Mere end et skole besøg

SPAR MANGE PENGE

Hun trak min pik frem og satte mig på toilettet, kravlede så op på min pik og begyndte så at ride mig. Jeg var i den syvende himmel – for første gang havde jeg fået fisse…

Dette er en fantasi. Det er ikke så meget at jeg vil udleve denne fantasi, men at jeg gerne vil have sex med hende, der er med i fantasien. Lad mig starte med at præsentere de involverede; Mig selv: Jeg hedder Nick, jeg er 16 år, buttet, og ikke vildt godt udrustet, jeg går i 1.G. Pigen: Hun hedder Paula, hun er 15 år, en lækker B-skål, en lille struttende røv og næsten hele tiden liderlig, hun går i 9. klasse. (alle disse oplysninger er 100% sande)

(Historien)
En dag, da jeg sad til time, bankede det på døren. Det var en af studievejlederne, og hun stod med en pige, der skulle følge os hele dagen, da hun var i brobygning. Jeg kiggede over imod døren og til min store forbavselse var pigen min veninde fra folkeskolen – Paula. Til mit held var der en ledig plads ved siden af mig, så hun kunne jo sidde ved siden af den eneste i klassen hun kendte.

SEX I DAG?

På trods af vi skiftede lokaler, formåede vi at sidde ved siden af hinanden (dette betød så også at jeg måtte undvære at sidde ved mine venner, men det gjorde ikke så meget i dag).

På et tidspunkt sagde Paula til mig at hun skulle på W.C, men hun vidste ikke hvor det lå henne af, så jeg lovede hende at følge hende derned. Pige toiletterne ligger nede i kælderen, men jeg fulgte hende hele vejen derned. Da vi nåede indgangen til toiletterne sagde jeg til hende at jeg ville vente her, mens hun gjorde hvad hun nu skulle. Det var hun helt indforstået med, men da hun gik derind kiggede hun rundt, som om hun kiggede om der var andre derinde og da hun havde sikret sig der ikke var nogen, vendte hun sig mod mig, blinkede til mig og vinkede mig ind til sig. Hun bad mig følge med hende og det gjorde jeg så. Hun gik ind i en toiletbås og jeg fulgte med hende lettere forvirret, men også tændt over hvad der skulle ske. Hun låste døren og vendte sig mod mig og begyndte at kysse mig. Jeg nød det og begyndte at tage på hende. Hun hun havde en nederdel på, så hun tog hånden indunder nederdelen, trak trusserne af og trak op i nederdelen og blusen. Til min overraskelse havde hun ingen bh på, men det gjorde heller ikke noget. Jeg satte mig på hug og løftede hendes underliv hen til kanten af toilettet og begyndte at slikke hendes fisse. Jeg kunne hører på hendes vejrtrækning at hun nød det. Jeg slikkede hendes klit og gav hende finger samtidig. Hun tog fat om mit hoved og pressede det længere indad så min tunge var dybt begravet i hende sammen med min finger. Lige med et spændte hun som en flitsbue og kom i en mega orgasme. Jeg slikkede hendes safter op og rejste mig så op og Paula trak mig hen til hende og snavede mig, så hun kunne smage hvor godt hun smagte.

Hun trak derefter min pik frem og satte mig på toilettet, kravlede så op på min pik og begyndte så at ride mig. Jeg var i den syvende himmel – for første gang havde jeg fået fisse og det var af en af de flotteste og frækkeste piger jeg kender!

Hun red mig så hurtigt hun kunne uden man ville kunne hører det, mens jeg skiftevis slikkede hendes bryster og snavede med hende. Efter ca. 5min. gjorde jeg hende opmærksom på at jeg var lige ved at komme. Hun hoppede hurtigt ned af min pik, så slikkede hun op og ned af den et par gange og spillede den så indtil jeg kom. Der gik heller ikke mange sekunder inden jeg kom i 4 lange sprøjt. Hun åbnede munden og fik lidt i munden, men det meste ramte hende i ansigtet og det hun fik i munden slugte hun. Hun tog noget toiletpapir og tørrede sig i ansigtet. Hun gjorde tegn til mig at hun ville gå ud og sikre sig at der ikke var nogen i nærheden og at hun ville banke på døren, når der var fri bane. Heldigvis gik der ikke mange sekunder, inden hun bankede på. Jeg skyndte mig at løbe ud fra toiletterne og ventede på at hun fik vasket hænder.

Da vi kom tilbage i klassen var der heldigvis ikke nogen, der kiggede underligt på os på trods af vi havde været væk i 10-15min. Kort tid efter vi kom tilbage skulle vi have en skriftelig prøve. Da jeg er venstrehåndet kunne jeg passende lade den højre hånd hænge frit og slappe af imens jeg skrev med den anden. Lige som jeg var kommet godt i gang med prøven, tog Paula fat i min højre hånd og førte den ned til kanten af sin nederdel. Jeg var stadig liderlig fra tidligere, så det tog ikke mange sekunder at få hånden indunder. Til mit held havde hun ikke taget sine trusser på igen, så jeg havde frit spil til fissen. Så sad jeg der og skrev opgave imens jeg onanerede min smask våde veninde. Ca. 5min. prøven var færdig kunne jeg mærke hun kom igen, men uden at spændte i hele kroppen. Hun spændte kun i fissen. Tiden var gået og vores lærer samlede prøverne ind også fik vi fri.

Jeg fulgte Paula hjem og lige inden vi sagde farvel fik jeg et stort vådt kys også hviskede hun “1000 tak for en god skoledag” og blinkede til mig. Da jeg havde været hjemme i omkring en halv time fik jeg en sms fra en af mine venner fra klassen hvori, der stod: “Respekt for at du fik hende din veninde til at komme så lydløst og så diskret”. Jeg følte mig både dum og pinlig, men lidt efter skrev han igen “Men tillykke med det, bro”, hvilket gjorde mig lettet og jeg kunne slappe af resten af dagen.

porno med danske piger