kun se – ikke røre

SPAR MANGE PENGE

Hun gik ind i stuen, kunne mærke en pirrende fornemmelse i underlivet. Dejlig frihed ikke at have trusser på. Han behøvede ikke at kommentere hendes outfit – øjnene sagde det hele…

Hun vidste, hvad han godt kunne lide. Hun var klar over, hvad han gerne ville have. Han havde sagt det selv. Helt præcis.

Hun gøs ved tanken. På den ene side havde hun stor lyst, det pirrede hende. På den anden side turde hun ikke. – Ville det ikke blive klodset og pinligt, tænkte hun.

Hun gik rundt i Føtex og handlede ind. Han skulle komme i aften, og hun havde lovet lidt lækkert og var vist kommet til at antyde, noget lækkert ikke kun for maven, men for øjnene – også.

Han var vild med fisk, men hvad med muslinger, tænkte hun. Mobilen frem og en SMS blev sendt. – dejligt at spise med hænderne. Svaret kom prompte.

Flutes, lidt lækkert ost og en god hvidvin, nej to, muslingerne skulle også dampes. Hun gik tilbage til tekstilafdelingen. Han havde aldrig haft selvsiddende strømper på. Nu to par sorte i indkøbsvognen. Hun fik øje på en nederdel på tilbud. Ret kort, egentlig meget kort. Ind i prøverummet. Hun kunne jo altid bruge den over en par lange bukser. Var der også en lille g-streng, hun kunne bruge. Ikke rigtig. Hun tog en hurtig beslutning, ingen trusser i aften. Nu skulle det være.

Hjem – den store gryde frem, gøre maden klar, dække bord, trække gardinerne for, stearinlys i alle hjørner. Og så i bad. Den velduftende luksussæbe, hun fik af ham sidste måned, over hele kroppen. Skulle hun fjerne hårene. Han havde foreslået det flere gange, men det hele? Hun sæbede sig ind. Det var nu. Bagefter masser af velduftende lotion. Hun mærkede varmen i kroppen. Ikke røre, ikke røre, besluttede hun.

Strømperne på, en lækker sort bh under en halvgennemsigtig bluse med knapper og så joggingbukser. Nederdelen i skabet på badeværelset – sammen med de høje hæle. Han skulle ikke fristes, før maden stod på bordet.

Det ringede på døren. Hun lukkede ham ind iført et stort forklæde, der dækkede blusen og fortsat i joggingbukser. Maden er næsten færdig. Undskyld jeg ikke er klædt om, er jeg lidt forsinket.

Gider du tænde lysene i stuen, sagde hun og gav ham en lighter. – Lækkert, sagde han højt, da han tændte det ene lys efter det andet.

SEX I DAG?

Maden var ved at være klar. Muslingerne i en stor skål, flutes skåret, osten lagt frem på køkkenbordet. – Jeg skal lige på toilettet, stil bare maden på bordet, sagde hun. Hurtig af med forklæde og joggingbuks, nederdelen på og de høje hæle.

Hun gik ind i stuen. Hun kunne allerede nu mærke en pirrende fornemmelse i underlivet. Dejlig frihed ikke at have trusser på. Han behøvede ikke at kommentere hendes outfit – øjnene sagde det hele. Hun satte sig hel naturligt og sagde: – Tag for dig af retterne.

De spiste muslingerne med hænderne, smaskede lidt, saften drev ned af hagen, blev tørret væk med bagsiden af hånden. Brødet blev dyppet i suppen. På et tidspunkt var de så fedtede, at hun hentede en våd serviet og tørrede først ham om munden og derefter hans hænder – bagefter sig selv. Hun prøvede at gøre det på en måde, så hans fantasi blev pirret.

Hun kunne mærke vinen, mærke varmen i sit underliv. Han stirrede. Hvad var det sket? Hans drømme var ved at blive virkelige.

Hun rejste sig og gik hen til anlægget og bøjede sig frem for at finde en CD med stille musik. Satte den på og vendte sig mod ham. Hun var ikke i tvivl om, at han nu vidste alt om de selvsiddende, men havde han set mere?

– Er du færdig med muslingerne, spurgte hun. Han nikkede. – Så vil du vel gerne have lidt ost. Hun gik ud i køkkenet og anrettede osten på en tallerken. Knappede to knapper mere i skjorteblusen op. Hev op i den stramme nederdel så man kunne se skaftet af strømperne og gik ind i stuen igen. Han kiggede op ad hende, smilede igen – kiggede ned, smilede mere.

Hun kom hen til ham, bøjede sig ned og gav ham et let kys i panden så han kunne se ned i kavalergangen og satte sig så over for ham. Hun var nød til at sprede benene, så varmt var der nu i hendes skød. Den måde han spiste osten på, bed forsigtigt og langsom igennem ost og brød, gjorde hende liderlig, kunne hun mærke. Hun prøvede det samme, fugtede sin læber, slikkede fugten af glasset med hvidvin. Han rømmede sig, drak lidt vin, hældte op i hendes glas og skålede igen.

Musikken fyldte rummet. – Nu skal det være, tænkte hun. Hun rejste sig. Begyndte at danse foran ham. Han rejste sig, men blev beordret til at sætte sig igen. Det var hendes dans, hendes aften – hans fantasi, der nu skulle leves ud.

Hun knappede skjorten helt op med ryggen til ham, mens hun bevægede sig og tog den af. Vendte sig og begyndte at fumle lidt på ryggen med spændet til bh’en. Knappede op og vendte sig igen, før hun smed den over i hjørnet. Hænderne foran brysterne, vendte sig igen, mere dans før hænderne røg om i nakken, brysterne strittede op i luften. Hun nød at være på, at se hans nydelse i øjnene, i hans smil.

Hun begyndte at tage strømperne af, men han protesterede. – Behold dem på, beordrede han i en tone, hun vist ikke havde hørt før. Nederdelen blev trukket længere op, et stykke med bart var synligt og lidt til. – Tag nederdelen af, sagde han. Samme tone. Hvad skete der? Hun tændte voldsomt på hans kommandoer.

Nederdelen røg, hendes hænder var overalt på kroppen, bag hovedet. Hun klemte brysterne sammen, hænderne på ballerne, som hun spredte, vorterne blev nulret, den ene hånd på opdagelse mellem benene.

Hun bøjede sig med spredte ben og viste sit køn frem for ham. Lyserødt, med spredte læber, glinsende og parat.

Hun kælede med sig selv, satte sig på gulvet, lagde sig ned med spredte ben, holdt øjenkontakt. Han rejste sig. – Jeg sagde, du skulle blive siddende, sagde hun. Han satte sig igen. Hun kærtegnede hele sin krop. Tre fingre kørte rundt på klitten.

Pludselig, uventet og hurtigt, kom hun. En hurtig snigende orgasme, der pludselig eksploderede først i hendes køn, så igennem rygraden for at slutte et eller andet sted i hendes baghoved. Eller var det omvendt? En hel ny fornemmelse. Forpustet lagde hun sig ned. Hvor vildt at byde sig til. At vise sig frem. At bestemme over sin egen krop. Han sad helt stille, absolut ikke upåvirket.

Hun rejste sig, gik langsomt hen imod ham. Tog hans hånd. De gik mod soveværelset.

(fortsættes)

porno med danske piger