Chat vennen del.2

SPAR MANGE PENGE

Hun havde kun lige fået sat sig, da vibrationerne igen forplantede sig i hendes underliv. Dette kombineret med pluggen i hendes numse, gjorde hende vildt liderlig…

Deres hænder gik på opdagelse i badet. Hun kunne ikke lade være med at lege med hans pik, og resultatet viste sig hurtigt. Hun kunne næsten ikke vente til at skulle mærke den oppe i sig – mærke den fylde hendes fisse ud.

Det var alt for længe siden hun havde fået pik, men hun var sikker på, at hun nok skulle få noget af det indhentet sammen med ham.

Hun strammede hånden om hans pik og onanerede ham. Men pludselig stoppede han hende. ”du skal nok få lov senere, men først synes jeg vi skal stå op og klæde os på, og så komme ned og få noget at spise”.

Åh nej, hun var sulten, men mest efter hans pik. Hendes fisse var allerede godt varm igen, og hun følte en trang til at blive taget og bare udnyttet.

Men de stod op og tørrede hinanden. Hans hænder legede lidt med hendes lystne fisse. Han stak et par fingre op og kneppede hende lidt. Åhhh, du må ikke stoppe nu, tænkte hun.

Pludselig tager han fat i hende og drejer hende rundt, så hun står med ryggen til ham. Han sætter sig på hug, og har ansigtet lige ud for hendes bagdel. ”Bøj dig lidt frem og lad mig se din frække røv” kommanderede han. Hun elskede når han bestemte og uddelte ordrer. Så hun bøjede sig villigt fremover, så han kunne se hendes røv. Han skilte hendes baller til side, og lod en finger cirkulere lidt rundt om hendes bagerste hul. Ja, tænkte hun, du ved jo jeg er vild med at blive taget bagi.

Han fugtede en finger i hendes nu meget våde fisse. Førte den om til hendes stjerne og pressede den ind – åh det føltes godt. Han kneppede hendes stramme numsehul, og snart kunne hun tage imod endnu en finger. Hendes egen hånd havde fundet ned til hendes drivvåde fisse. Hun legede med sig selv, alt imens han fingerkneppede hendes røv. Det var utrolig frækt at stå sådan og vise sig helt frem for ham. Hun stønnede kraftigt nu, men pludselig stoppede han.

”Nå, vi skal ned og spise, jeg har bestilt bord til kl. 19” – ”nej det kan du da ikke mene, jeg vil ha dig nu, du skal kneppe mig, og udnytte min frække røv”.

”ja, det må du lige ha lidt til gode, men bare rolig, jeg har noget til dig, så du ikke skal gå helt kold imens vi spiser”

Han rejste sig og hentede en pakke. ”pak den op og se hvad du har i vente”

I pakken lå der en butt-plug og et vibrator æg med fjernbetjening. Hun rødmede noget – det mente han vel ikke eller?

”ja frække, dem forventer jeg du vil tage i brug” – Øhhh, dem begge spurgte hun?

”Ja det var meningen da, men så lover jeg også at du skal få rigtig pik, når vi kommer op på værelset igen”

Hmmm, ok jeg prøver, men tør ikke love at jeg kan holde det ud.

Hun gik tilbage på badeværelset og gjorde sig klar. Hun fik hurtigt ægget på plads, det var ingen sag – var næsten sværere at sørge for, at det ikke faldt ud med det samme. Butt-plugen skulle hun lige bruge lidt tid på. Godt nok havde han lige udvidet hendes bagerste hul, men alligevel. Men hun fik den smurt godt og presset op på plads. Damn det gjorde hende liderlig dette her. Fyldt op i begge huller og så skulle hun ned i restauranten! Det var lidt svært at bevare sin almindelige gang, men når hun koncentrerede sig, så gik det faktisk ok. Synes hun selv da, men hun vidste ikke om andre ville kunne se det.

De fik begge tøjet på, og tog elevatoren ned. Da de trådte ind i elevatoren stod der en kvinde allerede. Hun var vel omkring de 50, men faktisk ret smuk. Hun nåede lige at tænke, at hun faktisk så godt ud, da han pludselig tændte vibratoren – det summede svagt, men vibrationerne forplantede sig i hendes fisse. Det gav et gib i hende, og et suk undslap hendes læber. Mon kvinden opdagede noget?.

SEX I DAG?

Da elevatoren stoppede i stueetagen, slukkede han igen for ægget. Da de gik ud af elevatoren, hviskede han flygtigt i hendes øre: ”nå var det frækt skat?” Det kunne hun garantere ham for det var.

Inde i restauranten fik de anvist deres bord. Der var mange mennesker, og hun følte at alle kiggede på hende. De måtte i hvert fald kunne se hendes ophidselse på hendes strittende brystvorter, gennem det tynde kjolestof.

Hun havde kun lige fået sat sig, da vibrationerne igen forplantede sig i hendes underliv. Dette kombineret med pluggen i hendes numse, gjorde hende vildt liderlig. Hun havde svært ved ikke bare at smide sig tilbage i stolen og nyde det. Hans øjne fangede hendes og hun fik lige sagt stop, da tjeneren kom til bordet.

Noget rød i hovedet tog hun imod menukortet. Hun lod ham om at bestemme, for hun kunne slet ikke koncentrere sig. Pludselig fik hun øje på kvinden fra elevatoren. Hun sad faktisk ved bordet skråt over for deres. Hun sad alene. Åhhh, nu tændte han igen, og i det samme fangede hun kvindens blik. Hun kunne se, at hun kiggede på hende, og hun smilede imens hun blinkede en enkelt gang til hende. Hvad var nu det? Vidste hun noget, eller havde hun luret hvad der skete ved deres bord? Og hvad var nu det for en følelse? Sad hun ikke her og blev tændt på kvinden også?

Hun var helt væk og havde lyst til at skrige højt, men hun fik kvalt et kraftigt suk ved hjælp af servietten. Den blev slukket igen, og i det samme…

”undskyld frue, ønsker De også vin til?” Bang, så blev hun lige bragt tilbage til virkeligheden. Hun fik fremstammet et, ja tak. Og var sikker på at tjeneren havde bemærket noget.

Pyha skat, du må altså ikke tænde igen lige med det samme, for så laver jeg vist scenen fra ”Da Harry mødte Sally”. Og kan love for, at jeg ikke faker. Det fik dem begge til at le, og de skålede for en dejlig dag ind til nu, og på det videre forløb.

Men selvfølgelig kunne han ikke lade være med at tænde et par gange til. Og igen så fangede hun kvindens blik fra det andet bord. Og først nu så hun, at kvinden havde sat sig, så hun havde front mod dem. Hendes ben havde hun spredt lidt, og hun syntes, at hun kunne skimte kvindens trusser.

Nej stop nu, du sidder ikke her og kigger efter en anden kvinde! Men tanken om, at den anden kvinde fulgte med, og det gjorde hun tydeligt, ophidsede hende bare endnu mere.

Da de havde spist forretten måtte hun ud på toilettet. Hun var nød til at tage butt-pluggen ud. Jeg går lige på toilet, fik hun fremstammet. Hun forklarede, at hun var nød til at tage den ud. Dels var hun ved at gå til af liderlighed, og dels var det altså lidt ubehageligt at sidde med.

”hmmm, det er jeg ikke meget for, men kun butt-pluggen så. Og så tager du dine trusser af derude” Jamen så falder ægget da ud, sagde hun lidt forskrækket. ”tja, det må du jo så lige sørge for at det ikke gør skat”.

Da hun kom derud fik hun pluggen ud – det lettede men bare det at hun tog den ud, gjorde hende endnu mere ophidset. Hun havde lyst til at lege lidt med sig selv. Og hun kunne ikke lade være med at lade fingrene lege lidt med hendes fisse. Hold op hvor var hun våd, safterne nærmest løb ned af hendes lår. Åhhh, han havde tændt igen, men kun ganske kort, som var det et signal til, at nu havde hun været længe nok væk. Hun fik hurtigt pluggen og trusserne stoppet ned i hendes taske. Og så skyndte hun sig ud igen.

Og ganske rigtigt, hovedretten var kommet. Hun gav ham et lidenskabeligt kys og gav ham hendes trusser inden hun satte sig ned igen.

Hov kvinden var væk. Hun prøvede om hun kunne se hende nogen steder.

”hvad kigger du efter skat?” øhh, ikke noget, løj hun.

”se hvad den søde dame fra nabobordet gav mig da hun gik”; sagde han og fremviste en seddel hvorpå der stod: ”Hvis I ønsker én mere til jeres leg, så bor jeg her hele weekenden. Jeg har værelse nummer 513” og så en smiley. Det var jo etagen lige over dem. ”skulle hilse dig fra hende og sige, at du var meget smuk og at det så ud til at du nød ”middagen” :0)

”Kunne du lide hende” spurgte han. Øhhh, ja der var da et eller andet over hende, og hun var også ganske pæn vist; underdrev hun.

”du er squ en fræk lille en. Her sidder vi og spiser, og så sidder du og tænder på en fremmed kvinde”. I det samme tændte han igen for ægget. Denne gang føltes det endnu kraftigere. Nej stop søde, jeg er på bristepunktet. Lad os se at komme op på værelset, jeg vil ha pik nu, hviskede hun til ham. Han smilte frækt til hende.

De var kun lige kommet ind i værelset, da de nærmest væltede hinanden omkuld. De flåede tøjet af hinanden, og han tog ægget ud af hendes fisse. Det udløste en lille orgasme, og hun undslap et  lille skrig. Åhh hvor er du fræk, lad mig mærke din pik. Jeg vil ha du knepper mig hårdt og brutalt.

Han trak hende ind til sengen og væltede hende omkuld. Hans pik stod stiv og flot og klar til hende. Han førte den mod hendes fisse, men legede lidt med den. Nej nej knep mig, lad mig mærke din dejlige pik i min våde fisse.

Med et stødte han til, så meget, at hun rykkede sig et stykke i sengen. Det overraskede hende lige lidt, men hun nød det. Nød at mærke ham gennempule hendes lystne hule. Han tog godt fat om hendes hofter, og løftede hendes underkrop fra sengen, imens han gang på gang jog hans pik i bund. Hun kunne mærke bølgerne gå gennem hendes krop, og hun kom i en eksplosiv orgasme. Den rullede og rullede, og det føltes som om det ingen ende ville ta. Åhhh, det var skønt.

Han lod hende lige komme lidt til sig selv igen, og lagde sig ned ved siden af hende. Hun lå stadig og gispede efter vejret. Åh skat, det var så dejligt at mærke dig, at mærke din pik. Hvor har jeg længtes efter den.

Hun flyttede sig rundt, så hun kunne nå den. Med hånden kørte hun stille og roligt frem og tilbage, så det glinsende pikhoved kom frem. Hun lænede sig ind over ham, og lod tungen lege med den. Hun fangede hans safter der dryppede fra pikken. Ummm han smagte skønt. Af mand og af hendes egne safter. Stille lod hun pikken glide ind i hendes mund, imens hendes tunge stadig legede rundt. Han lå urolig og han stønnede højlydt. ”ja skat, slik min pik. Lad mig se dig mundkneppe mig” Hun suttede mere og mere til, og hun kunne mærke han var tæt på. Med et tog han hendes hoved væk, og sagde hun skulle stoppe. ”jeg vil kneppe din frække numse” sagde han. Åhh ja. Hun lagde sig ned igen, og han vendte hende rundt på siden, så han havde fri adgang til hendes bagerste hul, og hendes frække røv, som han yndede at kalde den.

Han fandt noget creme frem fra skuffen; ja han havde forberedt det hele. Først smurte han et par fingre og hendes stramme hul ind. Han førte først en finger, og så en mere og endnu en op i hende. Det var skønt at blive fyldt ud. Hans anden hånd havde han rundt om hende og krammede hendes bryster, og legede med hendes strittende vorter. Hun havde selv en hånd nede ved hendes fisse – hun vidste det tændte ham når hun deltog på denne måde.

Han førte nu pikhovedet mod hullet, og langsomt trængte han op i hende. Hun følte at hun var ved at sprænges, men smerten blev overskygget af lysten. Ja knep mig skat, tag min røv og giv den hvad den fortjener. Han kørte pikken frem og tilbage. I starten lidt forsigtigt, men snart hurtigere og bestemt.

Hendes hånd havde hun plantet på hendes glatte fisse – hvor var det frækt at være glat dernede tænkte hun. Hun nød hans pik der lige nu pumpede i hendes stramme numse. Hun kunne høre på ham, at han var tæt på. Det samme var hun. Hun klemte benene sammen om hendes egen hånd som kneppede hendes fisse. Og hun skubbede røven mod ham, og pludselig eksploderede han i et brøl. Hun mærkede hvordan han skød sin sperm op i hende, og i det samme kom hun igen. Hun rystede i hele kroppen, og klemte benene så stramt sammen hun kunne, for at prøve på at holde lidt på orgasmen.

Han kyssede hendes øre og hviskede: ”hvor du dog er dejlig. Hvis dette var desserten, så kan jeg ikke vente til af få kaffe” grinede han.

Nej, men først skal vi lige ligge og nyde det sagde hun. Og så et bad og så kaffe – mon ikke vi skal ”dække” op til tre?……

porno med danske piger