Hendes erotiske liv del.8

SPAR MANGE PENGE

Mai kravlede ned under dugen, som gik helt ned til gulvet, der var hun helt gemt. Hun kunne se at Jan havde taget hans pik frem, den var slap, hun kravlede over til den…

Jan og Mai var kommet om bord på det lille private fly som Tom havde bestilt til dem. De blev vartet op med bryllupskage og champagne. De snakkede på vejen om at det havde været en dejlig fest. Mai fortalte hvad bedstefaren havde gjort, Jan lo, det er typisk bedstefar. Hun spurte også om Jan viste hvad pigerne lavede til pokeraften. Han nikkede bare. Det ved jeg for når jeg en dag blive godsejer efter Tom ja så er det jo mig der får fornøjelsen af sådan nogle lystige kvinder.

De landede på øen, og en limousine holdt og ventede på dem. Mai fik med besvær klemt ind i bilen, hun havde stadig brudekjolen på, og den var ikke så nem at klemme ind i bilen. Jan og Mai sad og kissemissede i bilen, Jan fortalte at det var Tom der havde arrangeret transporten, og det var også ham der havde bestilt hotellet. De kørte op foran hotellet, det var begyndt at blive mørkt, men hotellet var oplyst af fine spot. Foran hotellet var en swimmingpool, og et område til solbadning. Hotellet var højt mindst 5 etager, og ud fra hvad Mai kunne se, så havde alle værelser en balkon.

Jan tog Mai i hånden, og de fulgtes tæt ind til receptionen. Mai kunne høre at der var nogen der havde sex, og hun kikkede op. Hun så mindst 5 kvinder stå på hver deres balkon, bag dem stod deres mand. Hun kunne ikke se så meget, bare omridset af personerne, men hun var sikker på at alle 5 par stod og bollede på hver deres balkon. Mai blev flov og kikkede ned, Jan klemte hendes hånd, og sagde at han håbede der var balkon på deres værelse. Mais blik var over det hele, for hun opdagede at der også lå 2 par i swimmingpoolen. Mai blev endnu mere flov, og rettede blikket mod indgangen. De gik gennem den store glasdør der var tonet, og Mai blev som forstenet da de kom ind, alle de gæster hun så var meget lidt på klædt, eller helt nøgen.

De gik hen til receptionen for at tjekke ind, receptionisten fortalte at de skulle have et værelse helt i top, med den bedste udsigt. Jan sagde at de ikke var kommet for udsigten, receptionisten smilte og sagde at det viste han selvfølgelig godt, og han ville bare ønske tillykke med bryllupsdagen, og håbe at vi ville nyde opholdet og forhåbentlig komme tilbage næste år. Jan smilte, og sagde at han håbede da, at de ville komme næste år og få rabat. Det vil være dejligt smilte receptionisten, vi har mange tilfredse par, og han pegede på en væg med ene skannings billeder. Jan spurgte, om de havde tal på hvor mange børn der var blevet undfanget på hotellet. Han fortalte at i hotellets 50 år levetid, var der blevet undfanget 109.500 børn, og det var i gennemsnit 6 børn om dagen. Sikke en god statistik. Receptionisten fortalte om hotellet, der var en bar som hed Bar Bryster, og en restaurant som hed Spis under bordet. Jan tog nøglen, og sagde at nu ville han gå op og bedække hans kone. Receptionisten smilt og viste dem over til elevatoren.

Da Jan og Mai kom op til deres værelse var der blevet tændt stearinlys over det hele, og deres bagage var båret op og lagt på plads. Jan løftede Mai ind på sengen, og sagde at hun skulle gøre sig klar, så med mindre hun ville kneppes hele natten med kjolen på, så skulle hun få den af nu. Jan gik ud på toilettet og tog tøjet af og gjorde sig klar, til at skulle kneppe Mai hele natten. Da han kom ind igen lå Mai iført hvidt undertøj, en hofteholder, ingen trusser, strømper til hofteholderen, og en kvart bh. Er du klar min dejlige kone, til at blive bedækket, spurgte Jan. Jeg er klar til at blive brugt, og til at blive gjort gravid min store mand. Spred dine ben Mai, så jeg kan komme til, Jan stor for fodenden af sengen og kikkede på Mai, Ja nu er du klar til mig smilte Jan. Han lagde sig ned over Mai mellem hendes ben, og hans stive pik gled med det samme ind i Mais varme fisse. Han lå og stødte i dybe tag ind i Mai. Det er dejligt at denne fisse nu er min. Han lå og smilte, og sagde at han var så lykkelig over at hun nu skulle give ham en masse børn. Mai lå og kom med nogle store støn, når Jan nåede hendes dybeste indre. Han satte tempoet op, og fyrede hans ladning af langt oppe i hende.

SEX I DAG?

Den næste morgen lå Mai og kikkede på at Jan vågnede, hun var lykkelig, og ønskede af alt i verden at han rigtig ville bruge hende til at stifte den store familie som han ønskede sig. Er du vågen min dejlige kvinde? Sagde Jan mens han smilte et skævt smil. Ja jeg er frisk og vel udhvilet til en lang dag grinede Mai. Så smutter jeg lige i bad Mai, så kan du finde det du skal have på i dag. Imens jeg får vasket min pik ren, fra alle dine fisse safter. Jan gik ud på toilettet og begyndte at bade, Mai gik over til kufferten, og kikkede hvad hun skulle tage på. Hun fandt shorts og en T-shirt.

Hun gik ud på balkonen i hendes badekåbe. Det var en flot solrig dag, og temperaturen var allerede ved at nå op på nogle dejlige grader. Jan kom ud fra badet, og kunne se at Mai ikke havde hørt ham, hun stod der hans dejlige avls kvinde, og nød solens stråler. Han listede sig ind bag hende, han krammede hende i hans arme imens de begge stod med front ud over landskabet. Nød du min pik i går hviskede Jan, i Mais øre. Jeg nyder altid når du fylder mig ud, og fylder mig op med din sæd, sagde Mai lav mælet. Jan bandt Mais bade kåbe op, så hendes bare bryster kom frem i solen, de skal rigtig have sol dine dejlige patter. Han klemte blidt på dem, og mælken sprøjtede ud af brystvorten. Der er da godt nok tryk på i dag, sagde Jan, men du er jo heller ikke blevet malket. Det gør mig så liderlig at have mælk i brysterne Jan, Mai lænede sig ud over gelænderet, så brysterne kom ud over rækværket, og så strittede hun med numsen. Ta mig Jan, sagde Mai mens hun bed sig i under læben. Jan stillede sig helt tæt bag hende, og løftede badekåben op så hendes dejlige numse kom frem, Jan havde fantaseret i badet så han var stiv, og klar og derfor kunne han let støde pikken op, og imens Mais store bryster dryppede med mælk ud over gelænderet, så stødte Jan alt hans sæd op endnu engang i Mai. Jan trak sig ud, og gik ind og kikkede på det tøj som Mai havde fundet. Det dur ikke det her tøj sagde han, og fandt noget mere passende som han kaldte det. Nu kan du vaske dig, og komme ned til morgen mad, jeg går ned og besigtiger lokaliteterne.

Mai gik ud på toilettet, og tog et dejligt varmt bad, hun stod og sæbede hendes krop ind, hun masserede hendes bryster, og begyndte at malke lidt ud, de var så ømme at trykket skulle lettes. Hun ærgrede sig over, at Jan ikke havde suttet på dem her til morgen, så de ikke var så ømme. Men nu ville hun vente, og se hvad der skulle ske, ellers måtte hun prøve at få ham til at amme brystet lidt, så de ikke var så ømme mere. Mai kom ud fra badet, og fandt det tøj som Jan havde lagt til hende. Det var en sarron, ingen trusser, og en kvart bh. Mai tog det på, hun blev lidt genert, over at hun skulle gå ned til morgen mad sådan, men sådan var det jo.

Hun satte krøllerne, og fik dem til at hænge ned så de skjulte lidt af brysterne. Hun forlod værelset og gik ned. I forhallen mødte hun mange blikke, hun så mange af dem hun havde set dagen før, hun havde set dem iført dem ingenting, men de havde kun set hende iført brudekjole, og nu kunne de så se lidt nærmere på hende. Hun gik ind i restauranten, og der sad Jan og ventede, han havde fået noget på tallerkenen, og han var begyndt at spise. Nå der er du min dejlige kone. Mai satte sig overfor ham. De kikkede hinanden dybt i øjnene, Jan kaldte på tjeneren. Tjeneren en mand på Jans alder kom, han var mørk og meget veltrænet, han var iført helt normalt tjener uniform. Jan gav ham hans kop, jeg vil gerne have mælk i kaffen. Tjeneren tog koppen, og spurgte om det skulle være egen produktion, eller om Jan ville have noget fra en af de kvindelige tjenere. Jan smilte og sagde, at han gerne ville smage på det tjeneren havde. Han gik med koppen, og kom igen kort efter hvor der lå fin hvid skum på kaffen. Uhmmm det ser godt ud. Mai ærgrede sig, for hun havde håbet at hun ville være blevet malket. Mais bryster dunkede, og hun følte at der løb lidt mælk ud.

Hun tænkte at hun måtte gøre noget. Hun slog håret til side, om på ryggen, og nu kunne Jan se hendes store bryster, de var blottet i den bh. Jan smilte nej hvor de strutter dine dejlige patter, og der løber jo ud med dejlig mælk smilte han. Er du liderlig kone? Mai nikkede. Hop ned under bordet skat. Mai kravlede ned under dugen, som gik helt ned til gulvet, der var hun helt gemt. Hun kunne se at Jan havde taget hans pik frem, den var slap, hun kravlede over til den, og tog den i munden. Hun slikkede den hele vejen op af skaftet. Hun kyssede hovedet, og klemte nosserne med den ene hånd.

Hun tog den helt i munden, og slugte den helt til roden, den var blevet stiv og dejlig. Jan skubbede lidt til Mai, og kom hans pik tilbage i bukserne. Mai forstod at nu skulle hun kravle op.

De gik ud i forhallen, Mai ville gemme hendes bryster bag krøllerne igen, men Jan stoppede hende, og sagde at hendes patter skulle vises frem, de andre mænd skulle se hvilken go kone som Jan havde ægtet.

De andre mænd kikkede på hendes store bryster, Mai blev lidt flov men Jan var stolt. De kom op til den flinke receptionist. Han kikkede meget på Mais bryster, som han jo ikke havde kunnet se dagen før.

Nå er der nogle gode udflugts mål her på øen? Spurgte Jan ham. Han stirrede på Mais patter. Ja der er nogle små boder nede i byen, der tager de fleste ned. Har du nogensinde set så gode patter, nej det er nogle utrolig flotte bryster din kone har, og jeg syntes at ane at de er fulde af mælk. Jan stod bag Mai, og tog omkring hende og klemte lidt på brystvorten så receptionisten kunne se, den fine mælk der kom ud. Har i brug for en malke maskine på værelset, så kan de arrangeres, men jeg viste jo ikke, at du havde så produktiv en kone. Ja en malkemaskine, hvad har i? Vi kan arrangere en industri model, en hånd pumpe men den tror jeg ikke kan klare de store bryster, eller også kan jeg sende to tjenere op for at amme på din kones bryster. Selvfølgelig under dit kyndige opsyn. Jan smilte, hmm er det kvinder eller mænd, det vælger herren selv. Så syntes jeg at du skal sende to kvinder op efter middagen. Kan deres kone vente så længe? Ja det klare hun, det er i orden så sørger jeg for det.

Jan tog Mai i hånden, og de forlod det fine hotel, uden for i solen lå flere par og solede sig og man kunne se at, med jævne mellemrum sprang mændene på deres kone og parrede hende.

Jan klemte Mais hånd, du skal da også have pik her ved poolen sagde han i Mais øre. De gik ned af de små gader, og de indfødte kikkede meget efter Mai. De kom ned til de små boder, der lå en lille tatovør butik, og Mai trak i Jans arm. Kom sagde hun, og de gik ind i den lille butik. Hvad kan jeg hjælpe med spurgte en stor tyk mand i læder vest? Jeg vil gerne mærkes så alle kan se at jeg tilhøre min mand. Den tykke mand kikkede på Jan, sikke en dejlig kone du har fået dig der. Nu skal jeg sørger for at hun bliver mærket med dit mærke. Har du nogle forestilling om hvad det skal være. Skal det være dit navn eller hvad havde du i tankerne. Jan var overrasket over at Mai uden videre havde trukket ham der ind men han fik hurtigt en ide. Jeg vil gerne have tatoveret familiens våbenskjold på hende. Hvor hende havde du tænkt det? Jan sagde at han gerne ville have det lavet på lænden lige over revnen mellem ballerne. Det vil være et fint sted sagde den tykke mand. Mai lagde sig på briksen og den tykke mand begyndte at tatovere våbenskjoldet på hende. Da Mai var færdig rejste hun sig op og Jan betragtede mester værket. Det er lige i skabet, smilte han.   

porno med danske piger