Det var ikke meningen

SPAR MANGE PENGE

Vi blev enige alle sammen om at lege Sandhed eller konsekvens. Efter selv at have været ude danse halvnøgen på trampolinen, bestemte mig for at sige sandhed, næste gang…

Det var ikke meningen, at det skulle gå sådan det gjorde det bare, og desuden er den bedste sex den tilfældige; den uartige, den spontane. Den slags hvor konsekvenser og anstændighed er lagt til side eller glemt, hvor der ikke er andet end lyst og følelser tilbage. Det var ved at være et stykke tid siden jeg havde oplevet det, havde nok været med min ekskæreste, gud velsigne den lede tæve, hvor vi efter et skænderi, der havde været så slemt at mascaraen havde løbet ned af hendes hjerteformede ansigt, havde haft vild og hed sex i gaderoben til hendes lille fætters konfirmation. Men nok om det, det er kun andenpladsen for den historie der kommer nu.

Anne fra min klasse havde inviteret os alle med i hendes sommerhus, eller det vil sige os der var sociale. Min klasse er meget stor, 32 elever og der er vildt mange computernørder der hellere vil spille en lørdag aften væk, udelukkende for at opnå mere akne, men måske var det også bedst sådan, for det var et lille sommerhus, med et begrænset antal sovepladser. Der var kun de bedste med; Sofie, klassen lækre rocktøs, Louise fra København, fornem og fint sprog men stadig en rigtig festabe, Alexander, Klassens bamse med et kæmpe arsenal af druk-lege, Glud, klassens lille charmetrold og guitarstjerne, hvilket er uundværligt i et sommerhus, Aske, klassens pothoved, og er altid klar til et eller andet vildt, Dennis, nørdernes eneste hyggelige repræsentant, Marie, wauw en lækker røv den pige har, Thomas, hyggelig fyr med en god humor… når han er fuld altså og sidst men absolut ikke mindst var der Anne.

Min moster kørte mig, hvilket var meget dejlig for selvom hun var 27 år gammel kunne hun sagtens følge mig i mit teenager liv, og gav mig gode råd. Vi stoppede ved grusstien et par hundrede meter fra sommerhuset. Jeg stod ud og tog min taske, min moster sagde at jeg skulle opføre mig ordentligt og ikke tage for mange mødomme, efterfulgt af et hurtigt klask på min bagdel. Jeg gav igen med en godmodig grimasse og løftede hende op med hovedet nedad, for selvom jeg kun snart er 17 er jeg stadig et hoved højere end min spinkle moster. Hun grinte, men bad mig til sidst om at sætte hende ned. Jeg vinkede hende farvel og begav mig op ad den mudrede sti, som efterårsregnen havde efterladt den. Der var lidt tåge og der var svært at finde vej, og pludselig kom der en bil omkring et hjørne, og nåede lig at komme af vejen, men bilen sprøjtede mudder ud over hele mit bukseben. Jeg genkendte bilen, og jeg genkendte føreren. Det var en BMW af den slags jeg aldrig får råd til, kørt af Annes kæreste Nicolai. Jeg hader Nicolai. Han er nitten, solbrun, velplejet og velklædt, blond, høj og rank, altså min komplette modsætning. Jeg er mere ranglet og vinterbleg og ikke særlig muskuløs, med hul i bukseknæene og kedeligt brunligt hår, dog sat med voks i dagens anledning.

Lige som jeg havde lukket døren til sommerhuset, begyndte det at regne udenfor. Jeg trådte ind i den lille stue og spottede hurtigt at jeg var den sidste der manglede. Anne kom hen til mig med en farvestrålende velkomstdrink, og gav mig et stort knus, hvor jeg kunne lugte at hun havde gjort noget ud af sig selv. Da hun vendte sig for at vise mig hvor jeg kunne stille min taske, kiggede jeg helt automatisk ned på hendes røv der ved bedste gymnasium-style var iført gemasier og en kort nederdel. Alexander, der sad i sofaen, fulgte mit blik og smilte til mig og nikkede bekræftende. Jeg satte mig derovre og skålede med drengene med den første øl fra posen tog en god stor slurk. Nu skulle der festes! Der var ikke mange siddepladser så pigerne sad på hver deres dreng, jeg sad med Sofie og snakkede musik, hvilket der ikke var noget nyt i. Da der så kom et ACDC nummer, i radioen, kunne vi ikke lade være, og måtte simpelthen op og spille luftguitar mens vi skrålede med på teksten, mig og Sofie under de andres vilde råb og latteranfald. Vi havde allerede fået en del at drikke så vi snublede over hinanden og jeg landede med hovedet lige imellem Sofies dejlige ungpige-bryster. Jeg kunne med det samme mærke at hun ikke havde nogen BH på, men da jeg havde ligget stille i 10 sekunder bad Sofie mig med røde kinder om at flytte mig. Jeg blev lidt flov og flyttede mit hoved med stor fart der resulterede, at jeg slog hoved op i bordkanten. Det gjorde så ondt at kunne være begyndt at tude, men holdt det tilbage, og gav i stedet Sofie en ordentlig kildretur fordi hun var helt færdig af grin over mit lille stunt.

SEX I DAG?

Vi blev enige, alle sammen, om at lege noget Sandhed eller konsekvens.

Jeg troede det ville blive sjovt, men det ente med at drengene altid sagde konsekvens når de blev spurgt, og det resulterede selvfølgelig i at vi så en masse kød-helikoptere, og drenge der kyssede. Efter selv at have været ude danse halvnøgen på trampolinen, mens folk heppede fra terrassen, blev jeg enig om at sige sandhed, næste gang jeg blev spurgt. Det skulle vise sig at være Anne der var den næste til at spørge, hun kiggede med et sultent blik rundt på drengene der alle holdt øjenkontakt med hende. Jeg havde knapt fået lynet op for mine bukser før hammeren faldt over mig igen. Anne valgte mig med et smil på læben, og jeg blev lidt nervøs for om det nu var en god ide at sige sandhed. Jeg tog chancen, og bad derved hende give mig et spørgsmål jeg skulle svare sandt på. Spørgsmålet lød; hvem jeg bedst kunne lide fra klassen, seksuelt.

Jeg prøvede at læse hendes ansigtstræk, men hun har et pokkers godt pokerfjæs, og jeg kunne mærke på de forskellige personer at jeg tøvede for længe, ”Glud, han er fanme lækker,” sagde jeg, og klappede ham sødt på røven, så han kom til savle en mundfuld øl udover sig. Alle grinede, undtagen Anne der nøjedes med et lille smil, hvorefter hun så skuffet ned i hendes drink. Jeg lod som om jeg ikke lod mærke til det, men i virkeligheden arbejdede min hjerne på højtryk… så vel som muligt efter to hurtige vodka shots. Hun har jo kæreste, hvorfor er hun så vild efter en seriøs reaktion på det spørgsmål? Og endnu vigtigere hvad hvis jeg havde sagt hvad jeg virkelig følte, hvad ville der så være sket? For vedkommende var jo til stede. Men hey! Nu var det jo mig til at spørge… ”Anne, Sandhed eller Konsekvens?”

Hun kiggede op mig med sine lyseblå øjne bag det mørke hår, og så både undrende og forventningsfuld ud. Hun svarede sandhed uden tøven. Jeg viste at hun forventede at jeg ville spørge om det samme som hun havde, men så let skulle det ikke være. Jeg spurgte hende i stedet for, hvem hun selv ønskede jeg havde sagt, at jeg bedst kunne lide. Jeg frydede mig ved synet af hendes mund der åbnes i en forbløffet overraskelse. Nu var det hendes tur til at tænke og min tur til pokerfjæs. Anne førte hurtigt en hånd under bordet hen til Louises hånd, gav den et lille klem, hvorefter Louise forslog at alle gik ud og startede lejrbål. Skide kujonagtige tøser!

Ved lejrbålet satte Anne sig længst fra mig og snakkede med Louise, det gik mig på, så jeg satte mig mellem Aske og Sofie. Aske var ved at rulle en joint, så jeg ville ikke snakke med ham, så det blev Sofie. Sofie var fuld og fik hurtigt vendt emnet til sex, og jeg kunne godt lide at snakke sex med hende. Hun havde åbenbart ikke været så heldig, havde endda haft sex med sin ældre fætter, og hun snakkede også om hun måske var sex afhængig. Jeg sad og var jubel lykkelig indeni fordi Glud spillede guitar, og stjal opmærksomheden så snakken kunne blive mere intim, og det gjorde den også. Vores hoveder kom tættere og tættere sammen, og i ly, af fulde folk der sang med omkvædet af wonderwall, kyssede vi hurtigt hinanden, og hendes øjne glødede af vildskab. Hun rejste sig og sagde at vi lige skulle ind og lave noget irish coffee, for det passer godt til bål. Jeg fattede hentydningen, og ligeså gjorde min allerede voksende pik, og fulgte hende. Knap var vi nået ind af døren før hun omfavnede mig, og kyssede mig så hårdt at mit hoved puffede helt tilbage. Jeg kyssede hende igen og førte den ene hånd op igennem hendes halvkorte røde hår, og den anden ned over hendes højre faste balle. Hun var helt vild, og hendes tunge fløj rundt i munden på mig. Jeg gav hende et lille smæk, og spurgte om hun ville have det. Hun åbnede øjnene, afsluttede kysset ved at bide mig lidt i underlæben. Jeg tog det som et ja, da hun skubbede mig bag over en lænestol og knappede op for skjorten. Hendes bryster var små, men mega ophidsende, rigtige ungpige bryster med struttende lyserøde nippels. Hun gik ned på knæ og spredte mine ben mens hun løsnede mit bælte, og lynede ned, for at lade min pik trække vejret i det fri. Hendes tungespids begyndte at drille undersiden af mit pikhoved, jeg krummede tæer og begyndte at ånde tungere. Hold kæft hvor var hun god til det! Hun begyndte at lade tungspidsen udforske mere, og til sidst kom hele hovedet i munden og begyndte at arbejde sig ned af skaftet. Jeg udtrykte hvor meget jeg nød det, og lagde min hånd på hendes hoved som støtte, og for at få en god fart.

Efter nogle minutter kunne jeg mærke at jeg var ved at komme, men jeg var ikke færdig med hende endnu. Jeg trak hendes hoved op, hev bukserne af hende, og løftede hende op på Amine skulder så jeg så lige ind på det våde punkt på hendes lækre trusser. Jeg gik hen til en væg og lænede hende op af den mens jeg trak hendes trusse til siden, og førte min eventyrlysne tunge der hen. Så snart min tunge kom imellem hendes skamlæber fik jeg et hårdt ryk i håret, og jeg kunne mærke hendes underben presse mod min ryg. Jeg kørte min tunge ind og ud, op og ned i et vildt tempo, der normalt ville gøre mig helt øm, men det glemte jeg helt fuldstændig nu, hun var bare så lækker. Hun begyndte og køre sit underliv frem og tilbage, mod mit ansigt, og det gjorde hun hurtigere og hurtigere indtil hun kom, og jeg kunne mærke kradsesår i nakken og safter ned af mit bryst.

Hun var klar til at blive kneppet.

Jeg smed hende ned på sofaen, og omfavnede hende, mens jeg kun mærke hendes hånd fiske efter min pik. Hun fandt den og brugte den til at styre mig så vi byttede plads, hun ville ride mig.

Midt i det hele greb hun sin håndtaske på bordet, og jeg så undrende på hende, indtil hun tog en kondom op. Nu følte jeg mig selvfølgelig lidt dum over ikke at have tænkt på det, men glemte det hurtigt da hun greb mig hårdt om pikken med et drillende smil og gled hurtigt kondomet på, gav mit pikhoved et hurtigt kys. Hendes fisseåbning svævede få centimeter over min ivrige pik, hun sænkede langsomt kroppen, og sendte mig i himlen. To hop, og hun havde mig helt i bund, og red mig hårdt i et vildt tempo mens hun stønnede lavmælt. Hun vred sin underkrop med uret, bankede til, og jeg nød rytmen af de klask der kom når vi stødte sammen. Efter nogle minutter kunne jeg mærke hun var træt af at lave alt arbejdet, så jeg satte mig op på knæ mens jeg rev hende ind under mig og spredte hendes ben. Jeg hamrede mit lem ind til roden i første hug, hun stønnede så højt at jeg var bange for, at dem ude ved bålet opdagede det, men glemte det straks da hendes ben lukkede omkring mig, og hendes tunge kørte op ad min kind til lige under øret. Hendes negle gik hårdt ind mellem mine skulderblade, og jeg følte en hvis selvtilfredshed. Jeg gjorde det sku godt! Efter en kort serie dybe stød, med store skrig som respons, kom vi begge to i en kæmpe orgasme der fik det til at segne for øjnene. Jeg faldt sammen hen over hende, og blev varm indeni da jeg mærkede hendes arme omslutte mig, og vi lå helt tæt, og jeg kunne lugte hendes duft, og mærke hendes åndedræt stille og roligt sænkes. Vi lå der længe, indtil vi blev enige om at gå ud til de andre, så efter hurtigt at have vasket os for neden og taget tøj på igen, gik vi ud for at se hvad der skete.

porno med danske piger