En pragtfuld kollega del.2

SPAR MANGE PENGE

Lod tungen glide stille op af hendes inderlår – hun var meget spændt kunne jeg mærke, pludselig slog det mig, hun havde aldrig prøvet at nogen slikkede fisse på hende…

Vi hentede hver for sig vores respektive nøgle til vore værelser og jeg gik for et syns skyld ind i baren for at hilse på vel vidende, at Zuhla var gået op på sit værelse og ville vente på mig der. 

Jeg vekslede et par ord med de kollegaer, der var i baren men mine tanker var et helt andet sted helt nøjagtigt 9 etager højere oppe hvor Zuhla, min kvindelige kollega ventede på mig.

Efter en meget kort samtale gabte jeg højlydt og sagde, at jeg ville smutte til køjs for at være frisk til næste dag.

Ind i elevatoren op på 9. etage hen ad gangen til værelse 96 – jeg bankede let på døren der lynhurtigt blev åbent af Zuhla – jeg smuttede hurtigt ind og nød synet af den dejlige kvinde, der stod der iført en af hotellets hvide badekåber (og ikke andet håbede jeg).

Vi omfavnede hinanden og Zuhla kyssede mig blidt – hendes tunge fandt vej til min og de legede den erotisk tagfat leg der er så pragtfuld.
Kyssene ændre sig til at være krævende og dybe – min hænder gled ind under hendes badekåbe og jeg mærkede hun var nøgen under den.

Zuhla trådte et skridt tilbage og jeg bandt båndet der holdt badekåben sammen op og åbnede den som var det den mest kostbare gave jeg nogensinde havde pakket ud.

Den mest vidunderlige kvindekrop åbenbarede sig for mig – rund, let brun, et par dejlige bryster med de stiveste brystvorter jeg længe havde set, en kulsort behåring omkring hendes fisse – fuldendt pragtfuld, denne vidunderlige skabning skulle være min igen.

Jeg trådte tilbage og begyndte at klæde mig af – med lynets hast fik jeg tøjet af mens Zuhla lod badekåben glide på gulvet og med sensuelle skridt gik hun hen til hjemmebaren og hentede to drinks hun havde forberedt.

Vi lagde os på hendes seng nøgne, forventningsfulde og varme lå begge to på siden vendt mod hinanden, undersøgende – så hinanden dybt i øjne uden at sige noget drak vi vores drinks satte glassene på det lille bord ved siden af sengen – fandt sammen i en øm omfavnelse.
Min pik var stiv og hård som aldrig før, jeg lod min en hånd følge hendes hoftes runding og lod den glide om på den en af hendes dejlige solbrune balder som jeg kælede for – hånd gled længere ned ind mellem balderne og fandt hendes fisse der var våd og varm – klar til at modtage min stive pik.

Zuhla’s hånd var blidt stukket ned mellem vore kroppe hvor hun havde fundet min stive pik som hun kælede forsigtigt for.
Hun trak forsigtigt forhuden frem og tilbage – jeg var liderlig som sjældent før jeg vidste jeg måtte have pikken ind i hendes kusse meget snart inden den leverede nogle millioner sædceller på lagnet.
Samtidigt vidst jeg også at der skulle noget på pikken – jeg rullede hurtigt ud af sengen, fandt min jakke og den pakke med kondomer jeg havde i inderlommen.

Jeg lagde mig på ryggen tog et kondom ud af pakken – Zuhla kiggede nysgerrigt på, hvad det var jeg gjorde – hun rakte en hånd over og rullede det den sidste lille del ned over min pik – bare den berøring havde nær fået pikken til at sprøjte.

Zuhla rullede om på ryggen spredte sine ben – intuitivt vidste hun at jeg skulle have en udløsning snart.
Jeg knælede ned mellem hendes spredte lår styrede pikken mod hendes skamlæber der var tykke af ophidselse – pikken skilte dem og jeg gled stille ind i hende helt i bund – lå stille et øjeblik mens jeg druknede i hendes dejlige brune øjne – begyndte så stille at kneppe denne dejlige skabning.

SEX I DAG?

Følelsen i min pik var så intens, at jeg vidste det kun var et spørgsmål om meget kort tid før jeg måtte give slip på spermen – Zuhla mærkede min ophidselse og hendes kusse begyndte rytmisk at trække sig sammen om min pik – hun fik en heftig orgasme mens jeg havde pikken dybt inde i hende – sekundet efter banede spermen sig vej gennem pikken og jeg formelig sendte det ene sprøjt efter det andet af sted – spermen blev opfanget af kondomet men det føltes som om hendes kusse nærmest sugede det ud af pikken.

Jeg lå på strakte arme og nød synet af denne kvinde, der var blevet tilfredsstillet og som jeg havde min pik inde i endnu – forunderligt nok vad den stadig halvstiv. Jeg rakte ned og holdt forsigtigt fast i kondomet mens jeg trak pikken ud af hendes varme våde kusse.

Jeg trak kondomet af og ville rejse mig for lige at få tørret pikken lidt af – Zuhla pressede mig tilbage på ryggen og bøjede sig ned over mig tog pikken i munden og slikkede den ren for sperm – hvilken følelse!

Vi lagde os begge på ryggen – holdt hinanden i hånden og bare nød den andens tilstedeværelse – kunne dette bare for evigt.

Zuhla trak en dyne over os og vi lå og nussede hinanden mens vi småsludrede lidt og hvor vidunderligt det havde været. Zuhla fortalte, at hun havde været forlovet med en ung mand, der desværre havde forladt hende til fordel for en anden kvinde, det havde taget hårdt på hende og det var 2 år siden hun sidst havde været i seng med en mand.

Jeg spurgte om hun havde onaneret meget i den tid, der var gået siden han havde forladt hende.
Hun rødmede og hviskede: ”You ask too many questions” – men jeg er sikker på hun havde gjort det – selvfølgelig havde hun det, jeg tror ikke der er nogen kvinder, der ikke gør det med jævne mellemrum akkurat som vi mænd fra tid til anden spiller pik.

Hvor længe vi lå og slappede af, har jeg ingen anelse om men jeg tro vi sov lidt i hvert fald var jeg både sulten og tørstig da jeg langsomt kom op til overfladen igen.

Jeg lå lidt og tænkte på, hvad der var sket – jeg kiggede på Zuhla der lå på den ene albue og kiggede på mig – hun så nærmest forelsket ud.

Jeg rørte forsigtigt ved hendes ene brystvorte der rejste sig med det samme under mine fingres leg.
Der var en begyndende påvirkning af min pik – ingen tvivl om at Zuhla havde bemærket det hun smilede underfundig til mig og sagde: ”I’m sure that your cock would like to be in my pussy again right?”

Reaktionen udeblev ikke min pik rejste sig i sin fulde størrelse Zuhla greb om den og begyndte stille at spille den – jeg fandt hendes fisse og legede lidt med klitten der allerede var hård.
Jeg bukkede mig frem og lod mine læber strejfe hendes brystvorte, sugede vorten ind mellem mine læber og lod tungen spille på den.
Lidt efter lod jeg tungen glide ned over hendes runde mave – dvælede et øjeblik ved hendes navle og gled så ned mod hendes vidunderlige fisse.

For at kunne komme bedre til lagde jeg på knæ mellem hendes ben – lod tungen glide stille op af hendes inderlår – hun var meget spændt kunne jeg mærke, pludselig slog det mig, hun havde aldrig prøvet at nogen slikkede fisse på hende.

Mine læber gled hen over hendes dejlige dusk mens en finger forsigtigt fandt vej ind i hende våde kusse.
Tungen gled stille ned mod hendes spændte klit strejfede den lidt – jeg lod tungen glide langs hendes skamlæber og lod den stille glide ind i hendes kusse, tungekneppede hende lidt, Zuhla spændte sin krop og pressede kussen mod min mund.

Jeg lod tungen spille hurtigt på hendes klit nu, hun stønnede tungt nu hun nærmede sig en orgasme ingen tvivl om det – min ene finger gled ind og krummede sig lidt for at finde hendes G-punkt.
Berøringen satte gang i hendes heftige åndedræt.

Jeg lod min langfinger strejfe hendes stramme hul og presse lidt på – hun stivnede, det var næsten for meget – ingen, ingen havde nogensinde rørt hende der – jeg fugtede den i hendes kusse og lod den igen glide ned til det bageste huld.

Jeg pressede forsigtigt en finger lidt ind hun virrede med hovedet og stønnede: ”No, no – please NO”

Samtidigt med hun pressede mit ansigt mod hendes skød – jeg slikkede som en gal og med et stod hun næsten i en bue og jeg kunne mærke kussen trak sig sammen om min finger – hendes orgasme væltede ind over hende og hun gispede tungt – hendes lårmuskler var spændte og hårde – det varede flere sekunder så sank hun jamrende sammen efter en meget heftigt orgasme.

Jeg gled stille ned mellem hendes ben og pustede ud – det var en pragtfuld oplevelse. Til min store forbavselse var min pik stadig stiv. Med den ene hånd spillede jeg min pik liggende på knæ – Zuhla stirrede på min hånd og dens bevægelser på min pik. Mine nosser trak sig sammen . jeg var klar til at sprøjte: ”Are you going to cum?” spurgte Zuhla.
Jeg nikkede, hun pegede på sine bryster og antydede at det var der spermen skulle lande – jeg spillede pikken hårdt og hurtigt nu – Zuhla strakte en hånd frem og kælede for mine spændte nosser – jeg kunne ikke tage mere jeg mærkede min orgasme bane sig vej under mine nosser og op gennem pikken – så kom det – spermen sprøjtede ud over Zohla’s bryster og over hendes mave. Hun smilede kærligt og lod hånden glide hen over min pumpende pik et kærtegn der kun kan give i dette enestående sekund, hvor manden lader sin sperm gå ubetinget og uden hæmninger. 

Det er lang tid siden jeg har været i stand til at komme 2 gange så tilpas hurtigt efter hinanden.

Jeg lagde mig ned ved siden af Zuhla og tog hendes hånd, der var en stille forståelse for at øjeblikket kun kunne nydes i stilhed.
Trætheden havde meldt sig hos os begge. For en sikkerheds skyld stillede jeg min mobiltelefon til at vække os, hvis det skulle gå galt med min plan om at liste ind til mig selv.

Det viste sig at være en god idé for selvfølgelig faldt vi begge to i søvn.

porno med danske piger