Våd tur på vaskeriet

SPAR MANGE PENGE

Hun satte sig op på vaskemaskinen og spredte benene, jeg førte pikken hen til hendes kusseåbning og lod pikken lege lidt i kanten, uhhh det var lækkert…

SEX I DAG?

Jeg var lige flyttet ind, og var ved at sætte en vask over i vores fælles vaskeri. Der kom en kvinde ind – absolut let påklædt. Hun fortalte hun havde haft et uheld, og ville skynde sig, at få vasket tøjet. Hun undskyldte for sin lette påklædning, kun BH og trusser. BH’en havde hun ikke engang fået sat rigtigt, så det ene bryst havde en synlig brystvorte. Det var da ikke noget, der generede mig. Hun havde absolut nogle flotte bryster, og en rigtig go’ røv. Da hun bukkede sig ned, for at ligge tøjet ind i vaskemaskinen, så jeg, hun havde en masse behåring i skridtet – en rigtig kusse-tøs, lige noget for mig. Elsker at have en hånd i sådan et par trusser, og bare lade fingrene glide gennem hårene. Hun var snart klar til at gå hjem igen, så jeg måtte tænke hurtigt, hvis jeg skulle få mere ud at det. Jeg fortalte hun havde en pæn krop, og jeg tændte på hendes store bryster. Hun smilte og medgav mig, at hun var ret så lækker. Hun tilføjede hun var single, og havde meget lyst til mænd for tiden. Jeg gik hen til hende, nussede det ene bryst, den anden hånd tog fat i den ene balle. Hun foreslog vi gik hjem til hende, hvortil jeg svarrede, “hvorfor gå over åen efter vand”. Hun syntes da også, det kunne være frækt her, så hvorfor ikke?

Vi kyssede lidt, og min hånd på ballen fandt vej til hendes trussers forside. Mærkede hun havde store skamlæber, jeg listede et par fingre ind under trussekanten, hun gispede lidt. Jeg mærkede min pik reagerede på min opdagelsessøgende fingre, det var jo længe siden, jeg sidst havde været i trusserne på en kvinde. Hendes mega store dusk tændte mig i den grad. Hun tog et fast tag i mit skridt, og min pik voksede sig færdig i rekordfart, den havde helt sikkert venter med længsel på sådan en dag. Der var kommet lidt vådt på spidsen allerede nu.

Vi var begge tændte, og hun smed trusserne, hun ville helt klart tages her og nu, hun lynede mine bukser ned, og fiskede pikker ud i det fri. Hun suttede godt og længe på hovedet, hvorefter hun tog den ned i halsen, jeg var solgt, opdagede slet ikke der gik en anden kvinde, i retning af vaskeriet. Jeg masserede hendes kussen, dejligt at mærke hårene mellem mine fingre, og våd var hun også blevet. Hun satte sig op på vaskemaskinen, spredte benene og jeg førte pikken hen til hendes kusseåbning.

Jeg lod pikken lege lidt i kanten, uhhh det var lækkert, hun var virkelig våd nu, og min pik var klar til at gennemkneppe hendes liderlige kusse. Jeg stødte til og gik helt i bund, det smaskede godt for hvert stød, jeg gav hende, og vi hørte slet ikke døren gik op, det var hende fra før. Jeg kneppede løs, og nød synet af hendes gyngende bryster. Den anden kvinde kom hen til os, og lukkede BH’en op på hende, jeg havde gang i, så nu kunne jeg rigtig se hendes bryster bevæge sig. Den “nye” kvinde tog også selv sin bluse og BH af, så nu havde jeg fire patter lige foran mig. Jeg var solgt og pikken var i godt selskab – vi stønnede begge højt og var meget opstemte. Jeg suttede nu på den “nye” kvindes brystvorte, så hun kunne føle sig velkommen. Hun gav udtryk for, at hun var villig til mere, så jeg foreslog hun skulle slikkes af den første kvinde. Hun smed bukser og trusser, for at satte sig på skrevs over hende på vaskemaskinen, som allerede havde lagt sig klar. Hun fik slikket sin revne godt og grundigt. Klitten fik en hurtig tur, og tungen var straks tilbage til fisseåbningen, hvor den tungekneppede hende – jo hun viste hvordan en tunge skulle bruges i en fisse, og der gik ikke lang tid, før hun skreg sin orgasme ud. Vi andre to var også kommet tæt på. Jeg fik klemt pikken nu og da af hendes knibe bevægelser, og der var virkelig søgang i hendes bryster. Den “nye” kvinde nussede min behårede brystkasse, og vi andre kom i en stor fælles orgasme, hvor pikke stadig var oppe i kussen på hende. Jeg trak pikke ud, og den anden kvinde slikkede villigt spermen i sig, fra den behårede kussen. Det er godt, når naboerne forstår hinandens behov – så jeg skal nok falde til her…

porno med danske piger