Maria tog Martins mødom

SPAR MANGE PENGE

Hun tog fat og lukkede fingrene i et fast greb omkring bulen udenpå hans bukser. Da hun gjorde det føltes det som om han nærmest var ved at eksplodere. Fuck tænkte han…

Det var den første uge efter sommerferien. Martin var lige startet i 10. klasse, hvor der efter sommerferien var kommet 8 nye kammerater fra de andre skoler i byen. Blandt de nye klassen var der en pige som hed Maria. Martin havde godt nok lagt mærke til hende tidligere når han cyklede rundt i kvarteret, men han havde aldrig talt med hende. Nu sad han bagerst i klassen i rækken lige ved siden af hende. Det var sidste time, de havde tysk og det var dødkedeligt. Martin fordrev tiden med at kigge på Maria som faktisk så ret godt ud. Hun var høj og slank, havde brune øjne og halvlangt brunt krøllet hår, og så havde hun nogle dejlige store velformede bryster. Hun var lækker solbrændt og i dag havde hun et par stramme korte shorts på, så man kunne se hendes faste solbrændte lår. Martin opdagede at hendes løse bluse var rimelig afslørende som hun sad der i sollyset, der skinnede ind gennem vinduet. Hun sad i modlys og solens stråler gjorde derved hendes bluse helt gennemsigtig så han kunne se gennem stoffet. Hver gang hun lænede sig frem over bordet kunne han tydeligt se hvordan hendes bløde bryster duvede tungt mod blusen.

Han sad i sine egne drømme og fantaserede mere og mere om Marias dejlige bryster, og lige så stille skete det der kun er naturligt for en fyr på 17 år, hans nu fuldt udvoksede lem begyndte langsomt at vokse i bukserne. Og mens han i det fjerne hørte læreren ivrigt forklare klassen om alle den tyske grammatiks fortræffeligheder, sad Martin i sine egne tanker og blev mere og mere tændt, så han lidt efter havde fået en hård rejsning i bukserne. Han forsøgte at tænke på noget andet, men tankerne om Maria blev ved med at køre i hovedet på ham, så han kunne selvfølgelig slet ikke få sin pik til at lægge sig. Den blev bare ved med at dunke og være stenhård. Klokken ringede timen ud og de andre rejste sig og pakkede deres tasker sammen for at køre hjem. Martin lagde sine ting i tasken og ventede et øjeblik inden han rejste sig. Han havde ikke ret meget lyst til at rejse sig op så længe han havde ståpik, det var alt for tydeligt og han var bange for at det kunne ses, men heldigvis fortog det værste tryk sig da lidt, da der blev uro i klassen mens de andre pakkede deres ting sammen, så kort efter kunne han godt rejse sig og gå ud af klassen efter de andre.

Martin låste sin cykel op og begyndte at køre hjem med vinden susende gennem hans korte lyse hår. Da han drejede om hjørnet ved hovedgaden fik han øje på Maria som cyklede lidt længere fremme på vejen. Hun skulle åbenbart samme vej som han. Da hun nærmede sig lyskrydset blev der rødt så hun måtte stoppe cyklen. Martin indhentede hende mens hun holdt stille. ”Hej Martin” sagde hun da han nåede op på siden af hende og holdt stille. Martin var lidt genert og han blev helt overrasket over at hun snakkede til ham men han fik da pænt sagt ”hej” som svar. Lyset skiftede til grønt og de satte begge cyklerne i gang og kørte nu ved siden af hinanden mens de snakkede videre. ”Bor du her i nærheden spurgte hun”. ”Ja, jeg bor to veje fremme til højre” svarede han. ”Hvad skal du lave i eftermiddag ” spurgte hun. ”Ikke noget særligt, jeg skal bare hjem og lave matematik til på fredag, ellers skal jeg ikke noget” svarede han. ”Åh ja” sagde Maria, ”jeg synes Matematik er svært, kan du godt finde ud af det ?”. ”Ja det er da pærelet, det har jeg ingen problemer med” svarede Martin. ”Det har jeg” sagde hun, ”har du ikke lyst til at hjælpe mig med opgaven til fredag ? ” Martin foreslog så at hun kunne tage med ham hjem så kunne de lave opgaven sammen. Maria sagde ja tak med det samme, og da de var nået hen til vejen hvor han boede, drejede de begge ned ad den og cyklede hen til hans forældres hus.

Martins forældre var begge to på arbejde og ville først komme hjem om 3 timer, så huset var helt tomt indtil da. Maria stillede sin cykel i indkørslen tog sin taske af cyklen og fulgte med ham ind. De gik ud i køkkenet hvor Martin fandt to colaer i køleskabet og rakte den ene til Maria. ”Mange tak” sagde hun, og begyndte at drikke den iskolde brusende cola. Martin kom igen til at kigge på Marias bryster mens hun drak sin cola, og nu da han stod foran hende kunne han se hendes brystvorter. Han kunne se at de lige nu var helt faste og hårde og prikkede gennem stoffet på hendes bluse. Synet fik straks hans lem til at reagere – det voksede igen ligesom for lidt siden oppe i klassen. Åh nej tænkte han, det er bare for pinligt…. men han kunne ikke få det til at stoppe. ”Det gør ikke noget Martin” sagde Maria, og kiggede ham samtidig dybt ind i hans blå øjne. Martin tænkte fuck – hvad mener hun nu med det ? havde hun mon opdaget at han havde stået og fået ståpik mens de drak deres cola ? Maria fortsatte, ”Kom Martin, lad os gå ned på dit værelse”.  

Da de kom ind på værelset stod de helt tæt sammen. Maria duftede rigtig dejligt og han fik pludselig lyst til at røre ved hende, men da han aldrig havde været så tæt på en pige før, turde han ikke gøre noget. Han var bange for at hun bare ville blive sur. Martin havde onaneret dagligt de sidste 6 år, og han havde set porno på nettet når han var alene de sidste 2-3 år, så han havde efterhånden fået hovedet godt fyldt med en masse fantasier om hvad han godt kunne tænke sig at prøve, men han havde endnu ikke haft chancen for at udleve nogle af sine fantasier i virkeligheden. Martin var kort og godt en ”jomfru” der snart fyldte 18 år, temmelig genert og tanken om det gjorde ham lidt flov.

Men inden Martin havde nået og tænke videre, havde Maria lagt den ene arm omkring hans skuldre og trak ham ind til sig. Nu stod de helt tæt sammen med maverne mod hinanden. Marias arm om hans skuldre gjorde ham tryg, så han fik mod til at lægge begge sine arme omkring livet på Maria og trække hende blidt ind til sig. Martins pik var igen blevet stenhård, og han stod med en kæmpe bule i bukserne, men mærkeligt nok var han denne gang slet ikke spor flov over det. Nu stod han derimod og nærmest bad til at hun ville opdage det. Og selvfølgelig havde hun da opdaget det. Hun havde allerede prøvet det et par gange tidligere og havde derfor lidt erfaring, selvom det nu også stadig var forholdsvis nyt for hende. Hun sagde nu ikke noget om det, men tog i stedet fat med begge arme omkring Martins lænd og trak ham tæt ind til sig og gned sit underliv mod hans. Maria nærmede sine læber mod Martins, og ganske forsigtigt kyssede han hendes bløde varme læber. Da han mærkede Marias lille våde tungespids glide ind mellem sine læber var han ikke længe om at gengælde dens kælne søgen med sin egen tungespids. De stod nu midt på gulvet og tungekyssede dybt, og det fik Martins puls til at stige så kraftigt at han næsten blev helt svimmel.

Marias hånd gled forsigtigt ind under Martins bluse, og han mærkede hendes fingre glide blidt hen over hans flade mave. Hendes hånd gled lidt højere op under hans bluse, og hun begyndte at kælede med hans ene brystvorte. Martin var slet ikke klar over at det kunne føles så dejligt. Det sugede helt ned i hans underliv da hun fik hans brystvorte til at stritte ved at kradse blidt i den med en fingernegl. Det fik bestemt ikke hans bule til at blive spor mindre, tværtimod. Martin tog mod til sig og lod sin ene hånd glide ind under Marias bluse og op til hendes bryst. Det var helt fantastisk at røre ved Marias dejlige bløde bryst. Han fandt brystvorten, som allerede var helt hård og strittede. Forsigtigt fulgte han hendes eksempel og kradsede blidt med en negl, og klemte så to fingre forsigtigt sammen omkring den uden på den bløde BH. Da han gjorde det gav det et lillebitte ryk i Maria og hun gispede sagte. Martin var ret sikker på at det var signal om at hun kunne lide det, så han kælede blidt videre med fingrene. Og ganske rigtigt, Maria sukkede igen dybt da han blidt nuldrede videre på hendes hårde strittende brystvorte.

SEX I DAG?

De stod helt stille på gulvet og kælede med hinanden uden et ord. Martin nød den tætte og intime kropskontakt og hendes dejlige dæmpede duft af parfume. Lidt efter mærkede han Marias hånd glide søgende ned over maven på ham, indtil den fandt ned til hans store hårde bule i bukserne. Hun tog fat og lukkede fingrene i et fast greb omkring bulen udenpå hans bukser. Da hun gjorde det føltes det som om han nærmest var ved at eksplodere. Fuck tænkte han – han var meget meget tæt på at få udløsning da han mærkede hendes hånd klemme sig sammen omkring hans hårdt rejste lem. Heldigvis slap hun i tide inden han kom, men det var da også kun med nød og næppe. Pyh tænkte han, det var tæt på. Det havde kun været millisekunder fra at han havde fået jordens største udløsning i bukserne. Maria begyndte nu at trække Martins bluse op over hovedet på ham så han kom til at stå i bar overkrop. Martin trak også op i Marias bluse. Hun løftede armene så han kunne trække den helt af hende, og nu stod hun i sine korte shorts og en blød BH. Martin trak Maria helt tæt ind til kroppen og mærkede hendes dejlige varme og bløde hud mod sin mave. Han tog fat omkring begge hendes bryster og krammede dem udenpå hendes BH. Marias fingre åbnede Martins yderste bukser, og hun trak dem lidt ned så de gled ned om hans fødder. Han trådte ud af dem og stod nu kun iført boxere. Martin trak ned i Marias stramme shorts, og hun hjalp ham med at få dem lirket af. Han tog hænderne om bag Marias ryg og forsøgte at åbne hendes BH. Martin var ikke helt klar over hvordan den skulle åbnes, men lige pludselig gik den op af sig selv. Den gled ned over hendes skuldre og arme og landede på gulvet ved siden af resten af deres tøj.

Nu stod de næsten helt nøgne midt på gulvet i Martins værelse. De var kun iført trusser og boxere. Marias bryster var helt fantastiske – fuldstændig som han havde forestillet sig. De var store og bløde, og gyngede tungt ned foran når hun bevægede sig. Brystvorterne var store og mørke, og huden havde trukket sig helt sammen lige omkring brystvorterne, så de var blevet helt hårde og strittede. Martin bøjede sig ned og tog den ene brystvorte ind mellem læberne og suttede på den. Han nød fornemmelsen af at have hendes lækre brystvorte inde i munden og suttede ganske forsigtigt videre på den. Da Maria igen sukkede af nydelse sugede han den længere ind i munden og begyndte at kæle med sin tunge rundt omkring den faste brystvorte. Samtidig førte han forsigtigt sin ene hånd ned til Marias små hvide trusser og begyndte at gnide forsigtigt med fingrene udenpå de bløde silketrusser. Han mærkede med det samme at Marias elskovssafter havde gjort hendes trusser helt fugtige. Martin trak dem lidt til siden, så han bedre kunne få fingrene indenfor. Nu rørte han med fingerspidserne direkte ved Marias bløde skamlæber, som allerede var drivende våde og varme. Hans fingre kælede med dem, og han begyndte at lede efter hendes klit, som han nogenlunde vidste hvor han skulle finde. Han kunne høre på Marias vejrtrækning, som blev tungere og tungere mens han langsomt kælede længere oppe foran lige midt mellem hendes bløde varme skamlæber, at hans fingre var på rette vej. Han blev klar over at de havde fundet deres mål, da Maria hviskede ham i øret ”Åhh Martin, det er så dejligt lige der,….. du skal blive ved”. Han gjorde som hun sagde og kælede nu stille og blidt videre med ganske små rytmiske bevægelser med fingerspidsen. Samtidig var han begyndt at nippe blidt i små faste ryk med læberne på skift i begge hendes brystvorter.

På et tidspunkt bad Maria om en lille pause… Martins pik var nu blevet hamrende stiv. Den stod hård og fast og dunkede helt vildt i hans boxere. Maria tog fat med begge hænder i kanten på dem, og med besvær fik hun dem lirket ud over hans hårde pik der sprang ud i mod hende da hun endelig fik trukket hans bukser ud over den, og han stod nu helt nøgen foran hende med fuldt rejst lem. Martins fuldvoksne pik var stor og tyk, og pulsen dunkede hårdt i de store tykke blodårer, som stod tydeligt frem hele vejen ned langs skaftet. Den buede hårdt opad mod maven, og pikhovedet var vokset stort, så man kunne se det presse sig på under forhuden der var gledet halvt tilbage. Pikhovedet var stort og mørkviolet, og dråberne der piblede ud på spidsen gjorde det helt glat og skinnende. Marias lagde sin hånd blidt omkring Martins spændte og fyldte boller der hang tungt ned under hans pik mens hun viskede i hans øre ”du har vel nok en dejlig stor pik Martin”. Hun stod lidt og masserede hans kugler ganske blidt med fingerspidserne. Martin kunne mærke den dejlige kildende fornemmelse det gav i hele underlivet. Han tog begge hendes bryster i sine hænder og krammede dem forsigtigt. Lidt efter mærkede han Maria flytte hånden lidt, og at hun lukkede den omkring skaftet på hans hårde pik. Hun begyndte at massere den ved at føre hånden frem og tilbage ganske blidt og langsomt mens de stod og tungekyssede.

Der gik ikke ret lang tid før Martin kunne mærke at hans spændte kugler begyndte at trække sig hårdt sammen, og at de første små velkendte sammentrækninger helt nede i roden på hans pik begyndte at indfinde sig som et tydeligt forvarsel om det der var på vej til ske om et ganske kort øjeblik. Åh nej tænkte han, det går galt inden vi kommer rigtigt i gang…. Maria var helt klar over Martins situation. Det fik hende imidlertid ikke til at slippe sit tag. Hun trak i stedet for stramt tilbage og holdt fast helt nede ved roden af hans pik så forhuden rykkede i strengen på undersiden af pikhovedet. Martin stønnede tungt, og han forsøgte med al sin viljestyrke at holde igen på trykket, men uden held. Det faste pres af Marias hånd gjorde udslaget. Sammentrækningerne i Martins underliv tog helt vildt til, og selv om han desperat forsøgte at kæmpe imod til det sidste, kunne han simpelthen ikke holde udløsningen tilbage. Maria blev ved med at holde helt stramt omkring hans hårde pik og trak blidt tilbage i bittesmå vibrerende ryk. Martin kunne ikke længere stå i mod fristelsen, og han begyndte helt automatisk at presse sit underliv fremad i en række hårde rytmiske samlejebevægelser mens hun bare stod helt stille og holdt fast og lod ham gøre det i hans egen rytme. Det varede da heller ikke ret længe før det uundgåelige resultat meldte sig, og Martin fik en kraftig udløsning. Han sprøjtede sin varme mælkehvide sperm i tykke stråler langt op over Marias håndled og mave. Martin spændte alle musklerne i kroppen idet han pressede underlivet fremad mod Marias hånd i hårde ryk mens han stønnede højt og sprøjtede igen og igen som han aldrig havde gjort det før. Hans varme sæd pumpede i et væk ud af det blanke mørke blåviolette pikhoved og de tykke hede sprøjt blev med voldsom kraft sendt helt op på Marias bryster så det løb ned over hendes mave og fingre.

Maria kiggede ham ind i øjnene og smilede mens hun gradvist lettede håndens stramme tag i takt med at de sidste dråber af den hvide sæd piblede ud og af det skinnende blanke pikhoved og gled ned langs skaftet og ud over Marias fingre. Hun sagde ikke noget, men kyssede ham blot på læberne. Martin kunne mærke at trykket var taget en hel del af da han havde sprøjtet, men hans pik var stadig halvhård og han kunne mærke det dunkede i den. Maria tog hans bluse der lå på gulvet og tørrede sæden af sine bryster og mave med den. Så tog hun fat i hans halvstive pik, og tørrede også den af i blusen. Selvom hun gjorde det meget forsigtigt kildede det helt sindsygt vildt da hun rørte ved hans følsomme pikhoved lige efter han var kommet. Da hun var færdig med at tørre sæden af med blusen tog hun igen armene omkring Martin og kyssede ham. Hun hviskede til ham, ”jeg tror snart du kan igen hvis vi venter lidt Martin”.

Martin var helt sikker på at det kunne han, for det dunkede stadig i hans pik og han kunne mærke at han slet ikke var færdig endnu. Nu lagde de sig ned på Martins seng og kyssede mens de flettede benene sammen og gned deres maver sammen. Maria havde stadig trusserne på. Da de havde ligget og kysset og kælet nogle minutter, vendte Martin hende om på ryggen og tog fat i trussekanten for at trække dem af hende. Maria løftede underlivet og lod ham trække de små hvide silketrusser af, så hun nu lå helt nøgen på ryggen med spredte ben foran ham. Martin så nu Marias mis rigtigt for første gang. Den var ikke helt glat, men trimmet fint kort. Skamlæberne var fine lyserøde og bløde og da han prøvede at lade to fingre glide lidt ind mærkede han hvor blød og varm den føltes indeni. Igen bøjede Martin sig ned og kyssede Marias brystvorter ganske blidt. Hun lå med halvt lukkede øjne og nød det. Martin suttede blidt på den ene brystvorte der straks blev hård igen og strittede mens han lod sine fingre, der nu var blevet helt våde af Marias safter, glide ud igen for at lede efter hendes klit.

Denne gang fandt han den med det samme, og idet han strejfede den med fingerspidsen gav det et ryk i Maria og hun nærmest gispede ”Åhh ja……lige der Martin” til ham. Han kiggede hende dybt i øjnene mens hans forsigtigt kælede rundt med fingrene i fine små cirkler lige omkring klitten. Martin var ikke helt sikker, men det føltes som om Marias klit voksede sig større og blev mere spændt mens han kælede for den. En ting var helt sikkert, Maria nød det bare rigtig meget. Hendes vejrtrækning blev tungere og tungere, og hun spredte benene endnu mere og vuggede samtidig blidt med underlivet op mod hans fingre. Igen hviskede Maria ”Åhh Martin, det er bare så dejligt lige der……du må ikke stoppe nu vel…..”. Martin havde bestemt heller ikke tænkt sig at stoppe. Han blev selv temmelig tændt af at kæle for Marias klit, og han mærkede at hans rejsning var begyndt at vende tilbage ganske som Maria havde forudset det for lidt siden.

Efter endnu lidt tid havde Martins lem genvundet sit fulde potentiale igen, og han sad nu igen med en rigtig hård ståpik der pegede lige ret op i luften mod hans mave. Maria tog hånden ned og følte på hans hårde lem. ”Åhh Martin…..du er jo allerede blevet helt hård igen”. Martins pik var ganske rigtigt helt stenhård og safterne drev ud på spidsen af det mørke pikhoved. Martin vidste ikke rigtigt hvad han skulle gøre, men nu kom Marias erfaring ham til hjælp. Hun tog omkring ham og trak ham ind over sin nøgne krop. Hun tog fat omkring hans pik med hånden og begyndte at gnide det blanke pikhoved rundt mellem sine bløde våde skamlæber. Maria spredte sine ben helt ud til siden, og viste ham vejen ved at føre hans pik ned mod sin varme åbning med hånden. Ganske langsomt åbnede han nu Marias skød med sin stive pik. Hans våde pikhoved udvidede forsigtigt åbningen og begyndte at glide indenfor. Han kunne mærke de bløde skamlæber der sugede sig stramt sammen omkring pikhovedet da det brød døren op og langsomt begyndte at glide ind gennem den smalle åbning.

Maria lagde sine hænder omkring Martins lænd og lukkede benene sammen omkring hans lår og trak ham længere op. Martin stødte forsigtigt til og pressede sig dybere op i Marias varme skød. Selvom Martin var meget forsigtig så gjorde det alligevel lidt ondt lige idet han trængte sig ind, for han var meget stor. Heldigvis var det kun i starten og da han først havde udvidet hende og han var kommet helt ind gjorde det ikke spor ondt længere. Hun løftede benene helt op og lukkede dem omkring Martins lænd, så han nu kunne komme helt i bund i en lang glidende bevægelse. Marias skød føltes dejlig varmt og blødt, og det strammede blidt sammen omkring hans pik i hele dens fulde længde. Helt automatisk begyndte Martin at bevæge underlivet fremad i tunge dybe stød. Han stødte sin pik helt i bund hver gang, og han kunne mærke hvordan den ramte imod helt oppe i Marias mave. Maria lå med halvt lukkede øjne og stønnede tungt under hans kraftfulde stød, og hun pressede sit underliv hårdt op mod Martin i en vuggende bevægelse i samme takt som hans tunge dybe stød.

Martin satte tempoet op og stødte sig nu op i hurtigere bevægelser mens Maria lå fladt på ryggen med helt spredte ben. Marias store bløde bryster gyngede tungt op og ned ved hvert stød. Martin huggede sig nu hårdt op i faste rytmiske stød så han ind i mellem løftede hendes underliv lidt op fra sengen. Det varede ikke ret længe før han mærkede Marias varme bløde skød begynde at trække sig sammen i små ryk. Det fik kun Martin til at presse endnu mere til, og han lå bare nu helt stille helt oppe i Maria mens han holdt fat omkring hendes skuldre med sine store stærke hænder. Martin pressede sig langt op i Maria og han mærkede hvordan hun var begyndt at trække sig en del hårdere sammen omkring hans store tykke pulserende lem. Først var det kun ganske små sammentrækninger. Men så blev de kraftigere, og til sidst lå Maria og kastede hovedet fra side til side, mens hun stønnede tungt og pressede sit underliv hårdt opad mod ham i hårde ryk mens hun strammede sine lår helt sammen omkring hans så de lå helt tæt sammenslyngede og mærkede hinandens pulsslag og tunge åndedræt.

Lige pludselig gispede Maria efter vejret……..”ååhhh Martin……nuuuuuuuuuuu” skreg hun og Martin mærkede at orgasmen fik hendes underliv til at trække sig hårdt sammen omkring hans pik i en voldsom krampetrækning mens hans så tårerne piblede ud af hendes øjenkroge og hun stønnede højt ”Ååååhhh……jeg kommer nu Martin……………” Det fik Martins pik til nærmest at eksplodere. Spermen fossede ud helt oppe i Marias mave. Han pumpede kaskader af glohed varm sæd dybt op i Marias varme indre. Martins store tunge spændte boller trak sig hårdt sammen helt oppe under roden på hans pik, og sendte hele deres varme indhold af sted på en gang så han sprøjtede så meget, at det til sidst løb ud i siden langs skaftet af hans pik så det drev ned over Marias brune solbrændte lår. Marias sammentrækning strammede hårdt sammen omkring hans pik, og hun malkede ham fuldstændig tom.

Marias brystkasse bevægede sig hurtigt op og ned mens hun gispede efter vejret. Hendes store tunge bryster duvede stadig let frem og tilbage, og Martins pik var ved nu at blive slap efter at den havde sendt de sidste korte varme sprøjt op i Marias underliv. Han var stadig oppe i hendes fugtige skød, og han mærkede nu hvordan de kraftige sammentrækninger havde ændret sig til små sitrende ryk. Ganske langsom fik Maria vejret igen. Hun åbnede øjnene og kiggede dybt ind i Martins øjne. ”Åh hvor var det dog dejligt og komme samtidig Martin” sagde hun, og trak ham ind til sig og kyssede ham blidt på læberne. Martins pik var nu blevet helt slap og den gled til sidst ud under Marias allersidste små sitrende ryk. Martins varme sæd begyndte ganske langsomt at glide ud af Maria, og den tykke hvide væske flød nu ganske langsomt ud mellem Marias bløde lyserøde skamlæber i små tunge dråber, så der kom en stor våd plet midt på lagenet. Maria vendte sig om på siden mens Martin trak dynen ind over dem begge og nu lå de nærmest helt berusede og krammede hinanden tæt sammenslynget under Martins varme dyne, mens de fortsatte med at kysse og nussede hinanden indtil begge fik pulsen ned på normal igen.

Martin var nu ikke længere ”jomfru”. Det var straks værre med Maria. Hun havde det virkelig svært med Matematikken så Martin og Maria måtte være sammen rigtig mange gange før hun fik det lært. Men til sidst lykkedes det og hun scorede sig et flot 8-tal til eksamen den efterfølgende sommer.

porno med danske piger