag med langrend i skønne omgivelser. Henrik og jeg har nok overvurderet vores evner så tidligt på ugen og skulle nok have valgt en kortere rute. Mine muskler har endnu ikke vænnet sig til bevægelserne på ski, så jeg er godt øm i hele kroppen og vi ligner noget der er slæbt hjem af katten.

Sidder i en lænestol i mine boksershorts ved siden sengen i vores rum da Britta kommer hen og stiller sig foran mig. Uden at jeg har bemærket det har Britta taget alt sit tøj af og hun står nu nøgen og dejlig foran mig.

Da jeg vil sige til Britta at jeg er dødtræt, stiller Britta sig ved siden af mig og bøjer sig roligt ned. Hun kysser min mund til tavshed med et langt blidt men brandvarmt kys. Selv mine læber føles ømme til at begynde med, men hendes kys får det hurtigt til at forsvinde. Britta lægger tyssende en finger på min mund mens hendes anden hånd glider henover mine øjne for at lukke dem. Nyd det min skat, hvisker Britta.

Britta kysser mig hedt igen og nu mærker jeg hendes hånd glide nedover min krop og de ømme muskler. Hver gang Britta krammer min krop et sted, kan jeg følge energien forplante sig ned igennem min krop og det er som om der er direkte forbindelse ned til min pik fra alle muskler i kroppen. Hele min krop er i en ligevægtstilstand af smerte og lyst og nu viser min pik så at den ikke har lavet noget særligt i dag.

SEX I DAG?

Hendes hånd finder vej ned til min halvstive pik og hun lægger hånden blidt omkring pikken. Hendes tunge søger min og samtidig med et vådt tungekys kæler Britta for min pik med lange blide tag. Britta vil have mine shorts af og jeg løfter røven, så hun kan får dem ned. Nu glider Britta ned mellem mine ben og tager fat om min pik. Kysser og slikker den grundigt omkring roden. Lange og faste slik. Derefter lader hun sine ekstra fugtige læber smutte frem og tilbage henover pikhovedet nogle gange. Britta slikker med bred og blød tunge rundt om hovedet og sutter igen. Sådan gør hun flere gange indtil den forreste del af min pik er blevet smurt godt ind.

Så slikker Britta op og ned af mit skaft nogle gange igen, før hun lader sin tunge danse henover pikhovedet samtidig med at hun nulrer mine kugler. Jeg griber hårdt fat om hendes nakke fordi jeg er ved at eksplodere i hovedet på hende og hun stopper. Da hun startede sad jeg øm og tung i lænestolen og nu svæver jeg nærmest.

Britta sætter sig overskrævs på mit skød og lidt efter kan jeg mærke hendes våde og glatte fisse glide op og ned af min pik. Britta kysser mig lidenskabeligt og jeg kan mærke på hendes kys at hun nu er ved at være godt liderlig selv. Hele min pik er ved at være smurt grundigt ind i hendes safter og nu mærker jeg hendes fisse glide ned over min pik. Lidt efter rider Britta min pik så blidt og kærligt at jeg slet intet mærker til min træthed og mine ømme muskler.

Britta holder op med at ride mig. Hun glider helt ned over min pik og trykker sig tæt tæt ind til mig. Britta begynder at vugge med sin røv frem og tilbage og hun kysser mig med en inderlighed som jeg normalt kun oplever hvis vi har været væk fra hinanden et godt stykke tid. Indtil nu har Britta’s støn været inderlige og dybe. Dog med stigende intensitet.

Britta plejer dog ikke at gå så langt ned i tempo når hun er så liderlig som nu og det er hun. Tydelige smaskelyde viser klart hvor våd hun er. Jeg kender jo hendes rytmer efterhånden og nu er det som om hun venter på noget.

Britta har 2 gear med hensyn til støn. Inderlige og dybe støn når vi elsker blidt og højlydt rungende støn når vi elsker vildt og det gælder også hendes orgasmer. Det bedste er dog hvis hun må skifte gear undervejs fra det dybe til højlydte fordi der så kommer ekstra meget tryk på.

Nu hører vi begge tydelige elskovslyde inde fra Lone og Henrik. Der bliver ikke lagt fingre i mellem fra hendes side. Lone kommer meget højlydt.

Lone’s støn får nu Britta til at gå fra næsten stilstand til at hun rider mig med vilde og ubeherskede stød. Hun begynder at gnubbe sine brystvorter imod mit bryst og så ved jeg at hun er ved at komme. Nu kan jeg heller ikke holde mig tilbage. Jeg griber fat om Britta’s balder og trykker hendes fisse ekstra hårdt ned over min pik, hver gang hun lader sig falde ned over den.

Britta læner sin nakke tilbage og nu kommer der de mest fantastiske højlydte støn fra hende og der er virkelig bund i hendes støn. Det tænder mig voldsomt og jeg føler at min pik vokser til tredobbelt størrelse i hende. Jeg begynder nu selv at stønne højlydt før min orgasme og det sker ikke så tit. Lidt efter kommer vi stort set samtidigt. Jeg kommer i hende med et helt ukontrolleret og langt brøl og Britta kommer i et rungende orgasmedrøn efterfulgt af to laaange intense støn.

Vi sidder tæt omslynget i lænestolen og nyder hinanden, men er samtidig så trætte at vi falder i søvn og først vågner lidt senere da Britta savner en dyne. Den næste morgen kunne Henrik og jeg ikke undgå at se de frække blikke der blev udvekslet mellem Lone og Britta. De to frække tøser havde simpelthen aftalt at forføre deres trætte mænd samtidigt. Desuden ville de se hvem af dem der kunne holde i længst tid.

 

porno med danske piger