Helle og jeg fik hinanden i hallen

SPAR MANGE PENGE

Jeg luntede ud på badeværelset, kunne ikke skjule at jeg var ved at være stiv. Den voksede i raketfart, smed badebukserne og satte mig ned på wc-brættet. Døren gik op…

Jeg har tidligere skrevet første del af denne historie, men det her kan læses uafhængigt!

Der gik lang tid, inden jeg igen mødtes med Helle i svømmehallen. Det var ellers ikke fordi, lysten manglede. Inden vi skiltes – jeg en spermportion fattigere og en dejlige oplevelse rigere – havde vi skrevet sms frem og tilbage. Og særligt mms.

Fik faktisk dagens mms hver dag. Selv om jeg kun havde mødt Helle en gang, var hun ikke genert, så de bryster, jeg kun havde set en gang i et heftigt angreb af liderlighed fik jeg nu at se på min telefon med jævne mellemrum. Men ikke bare bryster. Hun fotograferede dem forskellige steder. I supermarkedet, på torvet, i bilen i køen, til en koncert, under en løbetur. Hver gang skrev hun: Hvornår skal du mærke de her igen?

Der gik heller ikke længe, inden jeg fandt ud af, at hendes kusse var lige så skøn og behåret som jeg havde set på afstand i spaen for et par måneder siden. Hun forstod at tirre med – med samlede ben. Men hun havde dog også udfordringer til mig, for hun skulle jo ikke kun vise sig selv. Hun ville have igen, så hun skrev gerne en hilsen, hvor hun bad om, hvad hun ville se hvor næste gang. Det var ikke et krav for at jeg fik billeder fra hende, for det skulle jeg nok få.

Nu er jeg jo en mand, så jeg ville jo helst sende billeder til hende, hvor min pik var stiv og spermen drev, men det ville hun ikke have. Og pik betød normal pik, så når hun bare skrev ”pik i skoven” var det den slappe. Kan måske godt forstå, at hun ville se den slap – chancen for, at hun fik den mulighed, hvis vi skulle være sammen en dag, var nok ikke så stor.

En dag fik jeg et billede af hende i hel figur – nøgen – i et af svømmehallens toiletter. Det var det første totalbillede jeg havde set af hende, men det tog pusten fra mig. Det søde ansigt med kort hår, den fyldige krop og de skønne, store bryster med store brune vorter. Maven med den dejlige delle og så hendes gavmilde, sortkrøllede dusk… og lårene. En ren forlystelsespark. Hun skrev sammen med billedet: Vis mig hvordan du ser ud, når vi mødes på toilettet på tirsdag klokken 13. Tirsdag? Det var om to dage? Det var lørdag nu, og der var dømt familie. Første opgave var at komme i svømmehallen uden at fatte mistanke. Heldigvis var traileren fuld og trængte til at blive tømt – det trængte jeg nu også til efter den mms. Men konen og ungerne forstod, at farmand skulle på genbrugspladsen og en tur i byggemarkedet for at finde nogle specielle skruer.

Men der blev ingen genbrugsplads, selv om jeg er noget af en genbrugsfreak. Det skar i mit hjerte, da jeg måtte læsse pap og plastik af på en lille sidevej, jeg kom forbi. Skovsvin, siger jeg bare. Så ellers til svømmehallen og ind og klæde om. Jeg behøvede ingen badebukser bare en telefon. Det var lørdag formiddag og der var masser af folk i omklædningen. Fuck..havde sgu ikke engang et håndklæde med. Jeg lukkede fornuften ude, smed tøjet og gik på toilettet. Bare der ikke er nogle der studser, tænkte jeg. Og så tænkte jeg på Helle.

Tænkte på, at min pik snart skulle forløses i hende på svømmehallens toilet. Tænkte på at de mange billeder nu skulle omsættes til støn, sved og safter. Reaktionen udeblev ikke. Min pik blev stor….det blev ikke ringere af at jeg vidste at hun nu skulle se mig stiv. Det skete jo sjældent på de forskellige fotos. Det var lidt problematisk at få kameraet placeret, så jeg kunne tage et billede, men heldigt at der er selvudløser på. Bademesteren yder næppe den service at fotografere nøgne mænd….

Tiden fløj, men den gik åbenbart, for apropos bademester blev der banket på døren. Er du ok, blev der spurgt. Jeg satte mig hurtigt ned og for en gangs skyld var jeg lykkelig for, at jeg kunne slå en høj skid. Ja bare lidt dårlig mave grinede jeg lidt påtaget anstrengt. Ok, svarede manden uden for. Hvis du er dårlig skal du ikke gå i vandet, vel.

Nej, svarede jeg. Det er nok klogt at slappe af. Det ville min pik ikke, men på tre sekunder blev den malket for sperm og efter 30 sekunder var den så slap, at jeg kunne liste ud med telefonen og billedet. Det blev straks sendt til Helle.

Jeg skyndte mig hjem rød i kinderne. Men næste problem ventede. Hvordan skulle jeg få fri tirsdag eftermiddag, når jeg oven i købet havde et vigtigt møde. Jeg skrev til Helle, men hun spurgte bare om vi skulle kneppe på herrernes eller kvindernes handicaptoilet… I øvrigt skulle hun jo også finde på en undskyldning, men det var intet problem når hun så mig på billedet, skrev hun. Den frækkert.

For at gøre en lang historie kort gik jeg på arbejde tirsdag med håndklæde og badebukser i tasken – Helle og jeg skulle trods alt nok ikke gå direkte i kødet på hinanden. Heldigvis – og det er jeg så glad for – var mit møde blevet aflyst, så jeg slap for at finde på sindsyge undskyldninger og møde chefen i svømmehallen. Det var godt. Jeg skulle ikke gerne være så bekymret, at jeg ikke kunne få den op at stå.

Vi mødtes til aftalt tid ved billet-lugen, smilede til hinanden og sagde på gensyn i hallen. Fem minutter senere var vi derinde. Der var ikke mange mennesker, men Helle havde fået nyt badetøj. Bikini. Jeg havde hellere set hende i mindre, men vidste jo, at det skulle nok gå. Og nød virkelig at dragten – den hvide var sidst – var smidt ud til fordel for en gul bikini. Andre kvinder med lidt for mange kilo ville nok ikke vælge den, men jeg nød at se hendes store bryster hænge frit, se hendes skønne mave – og dejlige navle – men konstaterede også at jeg ikke kunne se noget kussedusk – bare antydningen – gennem trusserne. Hun så min forundring, men sagde stille. Bare rolig, Peter. Den er der endnu, men nu kan man få lyse trusser uden hår-eftersyn. Det foreslog ekspedienten selv…

Jeg stønner…. Skønt at se Helle igen. Jeg burde have kysset og krammet hende, men vi kender jo ikke hinanden og man ved aldrig. Men vi styrede efter spaen.

Der var vi lidt i fred. Hun kyssede mig. Jeg gengældte. Dybt. Beruselsen og liderligheden skyllede op i os begge stærkere end bølgeanlægget lidt derfra.

SEX I DAG?

Ingen sperm i spaen i dag, sagde Helle med et smil. Du ved, hvor det skal hen. Pokkers, udbrød jeg tøvende. Har intet gummi. Det bruger vi ikke hjemme ved os.

Det gør vi heller ikke ved os, svarede Helle. Jeg er på p-piller, så bare rolig Peter. Du skal nok komme hele vejen… hun kyssede mig igen. Men hvor skal vi gøre det henne, bortset fra at det skal være på et af handicap-toiletterne. Skal det være hos tissemændene eller tissekonerne smilte hun frækt. Vi talte om det. Vi var enige om at det bedste ville være hos kvinderne. Tanken om at jeg stod og kneppde og kælede en kvinde mens hendes medsøstre tændte os begge, men vi var også så kloge, at vi havde set, at handicap-toilettet hos kvinderne lå centralt mens det var lidt afsides hos herrerne. Vi turde ikke tage chancer. Det vigtigste var trods alt foreningen af vores kroppe.

Nu da du er så dusk-fikseret, skal du så slet ikke mærke om det er rigtigt at jeg stadig har måtten, smilte Helle og kiggede ned. Jeg var fristet, men – nej, jeg tror på dig. Desuden har jeg jo opdaget en gang, hvor liderlig du bliver, når du får en hånd i trussen, svarede jeg rapt. Min pik var lidt stiv, men jeg vidste godt, at det var på toilettet, kræfterne skulle gemmes.

Jeg går i forvejen, sagde jeg, og efter ti sekunder kan du komme.

Jeg luntede ud i badeværelset, halvt dækkende for mig selv for jeg kunne ikke skjule at jeg var ved at være stiv. Den voksede i raketfart, og da jeg kom ud på toilettet smed jeg badebukserne og satte mig på wc-brættet. Døren gik op…. Og døren gik op igen. Hov undskyld hørte jeg Helle sige. Ups, en anden var kommet ind i omklædningen lige før hende. Nu var det spændende, hvor længe, jeg skulle sidde her og stive mig selv af.

Jeg strøg hånden hen over mit stive lem og døren gik. Der blev stille. Ingen bruserlyd. Døren gik igen og hurtigt bankede det på….døren gik op. Heldigvis var det Helle. Jeg havde nu ellers lige lagt hånden over pikken, men nu viste jeg mig frem. Hun låste døren. Jeg kyssede hende omgående og mærkede min pik presse mod de gule bikini-trusser. Pressede hårdt og mærkede hendes varme læber og tunge bryster.

Mmmm stønnede Helle. Vi er ikke kommet for at snakke, sagde jeg og løsnede hendes top. Nej, svarede hun. Nu har vi skrevet og skrevet sammen….nu vil vi mærke. Jeg vejede hendes skønne bryster, men hurtigt fik jeg dem at se i frø-perspektiv, for hun dykkede ned over min pik.

Det var længe siden jeg havde fået suttet pik – endnu mere af en fremmed kvinde. Nød synet og fornemmelsen af hendes hårde tunge over pikhoved-volden.

Hvis du fortsætter sådan går der ikke længe inden vi er færdige, hviskede jeg og så hendes næse køre rundt i min velvoksne hår omkring pikken. Gid det var mig der havde næse for hende lige nu. Hun kælede for mine nosser, krammede mine baller, og havde vi haft tid, skulle hun have nusset min numse. Men det måtte vist vente… Jeg gav hende den tid, jeg syntes, vi havde.

Jeg nød at se hendes bryster dingle, men jeg havde også behov for mere. Rejs dig op, hviskede jeg samtidig med at døren gik op. Godt vi var lidt væk fra bruse- og omklædningsrum. Det var forhåbentlig kun de handicappede, der fandt vej herhen. Og de måtte altså tisse et andet sted…

Jeg kan smage din forsperm, sagde Helle og slikkede sig om munden, da hun havde rejst sig.

Og jeg kan dufte din kusse. Skal vi se på om du har ret det med at de ikke er gennemsigtige? Jeg satte mig på knæ, kiggede op på hendes søde og unge ansigt – jeg er jo 41 – og hendes skønne bryster… Tog fat i hver sin side af trusserne og hev forsigtigt ned. Der kom hurtigt en sort dusk frem. Skønt. Lige som konens. Dejlige minder om alle de duske, jeg trods alt har haft i hænderne – med mere. Jeg slikkede hendes første sorte tot.

Den begyndte højt oppe så trak længere ned til jeg vurderede at hendes kusse var lige under kanten. Jeg kyssede dusken og kørte næsen rundt i den. Jeg slikkede hende op mod navlen og ned igen og pludselig hev jeg trussen af hende og begravede tungen i revnen. Den var våd. Ikke af vand, men af kussesaft.

Hun smagte vildt godt, men nåede også at tænke, at gør alle piger ikke det, de første gange, man slikker dem. Så vænner man sig til smagen, som er god, bevares, men som altid skal ledsages af krasse krøller.

Kom, hvisker Helle. Sidste gang gokkede vi, denne gang skal vi kneppe, men forvænt ikke en hurtig tur. Jeg vil have din pik. Endelig.

Jeg rejste mig op – øv, ville gerne slikke hende mere, men hun var utroligt våd. Hun skubbede mig ned på det kolde bræt og satte sig hurtigt over mig. Troede hun bare ville glide ned over mig, men der var modstand. Hun vrikkede og smilede.

Har du ikke tre børn, smilede jeg og kyssede hende og hendes bryster. Jo, men træner da, grinte hun. Skal stadig kunne give mandfolk en oplevelse.

Døren gik op og en gruppe kom ind. De begyndte at klæde om. Det var midaldende mænd. Det kunne vi høre. Øv tænkte jeg først, men Helle var tilfreds. Jeg kan ikke tie stille hvis du er så god som jeg håber, hviskede hun i mit øre mens hun begyndte rideturen.

Hendes bryster hoppede, vi kyssede og vores kønsbehåring gned mod hinanden. Mine 17 centimeter – måske ikke meget, men de rækker – gjorde deres virkning, og Helle stønnede svagt med munden mod min. Knep mig langsomt mens jeg onanerer mig selv sagde hun og hurtigt kom hun i en orgasme.

Sperm i mig råbte hun – sådan lød det for mig. Men ingen opdagede noget. Andet end jeg, der kom op i hende i store sprøjt.

Godt vi var på flisegulv. Hun kunne bare lade det dryppe bagefter.

Hvor skal vi gøre det næste gang, smilte jeg mellem to kys.

Det er ikke hvor, men hvornår – og hvor længe, smilte Helle tilbage. Jeg smutter hjem nu. Hun tog bikinien på og gik ud gennem bade-afdelingen forbi tre måbende, nøgne mænd.

Tak for lån af toilettet, hørte jeg hende sige. Når en kvinde skal, så skal hun.

Jeg slap selv ud. Heldigvis. Men måtte lige ind i saunaen og tage en spiller bagefter og naturligvis tog jeg et billede af det.

porno med danske piger