Det erotiske solcenter del.1 – Når nøden er størst er hjælpen nærmest

SPAR MANGE PENGE

Hendes velformede numse strittede bagud. ”Tænk, mange gange når jeg har ligget her og fået sol, har jeg altid drømt om at flot veludstyret fyr kom og tog mig bagfra”…

Det var sidst i februar og jeg havde besluttet mig for, at jeg den kommende sommer ville være sikker på at blive godt brun, og var derfor startet på at tage sol i det lokale solcenter. Jeg havde været der en del gange, og kendte efterhånden alle dem der ekspederede – en del af dem var ganske søde og flotte at se på. Pia, som var en af dem, smilte altid venligt og havde et rart glimt i øjet, hver gang jeg var der, uden at der kom mere ud af det.

Skæbnen ville, at en torsdag aften hvor jeg havde booket mig ind på den sidste tid inde de lukkede, havde jeg glemt alt om det indtil 5 minutter før jeg skulle være der. Jeg ærgrede mig over det, da jeg egentlig havde set frem til at slappe af en halv time under solen, og ringende ned for at høre om jeg kunne nå det hvis jeg skyndte mig. Det var Pia som tog telefonen, og da hun hørte at jeg var forsinket, sagde hun at det ikke gjorde noget, hun havde alligevel et par småting hun skulle have ordnet, så jeg kunne bare komme. Et kvarter efter var jeg der, og Pia smilte bare til mig da jeg kom. ”Du kan tage rum 4, det er helt klar”. Jeg nikkede og sagde tak mens jeg gik derhen. ”Det gør ikke noget at jeg låser hoveddøren vel, jeg vil selv tage en tur under solen mens jeg venter?”. ”Næh, det var da helt ok, og da en ganske praktisk måde at fordrive tiden når man nu befandt sig i et solcenter” svarede jeg.

Jeg gik ind i rum 4, fik mit tøj af, smurte mig ind og startede solen. Jeg lagde mig ned og nød de varmende stråler og havde ligget der et lille stykke tid, da jeg hørte at Pia låste døren, og gik ind i rummet ved siden af. Det var egentlig lidt underligt at tænke på at jeg nu var helt alene med en smuk ung dame, som lige nu var ved at tage alt sit tøj af, så hun ville blive lige så nøgen som jeg var, men at vi alligevel dog var så langt fra hinanden. Jeg smilede ved mig selv over tanken, og mærkede hvordan det påvirkede mit store lem, som selv i svagt ophidset tilstand ofte havde besvær med at blive i underbukserne. Jeg lå og nød varmen, da der lød et brag fra rummet ved siden af, hvor Pia lå.

”Åh nej, kan du ikke lige komme og hjælpe mig” hørte jeg hende råbe. Jeg kravlede hurtigt ud af solen, fandt mit håndklæde som jeg bandt om livet for at dække mit svagt blodfyldte slappe lem, og gik derefter ind til hende. Da jeg kom ind til Pia stod hun splitter nøgen og holdt den ene ende af solarie-overdelen som var gået ud og, som tilsyneladende var løsnet fra kæden som holdt den oppe. Jeg gik hen og befriede Pia for solarie-delen som jeg nu undersøgte, og konstaterede at der var et enkelt beslag som var løst og som skulle skrues fast igen, før den kunne komme op og hænge igen. Ved den oplysning skyndte Pia sig – stadig nøgen – ud og hentede en lille værktøjskasse. Jeg bad hende åbne den og fik øje på en passende skruetrækker, som jeg bad hende række til mig. Jeg kunne se at jeg var nødt til at få solarie-delen holdt op i luften mens jeg skruede beslaget fast igen, og bad derfor Pia tage stolen hen til mig.

Idet jeg træder op på stolen kan jeg godt mærke at håndklædet giver sig lidt og bliver slapt omkring mig, og jeg mærker hvordan håndklædet langsomt men sikkert løsner sig omkring mig og falder ned på gulvet. Mit lem var stadig let fyldt som følge af de hede tanker der for kort tid siden havde fyldt mit hoved, så det hang magtfuldt og fyldigt ned mellem benene. Der var ikke noget at gøre ved det, og i stedet for at få Pia til at binde håndklædet om mig igen, trådte jeg op på stolen med skruetrækkere i den en hånd og solarie-overdelen i den anden. Jeg begyndte at samle kæde og beslag for at skrue det sammen igen. Det var ikke lige så let som jeg havde forventet, og mens jeg kæmpede med de forskellige dele, konstaterede jeg at Pia skiftevis kiggede op på hvad jeg foretog mig og ned på mit store fyldte lem. Hun talte om alt mellem himmel og jord og gentog mange gange at hun var glad for at jeg havde været der til at hjælpe hende. Jeg kunne mærke at hendes blik på mit lem begyndte at have en vis virkning, og at det var begyndt at vokse fra mere end slapt til halvstiv. Pia blev rød i kinderne.

SEX I DAG?

Efter et stykke tid havde jeg fået spændt beslaget godt fast igen, så overdelen igen hang hvor en skulle og kunne træde ned fra stolen. Jeg tog håndklædet fra gulvet, og bandt det om livet igen så mit mere end halvstive lem igen var skjult. Jeg ved ikke hvorfor jeg gjorde det, for jeg havde enorm lyst til at kneppe med den solbrune skønhed som stod nøgen ved siden af briksen, men følte alligevel at så godt kendte vi alligevel ikke hinanden. ”Tak for hjælpen og tak for synet. Det var bestemt noget man kunne lade øjnene frydes ved, du behøver at ikke at skjule den igen, du skal vel have mere sol”. Jeg vidste ikke rigtig om jeg skulle smide håndklædet, men inden jeg fik besluttet mig endeligt sagde Pia at hun bare manglede at se om solen virkede.

Hun tændte for solariet som efter kort tid lyste varmt fra både over- og underdel. Mens varmen strålede ud fra solen bukkede Pia sig ind over solarie-briksen så hendes mave og bryster lå ned mod glaspladen, mens hendes velformede numse strittede bagud. ”Tænk, mange gange når jeg har ligget her og fået sol, har jeg altid drømt om at flot veludstyret fyr kom og tog mig bagfra”. Jeg var overrasket over hendes ligefremhed og åbenlyse opfordring til at jeg skulle kneppe hende. Hun skubbede sig lidt længere frem og hævede numsen samtidig med at hun spredte benene, så hendes kusse åbnede sig indbydende.

Jeg lod håndklædet falde til jorden, og frigjorde igen mit store lem som med lynets hast voksede til det igen strittede stift og forventningsfuldt. Jeg gik hen bag Pia, bukkede mig forover og kyssede hendes hofter og baller. Jeg kærtegnede hendes krop med mine hænder, mens jeg pressede mit stive lem mod hendes baller, jeg fortsatte sådan et stykke tid, og satte mig så på hug bag hende og fandt hendes saftige kusseåbning med mine læber og tunge. Jeg slikkede og suttede mens hendes safter langsomt piblede frem og gjorde hende klar. Pia sukkede og stønnede ved min behandling, og efter et stykke tid krævede hun at mærke min pik oppe i sig. Jeg var stangliderlig og rejste mig igen, blottede mit pikhoved og førte mit bankende store stive lem op i hende. Hun var varm fugtig og lækker og ved den første berøring af pikhovedet mod hendes skamlæber følte jeg det nærmest som om jeg blev suget op i hende, da hun dels pressede sig langsomt bagud, og jeg selv pressede mig frem mod hende.

Med langsomme bevægelser lod jeg pikken glide ind og ud af hende, mens jeg kunne høre at hendes vejrtrækning blev tungere og tungere. Jeg var imponeret over hvor let hun tog imod mit store lem, men også vildt ophidset. Jeg var klar over, at jeg skulle slappe af, hvis jeg ikke skulle skyde min ladning sperm af alt for hurtigt, og efter et stykke tid trak jeg igen min stive pik ud af hende. Jeg bad hende lægge sig på ryggen på solarie-briksen, og kort efter kunne jeg med øvet tunge og mund kysse og slikke hendes små faste bryster. Hendes hænder gled gennem mit hår, og jeg mærkede et næsten umærkeligt pres, således at jeg både af lyst og med ført hånd fortsatte mit arbejde med tungespidsen og læberne ned over hendes mave, hen over indersiden af hendes lår og igen op til hendes saftige kusse. Jeg spredte benene på briksen, og fandt igen hendes lille hårde klitoris, som jeg blidt sugede ind mellem læberne og kærtegnede med tungen.

Jeg hørte at hun begyndte at gispe svagt og klynke af min behandling, og samtidig med at mund og tunge arbejdede som besat pressede jeg et par fingre op i hende. Resultatet viste sig med det samme, da hun med hænderne pressede mit hoved hårdere mod hendes kusse, og samtidig rystede over hele kroppen. ”Åh, hvor er det dejlig, bliv ved, bliv ved, bliv ved”. Jeg fortsatte et lille stykke tid mens hendes første orgasme langsomt ebbede ud.

Jeg fik hævet overdelen af solariet, som stadig varmede og brunede på livet løs, og bad Pia gå ned fra briksen, så jeg kunne lægge mig op på den. Jeg lagde mig på ryggen, så mit store stive lem lå rank op af maven mens blodet pulsede i det. Pia kiggede med lyst på mit lem mens hun smilte og oplyste at det godt nok var en af de største hun havde set, som duede til noget, og hun havde trods alt set mange… Hun bukkede sig frem og kyssede mit lem på pikhovedet, og begyndte nu langsomt at kysser hver eneste lille del af pikken og nosserne, til sidst tog hun igen pikhovedet ind i munden og begyndte at mundkneppe mig samtidig med at hendes hænder holdt om roden af pikke. Jeg nød det i fulde drag, og det varede da heller ikke længe før jeg måtte bede hende stoppe, men i stedet for at stoppe fortsatte hun med at bringe mig til en voldsom udløsning med hendes hænder, mens hun kyssede mit pikhoved. Orgasmen kom og spermen sprøjtede ud med en sådan kraft at jeg næsten tabte vejret samtidig med at Pia’s ansigt blev smurt ind i min skønhedscreme.

Hun fortsatte med at kysse min pik og smagte på min sperm som nærmest var over det hele. ”Det var det godt nok noget af en omgang, nu trænger vi da vist til et bad” sagde hun mens gik over mod døren. ”Kommer du?”. Jeg var stadig lidt mat i benene efter den udløsning, men gav hende ret i at det var en klistret affære, og kort tid efter stod vi under bruseren i et lille baderum. Efter at have skyllet spermen af os mødte vores munde sig i et hedt tungekys, mens vores hænder igen gik på opdagelse over hinandens kroppe. Pias hænder fandt hurtigt mit lem igen og kærtegnede det liderligt med fingerspidserne, mens hun kyssede min mund og mine brystvorter. Efter kort tid der varede som en evighed lukkede hendes mund sig om mit pikhoved, og med øvede mundkneppebevægelser fik hun langsomt, men sikkert, pikken til at vokse sig stor og fyldig igen.

Jeg kunne godt høre, at det var svært både at sutte på min pik og samtidig blive ramt af bruserens varme vandstråler, så jeg trak langsomt hendes hoved væk fra mit lem igen, og stod snart i en krævende omfavnelse hvor vi pressede vores underliv mod hinanden, mens vores tunger legede tagfat med hinanden. Jeg trak mit underliv lidt væk fra Pia, således at jeg kunne gribe om pikken og lægge den til rette mellem Pias lår tæt ved kusseåbningen, uden dog at lade den glide ind mellem hendes skamlæber. Vi blev stående sådan et stykke tid mens jeg langsomt trak mig frem og tilbage således at pikhoved gled frem og tilbage hen over de svulmende skamlæber, hvilket blev for meget for Pia. Med sin ene hånd fik hun skilt skamlæberne og ført mit voldsomt stive lem op i sig, og pressede kussen hårdt mod mig, mens hun greb fat om mine baller med hænderne.

Hun pressede mig op mod vægen, og spredte sine ben så meget, at pikken gled helt op mens vi langsomt men sikkert gled ned på badeværelsegulvet, fast sammenkoblet af mit store stive lem som blev fastholdt i Pias krævende kusse. Da vi mærkede at vi ikke kunne glide længere ned og mine baller og lår var solidt placeret på gulvfliserne pressede Pia min ryg bagover og startede et voldsomt ridt mens hendes hænder holdt godt fast i mine overarme. Igen og igen mærkede jeg pikken glide ind og ud, mens Pias faste bryster dansede foran mit hoved, og hendes vejrtrækning blev mere og mere anstrengt. ”Åh, hvor er din pik vidunderlig, jeg kunne ride på den altid, men du må ikke kommer for jeg bruger ikke noget”….. Jeg hørte godt hvad hun sagde, men jeg vidste også godt at pikken helt havde overtaget kontrollen med min krop, og blev hurtigt enig med mig selv om, at spermresterne fra den sidste udløsning, uden tvivl allerede befandt sig langt oppe i hendes vidunderlige kusse. Hun fortsatte det voldsomme ridt, og jeg kunne mærke at min udløsning var på vej. ”Jeg kommer snart fik jeg fremstammet”, og kunne høre på Pia at det var hun også. ”Åh nej, ikke endnu, ikke endnu, du må ikke, du må ikke” fik hun sagt med en næsten uhørlig stemme, mens hendes ridt tog til og nærmede sig den uundgåelige orgasme. ”Du må ikke komme oppe i mig, du må ikke, jeg kommer nu.., jeg kommer nu.., bliv ved.., bliv ved.. Åhh, hvor der det dejligt, bliv ved……….)”. Uanset hvad hun havde sagt var det lige meget, jeg mærkede hvordan min orgasme som en eksplosion skød en ladning sperm langt op i hende, mens Pias kusse trak sig sammen om mit lem i hendes orgasme. Jeg mærkede hvordan min orgasme gentagne gange fik vellysten til at prikke i hele min krop, mens min pik stadig befandt sig langt oppe i Pia sejlende i sperm og kussesaft.

Bruserens varme stråler ramte Pias ryg og baller, mens vi lå forløste og kiggede på hinanden. Hun smilede, og kyssede mig varmt på munden. Jeg gengældte hendes kys og nippe svagt med munden i hendes brystvorter, inden vi rejste os. ”Det var vidunderligt, jeg tror aldrig jeg er kommet i en tilsvarende orgasme, din pik er dejlig” Hun bukkede sig hurtigt og tog min pik i munden, gav den et stort sug og et kys på pikhoved. ”Tak for besøget”. Vi skyllede os igen inden vi fik tørret os og gik tilbage til hver sin kabine og fik taget vores tøj på igen. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle sige, det havde jo været utroligt lækkert, og det var jo ikke sikkert der kom noget ud af det. Jeg kom ud fra kabinen samtidig med Pia, som havde et stort frækt smil på læberne. Ved synet af hendes smil var det ikke svært at finde på noget at sige. ”Jeg skulle hilse og sige selv tak for besøget fra min pik, den er ganske tom og lykkelig, den håber, at den kan få lov at komme på besøg igen….”. Pia grinte, låste hoveddøren op mens hun forslog, at jeg jo kunne komme igen om tre uger – samme tid, så skulle hun nok sørge for, at der ikke var andre til stede, og så vidste hun jo også om vores lille affære havde medført mere end de lækre orgasmer, for i øvrigt ville det nok være godt hvis jeg tog et par kondomer med……. Jeg forlod solcenteret med en underlig forventning i maven, og en lykkelig pik i bukserne.

porno med danske piger