Du overraskede mig

SPAR MANGE PENGE

Jeg stønner endnu mere, døren går op uden jeg opdager det. Du står i døren uden tøj på og nyder at se mig lege, du får jern på og begynder at gå hen til mig…

Klokken er mange og du beslutter dig for at gå i bad, du kysser mig og nusser mig mellem benene. Du siger glæd dig til jeg kommer tilbage igen. Også går du. Jeg ligger og venter på at jeg kan høre at du har tændt for vandet.. Og det har du nu.

Jeg ligger mig tilbage i sengen og spreder benene, for blev helt vildt våd da du drillede mig. Jeg tager underbukserne af, så jeg ligger nøgen. Og begynder at røre min kilt. Det føles virkelig dejligt. Begynder at køre 2-3 finger ind og ud. Jeg begynder at stønne en lille smule. Jeg gå over til min taske og finder min ene dildo, du har givet mig, og tager den med hen i sengen.

SEX I DAG?

Ligger mig igen og slikker mine nippels og drejer dem rundt, bliver våd nok til at stikke den op, så det gør jeg. Tænker på at det er din pik og kører den hurtigt og hårdt frem og tilbage. Det er virkelig dejligt. Jeg stønner og hører slet ikke at vandet bliver slukket igen. Jeg leger videre, mens jeg piller ved mine bryster. Jeg gør det så hurtigt jeg kan og stønner endnu mere, døren går op uden jeg opdager det.

Du står i døren uden tøj på og nyder at se mig lege, du får jern på og begynder at gå hen til mig. Jeg er helt oppe på den røde sky, da jeg mærker at der er nogen der er ved at fjerne min hånd fra dildoen af. Jeg åbner øjne og se det er dig. Skulle lige til at sige at jeg fik et chok, men du får hurtig fået en hånd op for min mund, så jeg ikke kan sige noget.

Du giver slip for min mund og tager fat i dildoen, lader den køre ind og ud et par gange. Så tager du den ud og sætter dig op, for du vil have at jeg sutter din pik. Jeg gør det så godt jeg kan. Der gør lidt tid, så beder du mig om at stoppe. Du ligger mig ned på ryggen igen, og ligger dig mellem mine ben. Du fører din pik op, stille og roligt. Jeg skal til at sige noget igen, men du holder for min mund igen. Du kører lige så stille frem og tilbage, da du har gjort det et par gange har du allerede fået nok af at gøre det stille og roligt, så du begynder at gøre det hurtigere. Jeg nyder det. Du banker og banker mod mig. Det er dejligt.

Lidt efter tager du mit ene ben op på nakken af dig, og fører pik op igen og gør det hurtigt og hårdt. Jeg begynder at stønne, jeg ryster meget og jeg får min orgasme, men du forsætter. Du vender mig om på alle fire og tager mig bagfra, hurtigt og hårdt, mens du skiftevis slår mig i røven og tager på mine bryster. Du vender mig om igen men denne gang tager du begge ben op på dine skulder og gør det stille og roligt. Du kan ikke blive enig med dig selv hvad du skal nu. Så du vælger at binde mig fast til sengen.

Du rør og sutter og driller mig over alt. Du ER over ALT. Det er bare så dejligt, at jeg får en orgasme igen. Du vælger at give dig til at slikke mig. Du får nok af det og sætter din pik op til min mund som et tegn på at jeg skal sutte, jeg sutter alt hvad jeg kan. Du nyder det, for du stønner selv.

Du vælger at forlade min mund og gå ned og stikker den op i min fisse. Du ligger dig ned over mig og kysser mig samtidig med at du bevæger dig frem og tilbage. Du begynder at gøre det hurtigere. Og du er lige ved at komme kan jeg mærke. Så trækker du dig ud og sætter dig op på maven af mig. Du lader mig sutte lidt, men lige inden du kommer rykker du dig ned, og river lidt i den pik, så du kommer ud over mine bryster.

porno med danske piger