Sex på efterskolen del.1

SPAR MANGE PENGE

Har du ikke nogen trusser på Sofie?. ”Du kan jo mærke efter” svarede hun forførende. Bare tanken om at få lov til at røre ved en pige gjorde mig virkelig ophidset…

Det var sommer, vores sidste eksaminer var overståede, og vores efterskoleår var efterhånden ved at være slut. Solen bagede ud på fodboldbanen, hvor alle niendeklasserne spillede rundbold, mens tiendeklasserne stadigt var inde ved matematikprøven i hallen. Jeg lå selv sammen med all dem der ikke gad spille rundbold og i stedet kiggede efter de mere end letpåklædte piger. Nogle af dem havde bare maver, andre havde sågar taget bikini på. Jeg prøvede at forestille mig, hvordan nogle af dem ville se ud uden tøj på. Jeg havde aldrig før set en nøgen pige udover på film, og var egentlig omtrent så jomfru som man kunne være. Jeg havde aldrig kysset med en pige, og havde aldrig rørt ved eller blevet rørt ved af en pige andet end lige for at give dem et knus. Jeg var med andre ord mere end jomfru, hvilket vel heller ikke er så underligt igen for en 15-årig dreng.

Da jeg havde siddet og fantaseret lidt for mig selv, kom Sofie fra min klasse hen til mig. Hun havde lyst hår, blå øjne, en fin og glat hud og et par store bryster som jeg tit havde fantaseret om. Vi havde før snakket en del sammen, og jeg havde ofte brugt lejligheden til at beundre hendes bryster. Hun havde bare tær og en lårkort kjole der gik hende til halvvejs ned ad låret på. En kjole der var meget nedringet, så der var rig mulighed til at kigge hende ned i kavalergangen. Hun hilste og spurgte om hun måtte lægge sig ned ved siden af mig og jeg svarede ja. Vi lå og snakkede i et stykke tid om alt muligt, da hun pludselig spurgte, om vi ikke skulle gå op på hendes værelse. ”Jeg synes der er alt for varmt herude” lød hendes begrundelse, som jeg slugte råt.

SEX I DAG?

Hendes værelse lå på efterskolens øverste etage. Værelset bestod af en stue og et badeværelse nedenunder og så en hems ovenpå med fire senge. Hun gik op mod hemsen mens hun fortsatte samtalen, og jeg gik automatisk med hende. Jeg spurgte hvilken seng der var hendes og satte mig i den hun pegede på. Nu blev der stille. Sofie gik hen mod mig og satte sig på mig med et ben på hver sin side, så hendes underliv rørte ved mit skød. Mere skulle der ikke til for at gøre min pik stiv, hvilket gjorde at kontakten blev tættere. Jeg kiggede hende i øjnene: ”Har du ikke nogen trusser på Sofie?”. ”Du kan jo mærke efter” svarede hun forførende. Bare tanken om at få lov til at røre ved en pige gjorde mig virkelig ophidset. Jeg stak en hånd ind under hendes kjole og lagde den mellem hendes ben, og ganske rigtigt havde hun ingen trusser på. Jeg kunne mærke hendes bare fisse. Den var blød og varm, og huden var ligeså glat som på resten af kroppen. Hun kiggede mig dybt i øjnene, lænede sig frem mod mig og begyndte at kysse mig. Mit første kys.

Mens hun fortsat kyssede mig, stak hun en hånd ind under min t-shirt og begyndte at lege med mine brystvorter. Hun kælede for dem, kærtegnede dem og nev i dem. Jeg blev virkelig liderlig af det. Imidlertid vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre af mine hænder, så jeg lagde dem begge på hendes skuldre. Hun trak nu helt op i min t-shirt og begyndte at slikke på mine brystvorter, som hurtigt blev helt hårde. Jeg gav nogle små støn fra mig, mens hun slikkede og kyssede mine brystvorter. Engang immelem bed hun i en af dem, og det føltes virkelig godt. Efter lidt tid begyndte hun at snave mig igen, og min t-shirt glad hurtigt på plads. Hun tog fat i min ene hånd og førte den igen ind under hendes kjole, men denne gang førte hun den op ad hendes mave og op mod brysterne, og jeg forstod at hun gerne ville have mig til at tage på hende. Jeg gjorde som der blev sagt og mærkede, at hun heller ikke havde nogen bh på, hun havde altså været helt nøgen inde under hendes kjole, al den tid vi havde snakket sammen. Endelig fik jeg lov til at røre ved hendes bryster. De var store og dejlige, og huden på dem var dejlig glat ligesom hendes fisse. Jeg begyndte at tage på dem efter bedste evne, mens min pik om muligt blev endnu stivere og var nu lige ved at sprænges.

Efter lidt tid knappede hun mine bukser op og hev dem ned, så jeg nu sad med bukser og underbukser ned om anklerne kun iført min t-shirt. Hun satte sig på mit skød, så hendes fisse omsluttede min stive pik. Vi udstødte begge et dybt støn, og hun begyndte at ride mig, mens jeg stadigt tog på hendes bryster, der hoppede op og ned. Hendes fisse var meget stram, og jeg kunne mærke at jeg ikke ville holde længe. Og ganske rigtigt da hun havde redet mig i et halvt minut, stønnede jeg dybt og kom oppe i hende. Det føltes fantastisk, men jeg blev en smule flov over, at jeg ikke havde holdt længere. ”Undskyld Sofie” fik jeg fremstammet, ”det er min første gang”. ”Også min” viskede hun i mit øre.

Hun lagde sig ned på sengen og bedte mig om at give hende finger, så jeg lagde mig ned ved siden af hende. Jeg lod min hånd finde vej op imellem hende ben, og fandt til sidst hendes bløde, våde fisse. Jeg stak en finger op i hende, og lod hende stønne mens jeg mærkede hendes silkebløde, varme inderside. Vi begyndte at kysse lidt igen, mens jeg gav hende finger. Hendes fisse blev våd, og jeg kunne mærke på hendes stønnen at hun nød det.

Da hun var tæt på at komme, kunne vi høre nogle åbne døren nedenunder. ”Fuck” udbrød hun og satte sig hastigt op. ”Hallo, er der nogen?” lød det nedefra. Det var hendes værelseskammerat Stine. Sofie skyndte sig at rette sin kjole til, og svarede Stine. Hun kiggede mig dybt ind i øjnene og smilte. Vi kunne ikke undgå at grine lidt. ”Jeg er alene på værelset i weekenden, komme du ikke herind i aften?” spurgte hun. Jeg nikkede, og hun lænede sig frem og gav mig et dejligt langt blødt kys.

porno med danske piger