En kedelig dag på studiet

SPAR MANGE PENGE

Han kom med en stønnen ud over billedet af min mis på hans bærbare og hans varme sæd løb ned over skærmen.. jeg blev mere end ophidset af at se hans lille film…

Jeg er ved at gøre mig klar til endnu en dag på studiet, en dag der sikkert kommer til at ligne de foregående dage. Jeg er godt forberedt og ser rigtig godt ud i mit nye tøj. En skjorte og en vest der fremhæver min barm, måske hjulpet lidt på vej af min push-up bh. Mit lange lyse krøllede hår sidder perfekt og jeg har lagt en let men flot make-up. Jeg dufter af Chloe´s nye duft og er ganske godt tilfreds med mig selv.

Jeg ankommer til studiet og køber en kop kaffe jeg  sætter mig op i lokalet finder et stik og tilslutter min bærbar. Folk myldrer ind, vi er en lille inderkreds der har et fint ping-pong kørende. Vi er ved det sidste semester på studiet og kender hinanden rigtig godt..tonen er fri og til tider en anelse lummer, dog har der aldrig været mere end et glimt i øjet.

Der er specielt en jeg ikke har kunnet undgå, en mand der gør en del ud af sig selv og altid kommer med et dejligt smil når vi taler sammen. Han dufter dejligt og er dejlig at diskutere med, siger sin mening og lytter til andres uden dog at behøve at købe deres synspunkter. Når vi taler sammen føler jeg mig fri til at sige min mening, dog har jeg lagt bånd på den del der handler om, hvordan mine tanker af og til har drejet sig over på, om hvordan det mon ville være hvis… han og jeg var alene.

Jeg ved ikke hvad der er sket men tonen har ændret sig en smule i den chat vi har på nettet over facebook. Fra at være fri som den plejer, er der kommet flere komplimenter fra hans side end der plejer. Det har rørt mig i en grad jeg ikke havde ventet. Jeg bliver varm og liderlig og vores chat har udviklet sig til at blive temmelig erotisk med frække ord og tanker hvad vi ville gøre ved hinanden hvis vi var frie til at gøre hvad vi havde lyst til. Vi har sendt billeder til hinanden af vores liderlighed, jeg har sendt billeder hvor jeg leger med mig selv, billeder af mig selv i undertøj..ect. han har sendt billeder af sin stive og meget klar pik tilbage, sendt små videoer hvor han kommer til billederne af mig..lidt en tidsrøver midt i eksamen..;0). Der var specielt en dag hvor jeg havde været temmelig provokerende i min chat med ham, han havde ikke kommenteret de sidste billeder jeg havde sendt og jeg lagde ham lidt på pinebænken ved at være tilpas kold og alligevel pirre ham. Et lille uddrag af chatten der fortæller hvad der var i spil…

Mig:                    er du i stand til at værdsætte det hvis det fortsætter?

Ham                    det håber jeg, men kan ikke love det, lover aldrig noget jeg ikke er sikker på at holde……..du kan da også blive træt af at se på min "sjover"

Mig                        måske, men ikke af dine ord, så ikke flere billeder af mig hvor jeg har taget lækkert undertøj på for dig, taget billeder… hvorefter jeg har taget det af og taget flere… billeder hvor jeg smiler og tænker på vores chat… ærgerligt.. her bliver man taget på ordet..griner der ligger ellers et billede på facebook i s/h fra i dag hvor jeg tænker på dig..men lad du bare det ligge..griner

Ham                       tak for de dejlige ord….. øv siger jeg men du bestemmer

Mig                        nej..lige her var det faktisk dig der bestemte..

SEX I DAG?

Ham                       måske men fremover

Mig                        fremover?

Ham                       når du får lyster og har brug for mig

Mig                        jeg har lyst rigtig tit, men det går jo ikke når du tager det for givet …er det her jeg må finde andre veje til en given problemstilling??

Ham                       jeg tager det ikke for givet men naturligt

Mig                        naturligt, at blive "træt" af mig… det har jeg svært ved at tro..griner  

Ham                       for helvede, ikke det jeg mener, for pokker godt du ikke er her i sofaen, for så ville jeg holde dig fast og "straffe" dig

Mig                     for hvad… for at sende det tilbage til afsender? griner

Ham                       for at være så pirreligt og lidt overfortolkende

Mig                        det kaldes kvinde list..og nu har du smagt det, er du så sød nu?

Den efterfølgende chat bar præg af at vi begge havde ustyrligt lyst til at få liderligheden sat fri, men der kørte et spil, et spil der endte med at vi ikke kunne holde det tilbage og ord og billeder fløj over cyber. Han sendte en mail med ordene:

”Sidder og kigger på din saftige stramme fisse, og ville ønske at jeg kunne støde min stive hårde pik op i den, med sådan en kraft at du ikke var i tvivl om hvor provokerende du har været i dag ved mig, hurtigere og hårdere straffer jeg dig , med dybe hårde stød, indtil jeg tager et greb om dine arme og støder min pik langt langt op i dig mens min varme sæd sprøjter op i dig, meget meget fylder dig op med min liderlighed af mine safter. desværre må jeg nøjes med at skyde på min skærm, hvor dit billede er og det løber ned af det”.

Jeg skrev tilbage:

”Så blev billederne af mig alligevel gemt din liderlige…dejligt at du er til at provokere,  jeg ville kæmpe mod dig, prøve at bestemme, indtil jeg måtte underkaste mig din styrke.

Jeg ville stønne ved dine hårde stød, min stramme fisse ville tage imod dig og klemme dig til du ikke kunne mere..min orgasme ville få mit skød til at klemme så stramt på dig at du ikke ville kunne holde dig mere…send et billede fra nu..
hvis du er hjemme sent i aften vil jeg fortælle hvad der fik mig til at komme idag…
knus og god arbejdslyst…”
Han sendte mig et videoklip hvor han onanerer til et billede af min meget varme, åbne og våde mis på sin skærm. Jeg kunne høre hans stønnen på videoklippet hvilket tændte mig ud over alle grænser. Han kom med en stønnen ud over billedet af min mis på hans bærbare og hans varme sæd løb ned over skærmen.. det sendte små stød gennem min krop og jeg blev mere end ophidset af hans lille film.

Disse oplevelser sad i kroppen et stykke tid, vi sad hver for sig og skrev eksamensopgave og jeg var nødt til at tænke på andre ting. Eksamen var overstået og vi mødte på ny på studiet for at modtage forelæsninger forud for den næste eksamen, havde egentlig lagt det lidt bag mig. Jeg mødte op og hyggesnakkede med mine studiekammerater og lagde egentlig ikke ret meget mærke til ham, han sad og snakkede i en anden del af lokalet. Timerne gik med spændende stof og jeg havde travlt med at skrive noter på min bærbare som altid er med. Jeg havde fået spredt mig godt udover bordet med mine bøger og kopper. De andre pakkede sammen og ud af døren, jeg var alene i lokalet og fik mig pakket sammen tasken over skulderen og på vej mod døren. Da vores undervisningslokale lå i bunden skulle jeg ned af den lange gang, forbi alle grupperummene der ikke rigtigt blev brugt da de fleste tog hjem til dem selv. Lidt trist sted uden liv, men jeg tog selv hjem og gik i mine egne tanker og tænkte på næste eksamen.

Jeg havde ikke lagt mærke til at en dør blev åbnet et stykke foran mig og da jeg gik forbi, blev jeg med et fast greb i min arm trukket ind i rummet. Jeg åbnede munden men inden jeg kunne nå at protestere lagde hans hånd sig over min mund og han sagde shhh. Døren låst bag mig og Jeg blev trængt op i en krog og holdt fast af hans stærke arme, han flyttede hånden han havde holdt foran min mund ned til min hage og løftede mit ansigt op og kyssede mig med en insisterende mine der ikke gjorde mig i tvivl om hvem der bestemte. Jeg gav efter for hans kys og vores tunger legede med hinanden vores åndedræt blev tungere og jeg mærkede en lyst til at slippe kontrollen et øjeblik og lade mig blive ført. Hans hænder søgte mine bryster, der tog sig vældigt godt ud i mit nye tøj, hans hænder fandt hurtigt hægten i min bh og uden at tage min skjorte af kunne hans hænder nu få frit spil. Hans kys søgte ned på min hals hvor hans tunge ånde blandet med hans dejlige kys sendte stød igennem min krop. Han løftede min skjorte op og kyssede mine bryster, han bed let i min ene brystvorte og jeg udstødte et hvin, han lagde igen hånden for min mund og jeg forstod at jeg skulle være stille. Det var rigtigt svært, for han sendte mig steder hen jeg længtes efter. Han søgte længere ned mod min mave og han nåede ned til mine cowboy bukser, han gned på min klit uden på bukserne og det alene gjorde mig endnu mere våd. Han åbnede mine bukser og havde nu frit udsyn til mine gennemsigtige hvide blondetrusser der efterhånden var godt våde. Han kørte sin næse op ad mit venusbjerg og jeg havde svært ved at stå på benene.. Jeg tror han fornemmede det for i næste nu løftede han mig op og bar mig over på bordet. Tog mine cowboy bukser helt af, og lænede sig ind over mig tog fat i mine arme, holdt dem oppe over mit hoved og spurgte om jeg nu havde lært at være sød og om jeg kunne mærke hvad jeg havde gjort ved ham alt imens han pressede sig ind over mig og jeg havde ikke svært ved at mærke den tydeligvis meget stive pik der bankede for at komme ud af hans bukser. Jeg var sød nu..og helt i hans magt.

Han gik et stykke væk og stod og kiggede på mig, jeg blev overvældet af en generthed over at ligge der blottet og ham stående fuldt påklædt med en kæmpe bule i bukserne. Han tog langsomt sit tøj af imens han kiggede mig intenst ind i øjnene, gik hen til mig lagde sig på knæ foran bordet og trak mine meget våde trusser til siden så han akkurat kunne stikke sin tunge ind og lege med min klit. Jeg havde svært ved at ligge stille og jeg vred mig under ham, resolut kom en meget stærk arm op og holdt mig fast. Han fortsatte med at lade sin tunge lege med mine bløde skamlæber, sutte og slikke på dem, langsomt lod han sin tunge roterer omkring min klitoris og langsomt førte han først en finger op og dernæst to som masserede mig indefra han fandt mit g-punkt alt imens hans tunge fortsatte legen med min klit og jeg var ved at skrige og jeg måtte tage mine bukser og bide i dem for ikke at skrige ud i lokalet. Han sagde til mig: ”tro ikke kun du skal ligge og modtage, uden selv at yde lidt, man skal jo yde før man kan nyde, ved du jo nok….”  Så efter han havde nydt at slikke mig efter alle kunstens regler, var det tid til jeg skulle lidt på arbejde…..Han trak mig nu ud til kanten af bordet, så jeg lå på ryggen med hovedet ud over kanten. Han stillede sig foran mig med sin stive pik. Lod mig slikke sine glatte kugler og ned langs pikken, indtil jeg ramte hans følsomste sted på pikken, lige ved strengen, uhmmm det var rigtig dejligt og jeg kunne mærke på hans reaktion at det kildede rigtig meget…… han dirigerede hele sin stive pik ind i min legesyge varme mund og begyndte forsigtigt at bevæge sig ind og ud….ikke langt tid fik jeg lov til at sutte. Han stoppede pludseligt og kiggede mig dybt ind i øjnene, nogle øjne der udviste stor myndighed og jeg mærkede mine ben ganske langsomt blive spredt og hans pik kærtegnede mine skamlæber kørte op og ramte mit venusbjerg og en bølge af stød for gennem mig, ville bare gerne mærke ham nu. Jeg mærkede hans pik der gled langt op i mig, først langsomt hvor jeg kunne mærke hver en åre og hans pikhoved der masserede mig. Så hårdt og hurtigt, pludseligt stoppede han og holdt sit pikhoved lige indenfor. Jeg stødte imod men han flyttede sig drillende, rykkede sig tilbage og efter lidt tid , stødte han helt i bund uden nogen forvarsel jeg gispede og mærkede en bølge komme væltende ind over mig..han kørte på i et hårdt og hurtigt insisterende tempo til vi begge kom i en voldsom orgasme. Han lagde sig ind over mig og vi lå der lidt uden at sige noget, ord var ligegyldige her. Han rejste sig op på albuerne og så mig ind i øjnene og sagde at jeg måske havde lært nu hvem det var der bestemte… det havde jeg vidst. han kyssede mig, sagde jeg var rigtig dejlig og at vi kunne tage dette minde med os og tænke tilbage på vores studie tid med et frækt glimt i øjet….

Kærlig hilsen en der aldrig glemmer sin studie tid…..

porno med danske piger