Min japanske drøm del.1

SPAR MANGE PENGE

Knapper hendes shorts op. Får min hånd ned i hendes trusser, mærker en pjusket lille dusk og en godt våd fisse. Jeg prøver at lade min finger glide op i hendes fisse…

SEX I DAG?

Dette er historien om min første elskovs nat med min første store kærlighed. Den er lang, så det bliver i 2 dele.

Blokhus sommeren 1982. 22 år gammel er jeg på vej mod Blokhus midt om sommeren i en Volvo Amazon som min gode ven Henrik kører. Henrik og jeg er så gode venner at vi automatisk ”puffer” i den rigtige retning hvis en af os har mulighed for at score. Vi skal have Henriks studiekammerat og hans japanske kæreste Mika med fra Nørresundby. Jeg vil herefter omtale studiekammeraten som kammeraten da jeg ikke kan huske hans navn. Henrik havde fortalt mig at han ikke brød sig om den måde kammeraten behandlede Mika på. Jeg må tilstå at min opfattelse af japanske piger dengang var noget i retning af dette: sex-debut efter de 20 år, de larmer og skriger når de har sex og de kender kun almindelig frem og tilbage. Jeg tog fejl.
Mika er en lille japansk skønhed på 1,65 som er på 4 års studieophold i Danmark. Mika har en lille men nydelig rund bagdel og i det hele taget bløde runde former med lige præcis så meget fedt på kroppen at alt sidder som støbt. Udtrykket lamselår vil være meget betegnende. Langt glat kulsort hår som når hende ned til mellem skulderbladene, når hun ikke lige samler noget af det i nakken. Små, delikate og velformede bryster der sidder i perfekt højde. Meget smukke øjne og et naturligt smil der kan varme det meste af Blokhus og omegn op. Mika har en løstsiddende rosa stropkjole på og sexede små sorte shorts. Inden under dette har Mika så en lille pissefræk sort bikini som vi andre kan nyde synet af når vi er i vandet. Kort sagt den smukkeste kvinde jeg har mødt. Selv er jeg 1,90. Slank men veltrænet fra volleyball på højt niveau. Kortklippet mørkt hår og blå øjne. Et langt og lidt markeret ansigt med høje kindben. Løstsiddende mørkeblå badeshorts og en løstsiddende råhvid kortærmet bomulds skjorte. Mika kunne godt tale noget dansk, men lige så snart det drejede sig om fagudtryk eller slang var hun mest tryg på engelsk.
Da vi kommer til Blokhus møder vi to fælles bekendte af Henrik og mig, Lone og Karin og de slår følge med os. Det viser sig at Mika er ivrig amatørfotograf ligesom mig og hun har et spejlrefleks kamera med, så hende og jeg har naturligt noget at snakke om. Det bliver dog besværliggjort af at kammeraten hele tiden afbryder Mika med almindeligheder og jeg kan se at det irriterer Mika også. Han virker i det hele taget meget omklamrende. Jeg gør tegn til Henrik om at vi skal have” neutraliseret” kammeraten og den er Henrik med på. Hvis jeg nu ønsker at gå hele vejen med Mika betyder det mange ting. For det første skal Henrik prøve at få kammeraten væk fra Mika. For det andet skal vi i fællesskab prøve på at få kammeraten drukket under bordet. For det tredje skal Henrik om muligt hjælpe med at jeg kan blive helt alene med Mika og hvis pigen er lidt svær at få tændt, så laver Henrik og jeg en ”bad guy – good guy” på pigen. Piger som er blevet ”reddet” er meget mere ”taknemmelige” fandt vi ud af.
Jeg vil nu bare gerne have kammeraten væk fra Mika. På det tidspunkt var jeg ikke ude på at score Mika da jeg gik efter højere piger. Henrik griber fat i kammeraten og siger nu henter vi to lige drikkevarer til hele flokken. Det får straks Mika til at tale meget mere frigjort. Karin og Lone spørger på et tidspunkt om de må køre med tilbage til Aalborg og da Henrik har flirtet med Lone synes vi begge at det er en rigtig god ide. Om aftenen lykkedes det Henrik og mig at få kammeraten lakket godt til på et værtshus og jeg taler nu rigtig godt med Mika og der er ingen tvivl om at vi finder hinanden sympatiske. Vi har fundet ud at vi begge to bor tæt på Aalborg, har temmelig mange ting til fælles og nu kan jeg godt mærke at Mika begynder at sætte sig i kroppen på mig. Pludselig sidder Henrik og diskuterer kvinder med en eller anden som åbenbart er til ældre kvinder og han bliver bare ved. Jeg ser at Henrik gerne vil slippe for ham så jeg tager gutten om skulderen og siger til ham med høj røst så flere kan høre det, at jeg er sgu ikke til ældre kvinder og deres flabrefisser. Det er noget som fanden har skabt og han har brugt sin oldemors fisse som model. Det fik gutten til at klappe i. Dem der hører det, er ved at knække sammen af grin, men Mika fanger den slet ikke og beder så mig forklare hende hvad det gik ud på. Jeg er sgu normalt ikke mundlam, men jeg må godt nok tage tilløb til denne forklaring og på en blanding af dansk og engelsk får jeg forklaret Mika hvad det var og nu er det Mika som rødmer? Mika har senere fortalt mig at det var der hun faldt for mig og jeg er nu fuldstændig ligeglad med hendes højde.
Kammeraten sidder og hænger i en stol og nu flirter Mika og jeg helt klart med hinanden. Mika og jeg benytter enhver lejlighed til at røre den andens hånd og på et tidspunkt bliver hendes hånd liggende oven på min. Vi sidder på hver sin side af bordet og nu ser vi hinanden dybt i øjnene for første gang. Jeg vender min hånd og trækker Mika hen imod mig. Jeg ser Mika åbne sin mund ganske lidt og jeg ser en lille fræk tunge spille. Som to slange hug slikker Mika lynhurtigt sig om munden. Det får mig til at gøre det samme, hvilket jeg ellers aldrig har gjort før. Vi kysser hinanden med lidt adskilte læber. Jeg har nok været lidt for grundig med tungen for det er et temmelig vådt kys. Gad vide hvad Mika tænker fór det igennem mig. Tak for kaffe, tænker jeg så. Mika er så blød at kysse at jeg føler det som om min mund bare forsvinder ind igennem hendes mund på en helt vidunderlig lækker måde. Kysset bliver tættere. Vi begynder at bevæge vores læber rundt i den andens. Jeg lægger blidt min hånd om hendes nakke Mika lægger sit hoved lidt mere på skrå og nu går det første kys direkte over i det første tungekys. Et meget langt tungekys. Mika klemmer nu min hånd flere gange og jeg tænker pyh ha. Det var nok ikke for vådt. Flere minutter varer dette første kys. Det bliver til flere lange kys og jeg finder ud af at Mika bare har super bløde læber. Klokken er ved at være så mange at Henrik og jeg skal tilbage og lidt senere står vi alle 6 henne ved bilen. Henrik har hanket op i kammeraten som ikke selv magter at gå hen til bilen.
Jeg giver Henrik tegn om at jeg gerne vil have Mika på skødet, så Henrik får afledt kammeratens opmærksomhed og jeg får hurtigt dirigeret Lone ind på skødet af Karin og jeg får trukket Mika ind på skødet af mig, så kammeraten må sætte sig på forsædet. Henrik hjælper kammeraten ind på forsædet og da det er tusmørke og vi ”bokser” noget rundt omme bag i for at sidde nogenlunde, tror jeg slet ikke at kammeraten har helt styr på hvem der sidder hvor. Henrik får hurtigt skubbet forsædet langt frem, så der bliver plads til mine lange ben som nu kan være på hver sin side af ryggen på forsædet, så der blev dannet en form for gryde hvor Mika lige nøjagtig kunne være. Mika læner sit hoved tilbage mod min skulder og jeg placerer mine hænder så de hviler på hendes lår med håndfladerne ind imod hendes mave og hendes hænder hviler uden på mine. Efter et kvarters kørsel snorkbobler kammeraten foran og jeg ser hen imod Lone og Karin som næsten er blevet helt tavse og de sidder nu og døser med halvt lukkede øjne.
Jeg ser ned på smukke Mika og giver hendes mave et kram. Med overkroppen skubber jeg Mika lidt frem og så kysser jeg hende blidt i nakken og på halsen så Mika læner nakken tilbage og krammer mine hænder. Jeg kysser Mika mere grådigt i nakken og ned på side af halsen. Mine hænder er snart over hele hendes dejlige krop. Med store faste tag kører jeg nu mine hænder op over hendes bryster nogle gange. Mika skyder brystet frem, og krammer mine lår lidt hårdere. Nu ruller jeg kjole stropperne hen langs med hendes skuldre og ned af hendes arme i en langsom bevægelse mens jeg stadig kysser Mika på halsen og det får Mika til at kærtegne mine inderlår fra knæet og så langt op hun kan komme. Mine lår virker enorme i forhold til hendes lille hånd. Nu er mine hænder igen over hele hendes krop og Mika læner nakken tilbage og nyder det. Jeg ser hen på Lone som sidder på skødet af Karin og hun er faldet i søvn. Hvis Lone åbnede sine øjne kunne hun se det hele.
Kysser igen Mika på halsen og får krammet hendes kjole helt ned og Mika hjælper villigt til. Løsner hendes bikini top og lidt efter krammer jeg for første gang hendes super delikate bryster under den løst hængende bikini top og mærker hendes brystvorter blive hårde imod mine håndflader. Mika krammer mine lår og presser sin nakke tilbage mod min skulder. Jeg kan se at Mika trækker vejret heftigt men jeg kan ikke høre noget. Jeg hører først Mika klynke lidt da jeg blidt nulrer hendes små og nu meget hårde brystvorter samtidig med at jeg grådigt kysse Mika i nakken. Det får Mika til at bore sine lange negle ind i mine lår. Min pik vil gerne ud nu, men den er fuldstændig klemt inde. Det gør faktisk ondt så jeg skaber lidt afstand mellem Mika og mig. Jeg nusser Mika i nakken med den ene hånd mens jeg hiver ud og ned i mine badeshorts med den anden hånd. Får min pik rettet ud, med det resultat at den springer op som en fjeder og klasker imod hendes bare ryg. Der kommer et voldsomt gisp fra Mika. Jeg får lynhurtigt krænget mine badeshorts op over pikken igen og tænker hvad nu, men med utrolig smidighed får Mika krænget sin kjole helt af så hun nu kun sidder i sine sexede sorte shorts. Derefter læner Mika sig blidt tilbage med sin ryg mod min pik og fører roligt min hånd ned til sit lår. Frække tøs.
Jeg kærtegner hendes lår og lader 3 fingre køre langs undersiden af hendes inderlår hele vejen op og Mika spreder sine lår så meget hun kan. Jeg knapper hendes shorts op. Får min hånd ned i hendes trusser og mærker en pjusket lille dusk og en godt våd fisse. Jeg prøver nogle gange at lade min finger glide op i hendes fisse men kan ikke rigtig komme til for hendes shorts. Som i slowmotion ser jeg Mika med ufattelig smidighed vride sin krop og tage sine shorts og trusser af i en og samme bevægelse. Mika sætter sig til rette igen og nu kan jeg komme til. Jeg lægger min hånd på hendes fisse, masserer den med faste tag og lader lidt efter en finger glide op i hende og nu kan jeg godt mærke at hun er ved at være godt våd. Jeg kan mærke hendes safter løbe ned af mine fingre og nu kommer der nogle små klynk fra Mika jeg kan mærke at hun trækker vejret heftigt, men kan stadig ikke høre hende stønne. Mika presser sin krop tilbage mod min og ruller med hovedet fra side til side på min skulder.
Så presser jeg min langemand dybt op i hende og lægger den rundt om hendes skamben. Så gnubber jeg hendes klit med vuggende bevægelser op og ned samtidig med at 2 fingre masserer hendes skamlæber. Mika stønner nu med meget korte og hårde støn kan jeg se. Ufatteligt lydløst. Hendes støn lyder nærmest som en dårlig kondiløber der hiver desperat efter vejret. Ufatteligt at bilen ikke bliver tømt for ilt. Jeg puffer hendes underliv lidt længere frem så hendes fisse kommer helt fri af sædet og nu sætter jeg fuld fart på. Mika begynder at rotere lidt med underlivet. Pludselig griber Mika fat i sine shorts og presser dem imod sin mund med begge hænder. Hendes fisse trækker sig sammen. Det gibber 2-3 gange i hendes lille krop. Så kaster hun sig fremad så hendes hoved rammer nakkestøtten foran og hendes orgasme tømmer hende fuldstændig for luft og Mika kommer med et overraskende dybt støn HUUUUUUHHHHHRRRRR, som hun prøver på at presse ud igennem sine shorts samtidig med at der kommer så mange safter ud af Mika at det drypper ned på måtten i bunden af bilen. Jeg giver Henrik vores score tegn og Henrik kvitterer.
Efter at have sundet sig lidt vrider Mika sig rundt igen med ufattelig smidighed så vi nu kan se hinanden i øjnene. Mika griber fat om min nakke og trækker sig op til mig. Hendes mund søger min og Mika kysser mig dybt og nu er hun fuldstændig afslappet så hendes læber føles om muligt endnu blødere. Vi tungekysser nu og så kan jeg mærke Mika hive ned i mine badeshorts. Hendes lille hånd lukker sig om min knaldhårde pik og hun begynder at kærtegne den med lange rolige og faste tag. Hun kan hurtigt fornemme hvilken rytme hun skal skifte til. Mika glider ned mellem mine ben og mellem forsædet og bagsædet. Så tager hun om min pik med begge hænder oppe ved roden og gnubber frem og tilbage. Da er det lige før jeg eksploderer i hovedet på hende, men det fornemmer Mika lynhurtigt. Finder et andet tempo, så hun kan se jeg slapper af igen og så lukker hun ellers sin lille mund omkring min pik. Med lange slik kører hun sin tunge rundt om mit pikhoved og begynder igen at gnubbe min pik med begge hænder om roden. Jeg nusser Mika i nakken. Heldigvis har jeg også lært at kontrollere min vejrtrækning. Så begynder Mika at sutte så dybt hun kan og med min tykke pik når hun ikke mere end en 1/3 ind, men for helvede hvor er det bare et frækt syn at se en tyk pik fortsætte ud af hendes lille mund. Jeg bliver nødt til at fjerne mine hænder fra hendes nakke for ikke at komme til at voldbolle hende i munden. Så skifter Mika tempo. Hendes tunge danser rundt på mit pikhoved og Mika gnubber min pik hurtigt. Så kan jeg ikke mere. Det fornemmer Mika og hun rejser sig lidt op og jeg eksploderer ud over hendes bryster.
Først nu tager jeg igen et kig rundt i bilen og i mørket kan jeg se Lone sidde og se på os med store øjne.

porno med danske piger