Fotolæren gav privat timer del.1

SPAR MANGE PENGE

Hold kæft hvor det ser frækt, når han glide ind i din fisse skat. Du skulle næsten se det selv herfra. Jeg kan se det selv herfra når hans stive pik, glide ind i mig skat…

Michelle og Tanya var de nye i fotoklassen på EFG, udover de havde den samme lærer havde de ham også i dansk. De 2 unge piger der under deres yndefulde ansigt var 2 liderlige piger som ikke mange vidste. Patrick som der var deres nye lærer havde lagt mærke til deres små frække signaler i dansktimerne som de sendte ham. For de var næsten altid iført en kort kjole der kun lige dækkede deres baller. Og sommetider lod de hver med at tage trusser på, så han kunne få et glimt af deres unge misser. For de sad sammen, og var meget sammen også uden for skolen. Han var en høj veltrimmet mand der gik op i at holde sin krop i form. Han havde en mave som et vaskebræt, og en stor brystkasse som bryder. Og var single.

Michelle der var en ung smuk slank negerbrun pige, med de kønneste øjne som man kun drukne sig i. Og med hendes korte moderne frisurer der passede til hendes unge krop, som sagde spare 2 for hendes krop, var næsten en kopi af en kendt model. Hendes bryster var som man siger, var en håndfuld store og hendes brystvorter lignede 2 små mørke spejlæg der passede godt til hendes bryster. Hun havde en smal talje og flade mave der forsatte ned til en smuk bagdel. Hun holdte sig altid barberet og trimmet med en landing stribe henover skambenet. Hun havde en lille piercing ring i klitten.

Tanya var også en smuk pige med naturel rød farve kort hår, hun havde aner af en kineser i sit blod. Hendes øjne var ligesom Michelles man kunne drukne sig i. Hun var også en slank pige med små frække bryster og hendes brystvorter var en anelse større end Michelles pga. af de 2 ringe hun havde fået sat i. Og ligesom Michelles krop sad det hele som det skulle. Hun havde trimmet sine røde hår og havde dem barberet til en smuk trekant over skambenet. En dag i dansktimen kom Tanya til at vælte sin taske og ud røg hendes dagbog, ligeud foran Patricks fødder. Da han gik ned mellem bordrækkerne, der var ikke andre i klassen der opdaget det foruden ham. Han samlede den op og i stedet for at give hende, han rejste hendes taske op og tog bogen med op til kateteret. Tanya lod som om hun ikke opdagede noget, for det var noget hun og Michelle havde planlagt.

At ville prøve at forføre deres lærer i deres fotolektioner som de skulle have sidst på dagen. For de vidste han udover at giver fotolektioner på skolen var han også en, god fotograf der tog billeder af folk der gerne ville give sin kæreste en speciel gave. Da timen ringede ud gik de begge 2 forbi ham og smilede frækt til ham. Han kunne læse i deres øjne de ønskede ham god læsning før de skulle have ham igen. For de vidste han ikke havde flere timer før de skulle have ham igen. Han tog bogen med hen i deres foto rum, han tog bogen op af hans taske. Og fik et lille sjok da han begyndte at læse hvad der stod på den første side i bogen.

Når vi har Patrick i vores timer begynder vores små fisser at løbe, så meget vi er nød til at spille vores våde fisser ude på toilettet efter vi har haft ham. Vi tænker tit på hvordan hans pik vil se ud og hvor stor den er. Vi ville ønske at mærke den vores munde og ikke mindst at føle den køre ind mellem vores skamlæber. Mens den udvider vores snævre huller, så vi har svært ved at holde vores orgasmer tilbage og skriger ud i rummet. Vi håber på at få taget nogen frække billeder af os, også mens vi knepper og slikker fisse.

Hans pik begyndte røre på sig, bare tanken hvordan de blev tændt af ham. For de var nogen frække små unge piger, og han måtte indrømme de tændte også ham selvom det var lidt forbudt. For lærer og elever måtte ikke have nogen seksuelle samvær sammen. Men de var over den alder hvor det burde være tilladt, for begge piger var 19 år. Så han besluttede at give dem en eftersidning hjemme ved ham, her efter skolen i dag. Han kikke op på klokken og kunne se det var tid den sidste time for i dag. Det blev ikke en nem time for ham, for han skulle hele tiden sørge for ikke at vise. Den store bule i bukserne han fik, når han var nær dem. Michelle og Tanya havde opdaget hans bule og smilte for de vidste han måtte have læst i bogen. Begge 2 viste jeg at være god til at håndtere et kamera. Klokken ringede ud igen og lige før Michelle og Tanya skulle til at gå ud af døren kaldte han på dem… Jeg må desværre give jer en eftersidning i to! (De smilede begge to indeni) Med mindre i gerne vil have jeg skal snakke med jeres far og mor? Nej! Og kikkede slukøret på ham, mens de sagde det må du ikke vi skal nok tag den eftersidning i dag (Og igen smilede inden i og sagde YES inden i).

Nåh det var godt, så siger vi klokken 17.00 Hver der præcis for ellers ringer jeg til dem. Vi skal nok være der til tiden. Da de gik ud af døren og havde lukkede den bag sig grinede de, for nu var chancen for deres drøm blev opfyldt. Patrick smilede også for sig selv da de var gået. De blev begge 2 enig om ikke at have nogen trusser på, da de ville møde op ved hans hjem. De ville tag de mindste bikinisæt med som de nu havde, for de efterlod ikke noget til tilfældighederne. De mødte op til tiden og blev budt inden for. Han kikke på dem da de lige var kommet indenfor, og kunne se de havde skiftet tøj. Men de havde stadigvæk en lårkort kjole på, og lagde mærke til de ikke havde nogen BH på. Så han tænkte hvis de ikke har dem på så har de heller ikke trusser på. Og ganske rigtigt havde heller ikke det, for da de satte deres lille rygsæk ned.

Bukkede de sig på skift ned så kjolen blev trukken op over deres baller, så deres begge huller blev spottet. De kikkede smilende op på ham og spurgte om han kunne lide hvad han så? Ja! Rømmede han det ser meget spændende ud. Vi skal denne vej, han viste dem ned til hans fotostudie nede i kælderen, som han havde. På den ene væg var der et stort billede af en azur blå hvid sand strand med et par palmer der bøjede sig ud mod vandet. Det så ud som om at den hvide sandstrand forsatte ud på gulvet. I det anden hjørne var der en bambus bar, der flød ind i væggen med stranden. De begge 2 var helt tabt for de havde ikke regnet med han havde sådan et studiet bygget op… Nå! Så i ville gerne have taget billeder af jer selv, og viftede med bogen i den ene hånd? Ja det ville vi meget gerne Patrick. Ok! Har i nogen ideer hvordan de skal se ud? Ja! Sagde Tanya vi havde forstillet os at tage vores bikinier på, og lade os fotografere sammen med den fine sandstrand i baggrunden. Ok! Så lad os komme i gang, i kan gå ind i rummet ved siden af og skifte til jeres tøj. De gik der ind og klædte sig hurtig af. Da de kom ind tabt han både mund og læber, og hans pik begyndte igen at rører på sig.

Michelle havde taget en meget våget bikini på, den dækkede kun med en lille trekant hendes fisse. Bagpå gik den op mellem ballerne som en g-streng og videre op med 2 tynde snore en på hver side, der var lige brede nok til at dække hendes brystvorter og sluttede med en knude bag nakken. Tanyas havde taget en net g-streng og en top på der kun dækkede hendes brystvorter. Hendes 2 ringe kunne man ane inde under. For pokker jeg må sige det sidder godt og ser frækt ud, sagde Patrick. Ja det gør det! og kun for dig vi tager det på for Patrick, sagde Michelle. Tak skal i have i 2 frækkert… Selv tak sagde de i kor, men vi kan være meget mere frække… Ja det forbavser mig ikke at I kan det.

Patrick gik i gang med at tage billeder af dem, hvor de posterede i forskellige stillinger hvor de tog på hinanden. Hænderne på baller, bryster både for og bagfra, og ind imellem lod de skiftevis glide deres fingere ind i hinandens våde fisser. Pigerne var nu ved at være mere liderlig end før for nu begyndte de, at slikke hinandens skamlæber og brystvorter. Mens Patrick klikkede løs. Patricks pik blev større og større og han måtte hele tiden retten på bulen, så den lå rigtigt. For ellers ville den spring knappen og lynlåsen. De begge kikkede frækt på ham og så hvordan han sloges med bulen. Så tag da de bukser af så er du fri for du skal slås med bulen. Ja det bliver vidst nød til sagde Patrick, og trak sine bukser ned. Begge piger kikkede en ekstra gang, for de kunne se hans pikhoved kikkede lige op over kanten. Og slikkede sig om munden. Har i fået øje på noget i kan lide? Ja! Sagde de i kor, den ser stor ud og sådan som den kikker over kanten så ser den fræk ud. Men vi mest interesseret i hvordan ser den ud i det fri, og smager og føles i vores fisser.

Så må i komme herover befri den fra sit fange skab, men i skal gøre det på alle 4. De kravlede med svajende hofter langsomt op mod ham, han tog billeder af deres seksuelle kravl, helt op til hvor vi de sad på hver side af hans ben. De kikkede bedene op på ham, for de kunne ikke vente mere på at se hans store pik. Langsomt trak de hans lille g-streng ned mens de kikkede skiftevis på hinanden og op på ham. Da de fik trukken dem helt af stod hans pik stolt og rank lige ud i luften mellem dem. Med hver sin tunge slikkede de langs pikken og ned på pungen. Det var en intens følelse at mærke de tunger slikke på hans pik, hans mave trak sig lidt sammen da de sugede hans kugler ind i munden.

Tanya forsatte med at suge og slikke hans kugler, mens Michelles læber gled nedover hans pikhoved, med en langsom synket bevægelse lod hun pikken glide længere ind i munden. Og lod tungen glide langs underkanten af pikken. Han havde svært ved at holde kameraet i ro, men fik taget nogle gode billeder af dem begge to. Han kunne mærke han ville ikke holde ret meget længere med de 2 unge pigers leg. Så han bad Tanya om at tag kameraet så hun kunne tag billeder. Når han dykkede ned i Michelles våde grotte. Han bad Michelle om at ligge sig op på sofaen på ryggen der stod i det 3 hjørne. Hun kravlede langsomt derover i en sexet gang. Tanya tog billeder af hende og bad hende om at kikke over den ene skuldre og kikke op mod hende. Michelle gjorde det med glæde og smilede frækt til hende. Da hun kom til sofaen bevægede hun sig langsomt rundt, så hun holdt ballerne mod kameraet. Tanya knipsede løs. Endelig havde Michelle vendt sig helt rundt, med en langsom bevægelse spredte hun sine ben helt ud til hver side. Så man næste kunne se hvor våd hun var, men den lille trekant dækkede. Så Tanya bad hende om at trække den til side, så hun kunne se hendes våde fisse og hendes smukke lyserøde indgang med ringen i klitten. Skat! Din dejlige fisse ser så fræk ud jeg havde lyst til at slikke dig til udløsning.

Tanya! Leg med dine store patter og fisse og bed Patrick komme op og slikke dig til udløsning. Michelle kikkede med sine liderlige øjne op på Patrick og bad ham komme over og slikke hendes unge våde fisse. Patrick der i mellem tiden havde klædt sig helt af, kom over og dykkede ned mod hendes fisse. Han kyssede sig langsomt frem, og hele tiden sørgede han for ikke at ramme hendes klit, men kun lige ramme de store yder skamlæber. Michelle kunne ikke klare hans tirren ret meget mere, så da han var tæt på hendes skamlæber trak hun hans hoved ned til det lyserøde vidunder. Da hun mærkede hans tunge ramte hendes klit kom hun. Hun holdte godt fast i toppen af hans hoved, for at holde ham nede mod fissen.

SEX I DAG?

Tanya knipsede løs mens hun fortalte hvor frækt det var at se en hvid tunge, slikke hendes fisse. Kom for ham igen skat! Jeg ved du kan, kom i munden på ham, hold ikke på dine dejlige safter. Michelle kom igen og igen, nu kunne hun ikke vente mere. Hun ville slikke hans dejlige store pik igen, før han lod den glide op i sig. Patrick jeg vil slikke din store pik, før du stikker den op i mig. Ok! Michelle kom her op på knæ og slik mig, Patrick tog skridt tilbage så Michelle kunne glide ned på knæ foran ham. Slik min pik som du mener det, Michelle slikkede løs både på pikken og på pungen, men hun skiftede til at kikke op på ham og på Tanya. Tanya var godt liderlig også men hun måtte vente til det blev hendes tur, og hun kunne ikke vente.

Så nu tror jeg hun vil have din store pik, vil du ikke Michelle? Jo for fanden jeg er liderlig og min fisse skriger efter hans pik. Du skal kneppe min lille snævre fisse, knep mig til jeg skriger, lad mig komme ud over din pik. Ok! Op med dig igen på ryggen på sofaen, sagde Patrick. Michelle bakkede op på sofaen efter hun havde smidt sit spare somme bikini. Og spredte sin ben helt ud så Patrick kunne, glide ind i hendes våde fisse. Patrick bukkede sig over hende så Tanya kunne se ind mellem dem, Michelle havde sine øjne halvt lukket mens hun kikkede ned over sine bryster. Og ned til pikken der pegede ned mod Michelles spredte skamlæber. Åh! Det er et perfekt billede af jer begge to, kik ned også Patrick. Patrick kikkede ned og Tanya tog et billede af dem, og et mere da hans pikhoved var i mellem hendes lyserøde kød.

Patrick lod pikken langsom glide ind i hendes varme indre. Hold kæft hvor det ser frækt, når han glide ind i din fisse skat. Du skulle næsten se det selv herfra. Jeg kan se det selv herfra når hans stive pik, glide ind i mig skat. Han er så dejlig stor og fylder mig helt ud, bare vent til det bliver din tur. Jeg kan ikke vente for jeg er så drivvåd at min fisse løber, og mine vorter er hårde. Hendes fisse sugede ham længere ind og holdte ham fast. Patrick ødede langsomt tempoet da han kunne mærke, hendes fisse havde vendende sig til hans størrelse. Det var en dejlig følelse at mærke en så ung snævre fisse, klammere sig om pikken. Du har en dejlig stram fisse Michelle, den er så varm, våd og blød stønnede Patrick. Du har en skøn pik der fylder min ungpige fisse helt ud… Åh! Gud, hvor jeg elsker din pik i mig… Kom nu knep mig, jeg vil mærke dig helt i bund, knep min fisse Patrick. Gør det Patrick du hørte hende, knep hendes fisse, kører din pik i bund.

Ok! Patrick bukkede sig ned og kyssede Michelle samtidig han pressede pikken i bund. Hun stønnede i hans mund og hendes brune ben slog hun om hans baller og pressede ham yderligere ind. Han satte tempoet lidt op og kørte pikken ind og ud, af denne skønne ungpige fisse. Tanya knipsede igen løs og fangede Michelle når hun lavede trækninger i ansigtet, hendes bryster bevægede sig frem og tilbage samtidig med de kørte i cirkler. Alle 3 kunne hørt hvor våd hun var, for hendes safter begyndte nu at løbe ud og nedover pikken. Jo mere han kørte ind og ud jo mere løb safterne ud og begyndte creme om roden på pikken. Michelle stønnede og skreg, når han kørte i bund og pungen ramte hendes anden indgang, hun kikkede ned mellem deres kroppe og så hvordan den kørte ind og ud.

Hvor er det frækt at se hvor våd og hører hvor liderlig du er skat, du har cremet vildt om hans pik. Det bliver jeg nød til at tag billeder af smilede Tanya til Michelle. Åh! Gud hans pik er vidunderlig og stor han kan virkelig kneppe en Tanya. Ja gør det skat. Han er min nu og du får ham ikke lige nu din frække fotograf, grinede Michelle til Tanya. Patrick bukkede sig nedover Michelle igen og viskede i hendes øre, hold fast om mig med begge arme og ben. Hun gjorde som han sagde. Han løftede hende op og holdte hans hænder på hendes baller, mens han stadigvæk var inde i hende. Hun holdte godt fast på ham, mens han kørte pikken ind og ud af hendes fisse. Hendes safter løb ned og på gulvet mellem dem. Tanya tog et billede af dem begge i den position, så fik dem i fuld stilling hvor de kikkede på hende. Michelles bryster var presset helt ind mod hans brystkasse.

Tanya gik i knæ og tog et billede af Patricks pik dybt inde i hendes fisse, Patricks hænder havde spredt hendes baller så Tanya kunne at hendes brune hul var åbnet lidt. MAND! Hvor er det godt billede det her. Tanya kunne se at der var flere safter på vej ud, så hun sænkede kameraet og stak sin tunge frem. Så hun kunne smage på hendes safter på Patricks pik som kørte som et stempel inde i hendes fisse. Da Michelle kunne mærke hendes tunge ramme de yder skamlæber kom hun. Hun skreg hendes orgasme ud og ind mod Patrick. Tanya forsatte med at slikke og tungen glide op mod hendes brune hul, og langsomt tilbage mod pikken. Dine safter smager dejlige søde som altid Michelle. Patrick kunne mærke han snart vil komme, for med denne fisse her var guddommelig at kneppe. Han bar hende over til sengen og satte hende ned. Han trak sig ud og bad hende om at vende sig om på alle 4, så han kunne smage hendes safter. For han vidste hvis hun slikkede ham ren ville han komme, ligeud i hendes mund og i ansigtet. Michelle vendte sig om og stak røven højt op i luften og holdte hendes bryster nede mod lagenet.

Patrick var hurtigt til at slikke og smage hendes safter, der dækkede hendes indre og yder skamlæber. Yummi hvor smager du godt Michelle, dine safter er som æblejuice i min mund. Ja hun smager godt sagde Tanya. Da han havde fået slukket tørst, rejste sig op og bad Michelle slikke hans stadigvæk stive pik ren. Hun kunne ikke vente at smage sine egne safter og slikke hans pik igen. Slik ham ren Michelle som han gjorde ved dig sagde Tanya. Det ser så frækt ud med dine brune læber omslutte hans pik, gid det var min pik du slikkede. Men jeg kan ikke klage for du er en mega god fisseslikker også. Nu vil jeg tag dig bagfra Michelle op på alle 4 og vis mig du vil have min pik igen. Kom og tag min fisse din store tyr, jeg vil ha dig og det skal være nu… Knep mig til jeg kommer igen over din dejlige pik. Sagde hun og vendte sig rundt mens hun vrikkede indbydende med røven. Og kikkede frækt og slikkede sig om munden op ham over sin ryg og baller. Hendes bryster hang flot ned under hende og svajede. Igen var Tanya der og tog et billede af det.

Patrick tog fat om roden og holdte den få centimeter fra hendes våde indgang og med den ene hånd på hendes baller. Er det den her du gerne vil ha din liderlige skolepige? Ja for fanden stik den ind i mig, kom knep mig jeg savner din store pik. Nej det tror jeg ikke du vil have… Hvad siger du Tanya skal jeg stik min pik ind i hende? Ja gør det knep hende for hun er en lille liderlig tøs det vil ha pik og mere pik. Så uden advarsel stak han pikken dybt ind i hende så hun røg ned på sengen med brysterne først. Så de blev presset ned på lagnet og gav et hyl fra hende, mens hun kikkede op på Tanya med halvt åbne øjne. Hendes fisse krampede sig til pikken for den ville helst ikke gå glip af at være fyldt ud. Patrick kunne også mærke hvordan hendes skede muskler strammede sig om pikken.

Så han begyndte at kneppe hende hurtigere og dybere. Mens Tanya tog billeder og sagde. Knep hende hårdt med din store pik, få hende til at skrige når hun kommer. Kan du li hans store pik kører ind og ud af liderlige fisse skat? Ja du må ikke få ham til at stoppe, jeg er så liderlig og våd som aldrig før stønnede hun. Bare roligt skat det vil jeg ikke. Men se hvor våd i har gjort mig med jeres knepperi, og satte det ene ben på sengen så Michelle kunne se hvor hun var. Ja du er godt våd skat, bare jeg kunne smage dig. Det kan du godt gi mig kameraet Tanya, og sæt dig op foran Michelle med spredte ben. Tanya gav hurtigt kameraet videre og placeret sig foran Michelle. For hun kunne ikke selv vente at mærke hendes tunge på fissen. Uh! Hvor jeg har savnet din tunge der skat.

Ja slik mig, bruge din tunge skat… Slik det hele rent din kneppetøs. Patrick tog billeder af dem begge to og tog et billede, hvor han kunne se lidt af hendes røde trekant og Michelles tunge slikke løs. Tanya havde trukket sin top af så hendes små bryster pegede frækt mod Patrick, hendes vorter var voksede sig en smule ud og lignede 2 kegler. Du har fantastisk smukke bryster Tanya, og de piercinger gør dem endnu frække. Tak Patrick du har en smuk stor stiv pik og det ser rigtigt frækt ud med jeres brune og hvide kroppe sammen. Tak for det din frække tøs smilede han. Her tag kameraet igen for jeg er snart ved at komme. Tanya tog kameraet igen og trak sig væk for Michelles tunge. Patrick begyndte at kneppe hårdere og dybere. Michelle lå nu helt ned på maven og holdt hænderne ud til hver side og holdte fast i lagnet. Hun stønnede og højere og højere, hun kunne mærke en lavine rulle igennem kroppen og pressede yderligt om pikken. Lige indtil hun kom skreg hun sin orgasme ud… Jeg kommer… Jeg kommer og rystede over hel kroppen. Det var for meget for Patrick så han trak sig ud af hendes fisse og rejste sig op og skød sin ladning langt op af hendes ryg. Det ene sprøjt efter det andet landet på ryggen mens resten landede på hendes brune baller. Mens han brummede højt jeg kommer.

Tanya var dybt imponeret over den kraft han skød sin ladning ud, og over hendes ryg. Yeah! Whauw! Hvor er frækt at se din sperm flyve ud af din pik Patrick, og jeg har fået nogen gode billeder hvor din sperm lander på hendes. Det var godt Tanya, det var en stor fornøjelse at kneppe hendes dejlige våde, varme og bløde fisse. Ligesom jeg ikke kan vente med at kneppe dig også. Tanya smilede over sit ansigt og kunne mærke en snurren i sit underliv, for hun kunne heller ikke vente med at mærke ham i sig. Michelle kunne heller ikke vente med at tag billeder af de 2 sammen. Hun skulle lige til at flytte på sig, men sagde nej bliv liggende så slikker jeg dig ren for sperm. Patrick tog kameraet og tog billeder af Tanya lappe hans sperm i sig først ved at slikke ham ren og lidt efter på Michells ryg. Da hun var færdig rejste hun sig op og viste Patrick hun havde alt hans sperm i munden.

Michelle ventede sig om på ryggen, og Tanya holdte hendes mund lige over Michelles. Michelle åbnede automatisk munden for at modtage Patricks sperm. Tanya lod spermen løbe ned i en tynd stråle i Michelles mund, da hun var færdig bukkede hun sig ned og slikkede de få dråber op og sank dem. Hvorefter hun lagde sit hoved ned på sengen, og modtog ladningen fra Michelle. Michelle gjorde det samme ved hende, hvorefter hun lagde sig igen på ryggen og modtog det igen hvor hun sank det hele. Med et stort smil på læben. Tanya gav hende et frækt kys og spurgte om det smagte godt? Ja det smagte sødt med et strejf af ananas. Hold kæft hvor er i nogen dejlige frække tøser, vi skal nok få det sjovt sammen igen. Begge tøser grinte det er kun fordi vi er helt forgabt i dig Patrick. Og det kunne han ikke sige sig i mod for det var han også i dem. Patrick du skal kneppe mig nu, sagde Tanya. Nej ikke lige nu Tanya giv mig 15-20 min så skal jeg nok gi dig en tur også, men lad mig lige føre dine billeder ind på pc’en. Ok! Patrick. Åh! Gud jeg kan ikke vente med at se dem. Heller ikke jeg sagde Michelle.

Patrick gik nøgen hen til hans pc og overførte billederne. Begge piger fulgte med fra sengen, mens de lå kikkede hvordan hvert billede blev hentet ned. Og hver gang de så et frækt billede kommenteret de hvor frækt det så ud, og smilede frækt til hinanden og gned deres klitorisser. Da Michelle så det billede hvor hun kikkede mellem Patrick og hende selv, ned mod Tanya. Blev hun glædeligt overrasket over hvor fræk hun så ud, og hvordan hendes bryster lignede 2 små bjergtoppe. Og så hvordan Patrick pik var få centimeter fra hendes lyserøde indgang. Da de kom til det billede hvor han skød sin ladning op af hendes ryg. Sagde hun Whauw! Hold dog op hvor meget han har sprøjtet. Patrick ventede sig smilende rundt på stolen og sagde. Jeg har ikke haft en udløsning i 5 dage for jeg har sparet sammen, og jeg er glad for det er jer der får det at mærke. Det er vi også baby smilede de tilbage til ham.

Patrick kunne mærke han igen var klar, gik han over til dem med kameraet. Begge piger var hurtigt om at komme op af sengen. Michelle tog kameraet bad Patrick om at sætte sig på sengen, og Tanya sætte det ene ben op på sengen. Så Patrick kunne slikke hendes drivvåde fisse. Tanya holdte hans hoved tæt til fissen, mens hun kikkede frækt hen på Michelle der tog et billede af hende. Åh! Gud hvor han er god til at slikke fisse, han kender de rigtige steder. Ja han ved hvad han laver skat. Jeg elsker at se hvordan dine bryster ser ud og ikke mindst dine frække piercinger i vorterne. Tanya kunne mærke hun var ved at komme så hun holdte ham stramt om hovedet. Jeg kommer snart stønnede hun. Ja kom i hans mund skat, giv ham dine safter. Jeg kommer nu skat lige ind i hans mund. Åh! Nej hvad er nu det jeg sprøjter sku’. Hvor kinky er det stønnede hun højt og holdt godt fast i hans hoved. Det er skide frækt skat. Ja sprøjt i hans mund. Da Patrick mærkede hendes stråle ramme munden, åbnede han munden lidt mere og lod den fylde med hendes safter. For han var nu ligeglad for med de 2 skønne frække skole tøser, var han i himlen og de var de også.

Da hendes sprøjteri langsomt holdte op, rejste han sig op og gav hende et våd kys så hun selv kunne smage sine safter. Hun smilede frækt til ham, for hun kunne selv lide det hun smagte. Hendes hånd havde fundet hans pik der var halv stiv. Men hendes varme hånd gjorde at den langsom voksede sig større. Og da hun mærkede det skubbede hun ham ned på sengen, kravle hun op på knæ så hun lå med ansigtet ud mod Michelle. Så hun kunne tag billeder af hvordan hendes tunge slikkede sig på og ned på skaftet og helt ned til hans pung. Han lagt sin højre hånd på hendes baller, hvor and lod den ae de velformet baller hun havde. Han lod en finger glide op og ned mellem ballerne, lige indtil han kom til bunden af hendes fisse. Lod han fingeren glide ind mellem skamlæberne hvor han tog en mere og lod dem glide helt ind i det våde indre.

Tanyas hoved slap pikken for en stund og stønnede højt. Hvad laver han skat? Han har lige kørt sine finger ind i min fisse, og nu begynder han at fingerkneppe mig. Det må jeg se, hvor hun gik hun om på siden af sengen og tog et nærbillede af det. Ja fingerknep hende Patrick, lad hendes fisse komme over dine fingre. For hun er en lille liderlig skoletøs der kun vil ha pik, din pik lige så meget som jeg vil. Ja jeg vil ha pik… Pik… Og mere pik og det er kun din pik. Så kravl op på mig med ansigtet Michelle. Ok! Jeg kan sku ikke vente til at mærke dig i mig. Lige før Tanya lod sin fisse glide nedover pikken tog Michelle et billede af hende. Michelle kunne se der hang en dråbe på den ene skamlæbe, så rykkede hun sig frem for at slikke den i sig. Tanya fulgte hende hele vejen og smilede frækt til hende for hun vidste hvad der ville ske. Tanya sænkede sig langsomt ned mod pikken. Hun gav et lille gisp da den langsomt skilte hendes skamlæber. Michelle stak tunge frem så den ramte hendes klit og pikken, for at slikke de safter i sig der løb ned af skaftet. Uhm! Du smager godt skat og det ser frækt ud hvordan pikken skiller dine skamlæber fra hinanden. Kom tag det hele lad den glide helt op i dig. For jeg ved du gerne vil ha den i dig. Tanya lod den glide helt ind i sit våde element. Hun var lige så stram, blød og våd som Michelle. Michelle knipsede løs med kameraet og fangede alle signaler fra Tanya. Patrick stønnede og mærkede hvordan hendes fisse den strammede sig om hele pikken. Du er lige så stram, blød, våd og dejlig Michelles fisse Tanya. Jeg er i himlen.

Tak Patrick, du har en dejlig stor stiv pik som du ved hvordan den skal bruges. Tanya begyndte ride ham hurtigere og dybere, og stønnede højere og højere. For hun var det hendes tur til at give ham en tur, hun ville lade sig sprøjte ud over hans pik. Hvorefter hun ville tag den igen og igen, det var hendes plan. Hun kunne mærke hun var ved at komme igen, så hun tog om sine bryster og hev i ringene mens hun red ham. Med et brag kom hun igen så kom hun så hårdt at pikke røg ud, og hun sendte en stråle ud i luften i en stor bue mod Michelle. Mens hun røg tilbage mod Patrick brystkasse mens hun skreg sin orgasme ud.

Patrick var hurtigt så han kørte 4 finger frem og tilbage over fissen mens hun sprøjtede. Michelle fanget det hele med kameraet og det gjorde kameraet for det fik flere sprøjt. Nej nej ikke mere jeg kan ikke klare mere skreg Tanya. Jo stik din pik ind i mig igen Patrick, knep min sejlende fisse. Michelle var helt forbløffet for hun havde aldrig set hende komme så hårdt, og slet ikke over en pik. Slik min fisse Michelle, smag mine safter. Michelle var hurtigt derover og dykkede ned mod hendes fisse, mens Patrick langsomt kørte frem og tilbage. Hold kæft hvor det så vildt frækt ud da du sprøjtede skat, sagde Michelle fra dybet. Tanya trak hende smilende op og gav hende et meget vådt kys. Tak min skat… Gud hvor smager det godt. Ja det gør skat. Michelle tog igen kameraet. Og Patrick tog en hånd om hendes mave og trak hende ind mod sig.

Mens han trak dem bagover for at ligge dem i ske. Tanya spredte sit ene ben og holdt det oppe i luften, mens hun vendte hendes krop ned på sengen. Hun kikkede liderligt op på ham. Tak skat for du gav mig en orgasme som jeg aldrig vil glemme. Selv tak det var mig en stor fornøjelse, hvorefter han kyssede hende dybt og længe så hun kunne mærke han mente det. Mens han kneppede hende dybt. Michelle knipsede igen løs med kameraet og var ikke jaloux over det. For hun vidste de havde fundet den bedste elsker der kunne tænke sig. De lå sådan et lille stykke tid. Skat, jeg vil smage mine safter på din store pik, må jeg ikke nok. Jo det må du godt skat, kom og slik den ren for dine safter. Patrick vendte sig rundt på ryggen, og Tanya var hurtigt over den som om alle safter skulle forsvinde fra den. Hun sænkede sin fisse over hans mund, så han selv kunne smage dem. Hendes klit var stadigvæk lidt følsom så da hans tunge ramte dem, tog hun om roden på pikken og holdte sit hoved nede mellem hans ben.

Lige indtil hun kunne mærke hans tunge mellem skamlæberne, dukkede hendes hoved op igen med et liderligt smil. Hun havde lige fået en lille orgasme igen. Michelle fangede hendes ansigt med linsen og trykkede af. Og sagde, Nåh der kom du igen skat? Ja det gjorde jeg skat. For pokker han ved hvor han lige skal ramme for at få en til at komme igen. Ja det ved han og han er god til det… Ja mon ikke. Og du er heller ikke værst til at slikke pik Tanya, sagde Patrick fra dybet. Hvad med mig? smilede Michelle I er lige gode til det og i ved det godt selv… Ja det ved vi smilede Michelle tilbage. Jeg vil kneppe dig igen Tanya. Åh! Ja knep mig igen skat, tag mig bagfra lige som du gjorde ved Michelle. Deal skat. Tanya vendte sig rundt og vrikkede indbydende med røven. Kom og tag mig din store liderlige tyr, kom og knep min unge fisse. Lad mig komme igen over den.

Med glæde Tanya, vis mig hvor du vil ha den og hvor meget du vil min pik? Jeg vil ha den her og spredte sine baller så skamlæberne skilte sig fra hinanden. Bed mig om at stikke den op i dig… Nej det kan du ikke mene, kan du ikke se jeg savner din store stive pik i min fisse. Joh! Det kan jeg godt, min pik savner også din stramme fisse. Patrick tog om sin pik og slog op mod hendes klitoris. Uh! Stik den nu op i mig jeg vil ikke tirres mere men kneppes, nu og her. Patrick kikkede over på Michelle Tirre hende ikke mere men giv hende hvad hun vil ha. Nåh du mener sådan her og stak den helt ind i Tanyas fisse. Michelle fangede Tanyas ansigt da han stak den ind. Ja lige præcis sådan skat. Hun havde åbnet munden og lavede store øjne, for hun regnede med han ville langsomt glide ind i hende. Han slog hende på ballerne så hun stønnede højere, mens han støde hårdere ind i hende. Hun ville bare gi ham en eller to orgasmer mere før han kom. Hun strammede sine skedemuskler og lod ham ramme de rigtige steder i fissen.
For hun kunne mærke hun var ved at komme igen, så hun bad ham om at kneppe hende hårdere, dybere og slår hendes baller. Han gjorde det som hun sagde. Og hun kom igen og røg ned på sengen med brysterne og skød røven bagud. Det var for meget for Patrick for han trak sig ud og skød sin ladning af ud over Tanyas baller. Igen var Michelle der med kameraet og fangede det hele. Michelle gav hurtigt kameraet til Patrick og slikke hans pik ren for sperm. Tanya vidste hun skulle blive i den stilling så Michelle slikke hendes baller ren og give hende hans ladning i munden som hun havde gjort ved hende. Igen skiftede hans ladning mund til mund indtil Tanya slugte det hele. Tilfreds og gennem kneppet faldt Tanya ned på sengen efter fuldt af Michelle, hvor de hurtigt omfavnede hinanden og kyssede dybt.

Patrick var igen gået over til hans pc for at overføre billederne. Og igen lå de og fulgte de med og kommenterede billederne. Da Patrick var færdig vendte han sig smilende rundt… Nåh var det sådan i havde tænkt jer billederne skulle se ud og i ville kneppe mig? Ja det var det, det har du vel ikke noget i mod? Nej, slet ikke alle de billeder i har taget er blevet rigtige gode. Ja det er de sikkert og meget frække sagde de i kor. Ja det må man sige, og i er i hvert til fald nogle dejlige frække unge piger. Ja du er heller ikke dårlig for du vidste lige hvor du skulle slikke og tag os hårdt, så man fik den ene orgasme efter den anden. Og tak for det. Det var så lidt piger. Nåh hvad siger i til et bad sammen med mig, og et glas rødvin senere, det lyder godt Patrick lad os gøre det.

Efter de havde taget badet, gik Patrick hen og brændte billederne til dem. Og han gav dem en lille overraskelse han havde optaget det hele på digital videokamera og lavede en kopi til dem. Så da de sad og drak rødvinen lagde han de 2 gaver foran dem. Nu skal ikke lade de 2 her ligge fremme, så andre kan finde dem. Det lovede de og det var der heller ikke nogen der gjorde. Han kyssede dem farvel og sagde vi ses i timerne. Ja vi gør, grinede de.

porno med danske piger