Den frække sommerferie

SPAR MANGE PENGE

Blev forbavset og prøvede at få hans hånd væk, men uden held for han er 10 gange stærkere end mig, hviskede at han skulle holde op, for vi var et offentligt sted…

Det er sommer og jeg har fået lov til at tilbringe med min kæreste, det halve af sommerferien og glæder mig rigtig meget. Han har inviteret mig til en fræk middag. Lige nu sidder jeg og planlægger vores sommer og ved at den bliver fantastisk.

Dagen er kommet til jeg skal spise fræk middag og meget spændt på hvad han finder på, jeg har valgt at tage en lille fræk sommerkjole på som jeg lige har købt, og så uden trusser (super frækt)

Ankommet til hans hus.
så nu står jeg foran hans dør og banker på….. bliver helt varm af at se ham igen, elsker hans søde frække smil.

Nå men vi gik ind og vi fik spist og snakkede om planerne for vores halve sommerferie. Han ligger sin hånd på mit lår under bordet, hans hånd nærmere sig mit underliv, hans hånd ryger under min kjole og jeg kan se han opdager at jeg ikke har trusser på og er lidt våd, for jeg kan se at han smiler frækt til mig. Han rejser sig, og tager min hånd og førere mig ud i køkkenet, han sætter mig op på bordet og spreder mine ben og fingerknepper mig, jeg begynder at små stønne og siger at han skal knep mig, og det gør han, han knepper mig hårdt, en orgasme kommer hurtigt ud og han kommer et stykke tid efter, og jeg kan mærke alt det sperm han spermer op i fissen på mig.

Jeg hopper ned fra bordet og giver mig til at sutte den af på ham, jeg kigger op og ser at han nyder det, og giver mig god tid. Han fylder en omgang sperm i min mund og jeg sluger det hurtigt.

Og slikker den omhyggeligt ren, da jeg er færdig giver vi os til at snave, imens leger han med min klit, og sutter/slikker mine bryster, hvisker i hans øre at jeg gerne vil have den hårdt op i mig, og det for jeg, han bruger alle sine kræfter og det ender med at vi begge kommer i en stor orgasme, jeg falder på knæ, og er udmattet. Kevin kommer ned og kysser mig på munden og siger at jeg var go, og jeg gengælder ham med at jeg kysser ham og siger du mest<3 vi=”” ligger=”” os=”” p=”” gulvet=”” og=”” krammer=”” snakker=”” span=””>

Han spørg om jeg har lyst til at blive natten over, og jeg svare altid ja, for jeg elsker at ligge i hans stærke arme og sove, når vi gør det føles det som om ingen kan komme og ødelægge noget.

Næste morgen:
jeg vågner og ser at han ikke ligger i sengen, jeg bliver en smule skuffet, men så hører jeg at han kommer ind, jeg skynder mig at lukke mine øjne, for jeg ved at han altid har morgen stiv.

SEX I DAG?

Jeg mærker at han kommer hen og ligger sig i sengen, ved siden af mig, han lægger sin hånd på mit bryst og begynder at lege med min brystvorte, hans hånd glider lægere og lægere ned til mit underliv, og giver sig til at lege med min klit og bagefter stikker han 2 finger op i mig, jeg kommer med et støn uden at tænke over det, da det var gået et stykke tid, tog han pikken op i fissen på mig, og igen kom jeg af med et langt støn, jeg åbnede langsomt mine øjne og kiggede ham ind i øjnene, han sagde ”godmorgen skat” og smiler, jeg smiler tilbage og siger ”godmorgen”, og han begynder at sætte tempoet op og min orgasme kommer hurtigt og det gør hans osse.

Da vi have fået tøj på gik vi ud og spiste morgenmad og sad og snakkede om vores planer i dag, og vi skulle i svømmehalen.

Så vi pakkede badetøj, håndklæder og gav os til at køre hen til svømmehalen. I svømmehalen er der i de ene ende af svømmehalen koldt vand, og i det andet, var det varmt. Og så er det en lille cafe.
Vi ankom.

Vi klædte os om og mødte ved den lille cafe, og vi gik i vandet og hyggede os, lige pludselig hviskede Kevin i mit øre ”kom” og hev i min arm til det varme vand, der var bænke undervandet så man havde fra skuldrene op og så hovedet. Der var 1 bænk på hver side af basjinget, han hev mig hen til en fri bænk og satte sig og sagde ”sæt dig skat” jeg satte mig og prøvede at finde ud af hvad han var i gang med og det var svært, for han var ikke nem at læse, han løftede mig let op på hans skød og spredte mine ben fra hinanden og han lagde sig hånd i min underdel og begyndt at lege med min klit, jeg blev forbavset og prøvede at få hans hånd væk, men uden held for han er 10 gange så stærkere end mig, jeg hviskede at han skulle holde op med at gøre det, for vi var på en offentligt sted, han var ligeglad og blev ved, jeg gav op tilsidst og lod ham gøre det, han stak 2 finger op i mig, han trak fingrene ud og løftede mig så jeg sad på hans side og han tog sin pik frem og løftede mig op på den så jeg kom til at ride på ham, jeg hviskede ”det kan du ikk! Alle vil opdage det!” han hviskede koldt ”vi for at se”, jeg blev muggen, men lod ham til sidst gøre det, og jeg blev overrasket over at se at ingen opdagede det, til sidst kom han i mig, og spurgte ham om han ville med op og få noget middagsmad og det ville han gerne.

Vi sad og snakkede om det der lige skete, og så om resten af sommerferien. Og så smuttede vi hjem da vi havde badet lidt mere, og så smuttede vi i sauna, der var nemlig sådan en fælles, for både kvinder og mænd, vi tog derind og der var ingen mennesker derinde, så han gav sig til at knep mig igen indtil vi begge fik orgasme, og så smuttede vi ud og klædet os på og tog hjem.

2 dage senere….

mig: vil du med på skovtur?
Kevin: ja det vil da være hyggeligt.
Jeg begyndte at pakke og gøre klar til en skovtur, da jeg var færdig, råbte jeg på Kevin at vi skal af sted. Vi kørere ud til en skov hvor der er ikke er mennesker, de er nok på stranden.

Men jeg gav mig til at ligge et tæppe på græsset og gjorde det pænt, vi satte os og begyndte at snakke og kysse, han lagde sin hånd nede i mine bukser og nussede min klit, jeg blev hurtig ophidset og det fandt han hurtigt ud af, så han pressede 2 finger op i mig og fingerkneppede mig, jeg begyndte hurtigt at stønne, han lagde mig forsigtigt ned og gjorde det videre, og jeg lukkede mine øjne og nød det, lige pludselig dukkede en stor hund op, hunden gik hen til mig (som lå med lukkede øjne, så jeg vidste ingenting) og snusede, Kevin trak sine fingere ud og hunden gav sig til at slikke mig, jeg åbnede mine øjne og så at Kevin sad og holdte mine ben fra hinanden og hunden som klikkede mig i skridtet, jeg blev bange og prøvede at klemme mine ben sammen, men det lykkes ikke da Kevin sad og holdte dem fra hinanden, jeg skrig skingert at han skulle slippe mine ben, men rystede bare på hovedet, jeg gav op og lagde hovedet tilbage og lod hunden gøre det den ville, da det var gået ca 5 minutter, stoppede hunden, den stod og klynkede, og havde sin pik ude, det betød den ville kneppe mig, jeg blev usikker, for Kevin ville vende mig om så jeg stod på 4, men lod ham gøre det, og hunden var hurtig og hoppede op på mig og kneppede mig hårdt og hurtigt, jeg synes det var fantastisk, og stønnede rigtig meget, jeg kunne mærke at hunden kom, og den tømte hele sin ladning, det var som om den fyldte mig helt op.

Hunden løb sin vej da den var færdig, Kevin havde fået meget stiv af at kigge på det, så han kneppede mig, og jeg fik hurtig orgasme, og han kom et stykke tid bagefter, jeg faldt sammen, jeg var udmattet og en smule øm,. Jeg faldte i søvn og Kevin vækkede mig og spurgte om vi skulle tage hjem?

Og svarede træt ”ja”. Vi pakkede sammen og tog hjem, klokken var osse blevet mange, og vi skulle ha købt ind til aftensmaden, så vi tog til byen og der var mange mennesker, men vi kom hen til den butik som vi handlede i og da vi var på vej hjem , var hele trafikken gået i stå, pga. vejarbejde og en bil var gået i stå

. Vi havde ventet i 1 time og 30 minutter, Kevin lagde sin hånd på mit lår og lod hånd glide længere og længere op, jeg prøvede afvisende at skubbe hans hånd væk, men han var strid og blev ved.

Hans hånd gled ned i trusserne på mig og han gav sig til at lege med min klit, og jeg små stønnede, han stak 2 finger, og kom af med et langt støn, han fingerkneppede mig i et stykke tid, og så begyndte han at kneppe mig, jeg fik hurtigt orgasme, han kom nogle sekunder bagefter. Vi satte os til rette og ventede på at vi kunne komme hjem.

Vi kom hjem ved 17:37, jeg gav mig til at lave mad og Kevin gav sig til at se tv, lige pludselig mærkede jeg et par hænder på mine hofter, jeg smilede for mig selv, og sagde ”hmm… gad vide hvem det er?” jeg vente mig om, og fik et kys på munden, jeg gav ham et frækt smil og vente mig om, og lavede mad.
Jeg kunne mærke at hans hænder røg længere og længere ned og spredte mine ben, jeg lod ham gøre det. Han lod en finger lege med min klit og jeg blev hurtig liderlig
han stak 2 finger op i mig og fingerkneppede mig hårdt, jeg kunne mærke at mine safter løb ned af mine ben, han gav sig til at slikke det væk, og det tændte mig endnu mere.

Han hen trusserne af mig og kneppede mig, i starten kneppede han langsomt blidt, og så satte han tempoet op og kneppede mig hårdere og hurtigere, det ente med at jeg fik orgasme og han fik osse.Vi forsatte med at lave de ting som vi lavede før, som om ingenting var sket.

 Næste dag.
Jeg vågnede med at jeg blev overkysset af Kevin. Jeg grinede af hans charme, for han var så sød når han var i drillehumør. Jeg stod op og tog tøj på, jeg gav mig til at lave morgenmad, jeg var død træt, men skulle bare lige vågne, så var jeg frisk. Det var mega dejligt vejr i dag, og spurgte ham ved morgenbordet om han ville med en tur til stranden, og det ville han meget gerne… så jeg pakkede til stranden og vi tog afsted.
Da vi kommer til stranden var der mange mennesker, vi finder hurtigt en meget god plads, og ligger håndklæder ud og en parasol så man kunne få noget skygge, og så tog vi noget solcreme på og løb ud i vandet og slåssede der ud i et stykke tid, Kevin tog fat rundt om mine hofter og kyssede mig ude i vandet, han lagde sin hånd på mit ene bryst og klemte om det, hans anden hånd søgede ned til mit skridt, jeg træk mig væk, men han tog mig og trak mig ind til sig og holde om mig, og stak 2 finger hårdt op i mig, og fingerkneppede mig hårdt, han tog dem ud lidt efter noget tid og lod sin pik glide ind og kneppede mig hårdt, min orgasme var på vej, og lidt efter kom den, hans kom osse, og jeg kunne mærke hans sperm mod min livmoderhals, vi gik op ad vandet, vi lå og snakkede og da klokken slog mange tog vi hjem.

Vores sommer ferie var slut og vi skulle starte på arbejde igen.
men måsker næste sommer? – for vi at se.

porno med danske piger