Sex på efterskolen del.2

SPAR MANGE PENGE

Udstødte et dybt støn, mens jeg mærkede hendes silkebløde læber omslutte min pik helt ned til roden. Hun tog fat i mine nosser med den ene hånd og begyndte at køre…

Jeg glædede mig til at se Sofie igen. Tidligere på dagen havde vi mistet vores mødom til hinanden, og havde nu aftalt at skulle mødes igen inde på hendes værelse. Vi skulle være i vores senge kl. halv elleve og 5 minutter senere kom der en lærer og tjekkede at vi var der. Da klokken blev elleve fortalte jeg mine værelseskammerater, at jeg skulle på natterend med mine venner og sneg mig ud fra værelset. Det var vildt varmt, så på tråds af at jeg kun var iklædt boxershorts, frøs jeg ikke.

SEX I DAG?

Jeg skyndte mig hen til Sofies værelse, så jeg ikke blev opdaget af lærerne, og da jeg kom derhen bankede jeg på døren og hørte Sofie råbe: ”Kom ind!”. Jeg åbnede døren og skyndte mig op på hemsen, hvor hun lå i sin seng kun iført bh og trusser. Synet af hendes krop, var virkelig ophisende, og min pik begyndte så småt at røre på sig. Jeg lagde mig ved siden af hende, og vi begyndte at kysse uden at sige et ord. Vi lå og kyssede og nussede i et kvarter, min pik blev hurtigt helt stiv, og pludselig stak hun hendes hånd ned i mine boxershorts og begyndte at nulre min pik. Det var vildt dejligt. Efter lidt tid tog hun fat i den og begyndte at køre sin hånd op og ned af den, og jeg kunne ikke lad være med at stønne lidt. ”Kan du lide det?” spurgte hun. Jeg nikkede. Hun træk sin hånd op af mine boxershorts, og først blev jeg lidt skuffet, men så lagde hun mig på ryggen og træk mine boxershorts af, så jeg nu lå helt nøgen. Hun begyndt at kysse mig, først på halsen, og så ned langs brystet og maven, og til sidst kyssede hun min pik. Hun lå og kyssede den i et stykke tid, og det var virkelig rart og meget ophidsende. Til sidst tog hun den i munden. Jeg udstødte et dybt støn, mens jeg mærkede hendes silkebløde læber omslutte min pik helt ned til roden. Hun tog fat i mine nosser med den ene hånd, og begyndte at køre sine læber op og ned af min stive pik. Det var vidunderligt. Jeg lagde en hånd på hendes hoved og begyndte at stryge hendes hård, mens hendes våde tunge legede med min pik. Efter hun havde slikket den i et stykke tid, kunne jeg ikke holde mig længere, og jeg stønnede højt og længe, mens jeg kom hende i munden.

Hun lagde sig op ved siden af mig, og vi begyndte at kysse igen. Mens vi lå og nussede fandt min hånd om på hedes ryg og knappede hendes bh op, som jeg smed fra mig på gulvet, og begyndte at nusse hendes bryster, mens jeg kyssede hende på halsen, og hun stønnede let da jeg gav hende et sugemærke. Så fik jeg taget lidt mod til mig, og kyssede hendes ene brystvorte. Jeg kunne mærke på hendes små støn, at hun nød det, så jeg begyndte at slikke på den og suge den. ”Uhh, det føles så dejligt” sukkede hun. Det gav mig et lille boost af selvtillid. Efter at have slikket hendes bryster i lidt tid kyssede jeg hende først ned langs maven, og dernæst på hendes inderlår. ”Slik mig!” sagde hun med en blød og forførende stemme. Jeg træk hendes trusser af og så for første gang hendes glatte fisse. Hendes klit var lille men den var helt hævet og rød. Hendes skamlæber var bløde, og hendes skede var dryppende våd af hendes varme safter. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg nu skulle gøre. Jeg begyndte at kysse hendes fisse, og til min store begejstring lod hun til at nyde det, for hun lå og sukkede svagt, så jeg lod forsigtigt min tunge våge sig ud og slikkede hendes klit. ”Årh, ja, bliv ved” stønnede hun. Jeg begyndte at lade min tunge køre i cirkler rundt om hendes klit, mens hendes safter dryppede fra skeden. ”Uhh. Årh, ja, mmh det føles virkelig godt”. Hendes støn blev højere og højere. Pludseligt spændte hendes krop helt ud, og hun udstød små skrig. ”Årh, ja, jeg kommer, jeg kommer, årh, blev ved” stønnede hun. Hun gav et højt skrig fra sig da orgasmen endelig kom, og der sprøjtede nogle safter ud af hendes skede, og da orgasmen var ovre faldt hun sammen på sengen med små støn.

Jeg kravlede op til hende igen og lagde mig ind imellem hendes ben. Vi lå helt nøgne og kyssede og holdt tæt om hinanden i et stykke tid. ”Knep mig” hviskede hun i mit øre, ”jeg vil mærke din pik inde i mig igen” og jeg gjorde som hun bad om og trængte op i hende. Vi udstødte begge et dybt støn og begyndte at kysse igen, mens jeg kneppede hende. Hendes fisse var dejligt varm og våd, og jeg kunne ikke lade være med at stønne lidt højt. Jeg prøvede at holde mig i så lang tid som jeg kunne, og det gik en del bedre end sidste gang. Efter vi havde ligget og kneppet i lidt over 20 minutter, begyndte hun at stønne højere og højere. ”Åh, knep mig, mmh, jeg kommer, jeg kommer… ÅÅÅRH!”. Hun klemte vores kroppe helt sammen, så jeg kunne mærke hendes dejlige bløde bryster og hendes stive brystvorter blive klemt imod mig, og skreg i ekstase, mens hun kom i en lang orgasme. Jeg lod hende komme sig lidt, før jeg gjorde mig selv færdig og kom oppe i hende i den bedste orgasme jeg nogensinde har fået. Efter det faldt vi sammen på hendes seng, og vi faldt hurtigt i søvn i hinandens arme, uden jeg fik trukket mig ud af hende.

Jeg vågnede ved at Sofie vækkede mig. Hun stod fuldt påklædt ved siden af sengen og smilte til mig: ”vi skal snart ned til brunch med de andre”. Hun gav mig at dejligt blødt varmt kys der fik min pik til straks at rejse sig og kiggede mig dybt ind i øjnene: ”vil du være min kæreste?” spurgte hun. Jeg nikkede og vi begyndte at kysse igen.

porno med danske piger