Hendes erotiske liv del.3

SPAR MANGE PENGE

Jeg drømmer om en kvinde der vil give mig bryst, det vil jeg da gerne smilede Mai. Jammen, jeg vil også at der var mælk i. Det kan jeg ikke Jan, er jo ikke med barn…

Mai havde glædet sig meget, til at Jan skulle komme på besøg ved hende. Hendes forældre var da også spændt på, hvad det var for en fyr som deres datter, havde kastet sin kærlighed på. Jan kom lidt sent, det var dårligt vejer og vejene var ikke fremkommelige, men det havde alligevel lykkedes ham, at nå frem til hans drømme kvinde. De ventede med aftensmaden til han var kommet, og nu da de alle var samlet kunne de jo sætte sig til bords. Der var stille om bordet, men så spurgte Mais forældre til Jan, det var et bedre krydsforhør, hvor arbejder du, hvor bor du, hvem er dine forældre, hvad laver dine forældre, hvad er dine planer for fremtiden, hvor er i mødtes, hvornår er i mødtes, hvornår havde du dit sidste forhold, hvorfor gik det i stykker. Mai var tavs og genert, men Jan tog det med oprejst pande, og gav nogle fornuftige og gode svar, på alle de urimelige spørgsmål som han blev spurgt. Endelig var middagen overe, men de slap ikke så nemt fra forældrenes tag, nu var det tv tid. Forældrene lukkede op for tv’et, og valget stod mellem hit med sangen og en film fra 80erne på den anden kanal. Som at vælge mellem pest eller kolera syntes Mai, men valget var let for forældrene, for da alle film der ikke var Morten Korch var ikke film at se. Så valget faldt på hit med sangen. Mai og Jan sad ved siden af hinanden i sofaen og flettede fingre, de sagde ikke noget men øjnene fortalte alt. De viste begge, at der var en fræk nat i udsigt. Endelig blev klokken 22.00, og forældrene mente, at det var på tide at de alle gik i seng og fik udhvilet.

Derfor gik Mai ud og viste Jan toilettet, han klarede de ting der skulle klares inden natten, og Mai skyndte sig at gøre sit på toilette. Hun børstede tænder, hun børstede håret så det faldt i de mest sexede krøller ned over skulderne, hun tjekkede at hendes bryster var indbydende. De blev rettet i bh’en, så de var halvt på vej ud af skålen. Hun kikkede på hendes fisse, hun tjekkede at den var helt glat, også helt ned mellem skamlæberne, og så blev den smurt med Nivea, så den duftede dejlig og var blød. Nu var hun klar til at blive erobret. Hun forlod toilettet, og uden for døren stod Jan og ventede. Vi skal oven på Jan, der har jeg værelse smilede hun. Ok han fulgte efter Mai op af trappen, på vej op spurgte han, sover dine forældre også på loftet, nej de sover i den anden ende af huset, neden under svarede Mai. Han kikkede på Mais dejlige baller på vej op af trappen, og han kunne mærke at det begyndte at dunke i pikken. Da de var nået op, og man ikke kunne se dem fra trappen mere, gav han hende et klask i enden. De fulgte gangen, og gik ind i det første værelse på højere hånd. Det er så mit værelse sagde Mai, Jan gik ind, og kikkede sig omkring. Mai havde faktisk to værelser, det var to værelser der hver især havde en alkove, den blev dog ikke brugt til at sove i mere, nej nu fungerede de som en form for hygge krog. I det første værelse havde Mai en dobbeltseng, to natborde, et tv, en dør til altanen, og en lille sofa. I det andet rum havde hun en stor reol, et stort skrivebord, et par kommoder, og atter en dør til altanen. Han kikkede sig om, her er da dejligt. Tak, Mai tændte for musikken, og Jan stillede sig lige bag hende og krammede hende, dejligt at mærke din krop. Der stod de og bare følte hinandens åndedræt.

Nå det var noget af et forhør, jeg kom igennem smilede Jan, ja nu er du ligesom godkendt grinede Mai. Fint så kan jeg jo godt kneppe dig Mai. Hvor havde du forstillet dig at jeg skal sove Mai, jeg håbede da du ville ligge i sengen ved mig, svarede Mai. Jan begyndte at tage tøjet af, han satte sin taske i alkoven, og lagde sin skjorte og sine bukser ved siden af tasken. Mai satte sig på senge kanten og kikkede over på Jan. Nå lad mig så se dig, jeg skal se om du er lige så lækker, og fræk som jeg husker, og som jeg har drømt om. Mai gik over og slukkede noget af lyset, så det kun var sengelamperne der var tændt. Hun tog bukserne af, og vimsede nu om i en lille g-streng. Hun satte sig på sengekanten igen, og begyndte at massere sine bryster uden på blusen, imens hun kikkede Jan dybt i øjnene. Kan du lide hvad du ser, spurgte Mai, imens hun kikkede ned på bulen i Jans boxershorts. Ja du er en rigtig lækker kvinde, men du trænger til at få pik, gør du. Nu skal du vise mig dine bryster, imens du fortæller, om du har været en artig pige den seneste uge. Jeg har været en meget sød pige, jeg har ikke leget med min fisse, og jeg har ikke leget med mine bryster. Det var godt, nu ved jeg jo jeg kan stole på dig, når vi laver en aftale. Jeg har også gemt alt mit sæd til dig, så jeg trænger til at få taget trykket. Dejligt svarede Mai, jeg kan næsten heller ikke vente på at mærke dig. Det var godt, for du skal mærke mig hele natten.

SEX I DAG?

Jeg regnede med, at jeg lige hurtigt skulle fyre alt min sperm af til dig, og så skal vi elske resten af natten smilte Jan. Mai tog sin bluse af, og stod nu og dansede foran Jan i sofaen. Han tog pikken frem, og begyndte at lege med den. Du er jo allerede meget stiv konstaterede Mai, den har været stiv siden jeg kørte hjemme fra. Kom sæt dig over skrævs på mig. Mai satte sig på Jan, han tog sin hånd ned, og strøg hen over hendes venusbjerg. Han tog hånden ind mellem hendes ben, og rykkede g-strengen til side. Han lagde sin flade hånd op på hendes fisse, og lod den længste finger glide ind mellem skamlæberne. Hen bevægede den lidt, og Mai gispede. Uha du er liderlig din lille nymfoman. Jan lod fingeren glide hen over klitten, og han kunne mærke at hun var driv våd. Det er jo en helt swimmingpool. Mai fnisede, ja jeg har da savnet dig. Ja du trænger godt nok til pik, men det skal du få i nat, du må få store mængder på kort tid, så du kan holde dig længere, og senere hen så skal vi jo ind i en rytme, hvor du får pik meget tit. Så kommer din krop også i træning, til den behandling som jeg skal give dig. Både din fisse, og dine patter skal jo vendes til min behandling. Jan kikkede på de store bryster som Mai havde sat pænt i bh’en, bh’en dækkede kun lige op over vorten. Så halvdelen af brystet var blottet. Han stak hovedet ind mellem dem, og kyssede og slikkede der mellem patterne. Jan tog om pikken, og kørte den frem og tilbage mellem skamlæberne, han fugtede den, og pirrede Mai ved at lade pikken ramme klitten, så førte han pikken hen foran indgangen til hendes varme grotte. Jan kikkede på Mai, nu er pikken klar til dig, så sæt dig ned min skat. Mai lod sig glide ned, det går for langsomt stønnede Jan, og stødte sin pik hårdt op i Mais stramme fisse. Hun tabte vejret og stønnede Jan ind i øret. Han var oppe i hendes indre, og det var der han ville være.

Han rejste sig, løftede Mai imens hun stadig havde pikken oppe i sig. Nu skal jeg bare have dig ind på dit skrivebord, smilede Jan så står jeg godt, og kan rigtig banke min pik i bund. Så skal du bare ligge der og tage imod dejlige tøs. Mai holdt godt fast i ham imens han løftede hende ind på bordet, hun lagde sig tilbage på bordet, og han spredte hendes ben, så han kunne se hvad han lavede. Sådan det var en god arbejdes højde, tænkte han. Nu skal du bare nyde, at jeg kan komme dybt op i dig. Han holdt ved hendes ankler, som var i hans skulder højde og hun var helt åben, han trak sig helt ud, og pikken pegede direkte ind på hullet. Du har bare den perfekte fisse Mai, den passer lige til min pik, grinede han. Men du er så stram, at du ikke ville kunne tage en pik der var meget større. Men jeg fylder dig godt ud, kan jeg mærke. Mai sagde ikke så meget, hun lå og stønnede og nød den rytme som Jan havde fundet. Den var en stabil rytme med lange stød. Jan lukkede øjnene, og sagde det var det tæt på. Er du sikker på, at jeg ikke må sende min sæd op til dine frugtbare æg. Mai sagde at hun gerne ville have hans sæd ud over maven og patterne. Jan tog pikken ud, og gik op til Mais spændte patter, det tændte ham vildt at hun sagde patter, han spillede hurtigt på pikken, og skød en stor varm, klistret, klat sperm ud på Mais patter. Han tog en vådserviet, og tørrede sin pik, så gav han Mai et par servietter, og sagde at nu måtte hun gøre sig lidt i stand, til hun skulle have suttet på vorterne.

Mai rejste sig fra bordet og tørrede sig, det var klistret men med servietterne ordnede hun det sådan nogenlunde. Hun gik hen og kikkede sig i spejlet, hun rettede lidt på krøllerne. Jan var gået ind, og havde lagt sig i Mais seng, han tændte tv’et og prøvede at finde noget at se. Har du fundet noget godt at se, spurgte Mai da hun kom ind i det andet værelse. Jan havde opgivet, og havde fundet Mais pornoblade. Dem lå han nu og kikkede i. Mai blev lidt flov da hun opdagede det, spændende læsning Mai. Mai lagde sig i sengen ved siden af Jan, hun havde taget bh’en helt af. Så nu lå hun der helt nøgen, under dynen. Hun kikkede med i bladene, Jan viste Mai et billede hvad syntes du om det her? det var en kvinde med store bryster, hvor der lå to mænd og suttede på hver sit bryst. Jo det er frækt sagde Mai, men jeg kan nu godt lide der kun er en mand. Jan kikkede på Mai, dine patter er på størrelse med dem i bladet. Han smilede ved tanken om, at han nu havde en kvinde med nogle dejlige patter. Jan kikkede videre i bladet, så faldt han en lille billede serie, den er fræk den her grinede Jan. Det var en mand der lå og kneppede en stue pige, imens en butler kom og sagde, at konen lige havde født ham en søn. Fint sagde manden, så skal jeg bare lige have gjort hende her gravid, og så er det kokkepigens tur, til at blive bollet tyk, og så er min kone ved at være klar til at skulle have pik igen. Jan grinede, det kunne jeg ikke sagde han, jeg har nok i en kvinde som dig, du kan give mig alt det fisse jeg trænger til. Du kan føde mig en masse børn, og du er god til at sutte pik, når du har menstruation. Jan lagde bladet fra sig, og lagde sig ned til Mai.

Jeg har et spørgsmål Mai, det er noget der betyder meget for mig sagde han. Jeg lytter smilede Mai, imens hun holdt på hans pik, der lå der på hans lår og var halv slatten. Jeg drømmer om en kvinde der vil give mig bryst, det vil jeg da gerne smilede Mai. Jammen, jeg vil også gerne at der var mælk i. Det kan jeg jo ikke Jan, jeg er jo ikke med barn, og jeg kan da ikke få mælk i brysterne, uden at være med barn. Jan svarede, at han havde hørt fra dyre verden, at en hund kunne få mælk i patterne hvis man lagde en hvalp til, selv om det ikke var hundens egen hvalp, og det samme galt for en gris. Mai sagde, det viste hun ikke noget om. Vil du være med til at prøve spurgte han, vi kan aftale at hver gang vi ses så skal jeg patte på dit bryst. Mai smilede ved tanken om, at hendes bryster tændte ham så meget, men også ved tanken om at han ville udnytte hendes bryster. Det er en aftale sagde Mai, efter hun havde tænkt lidt. Men hvad så når der går længe mellem vi ses spurgte Mai? Ja så må jeg jo købe en bryst pumpe til dig smilede han. Så kan du lige malke lidt på dine dejlige patter, hver aften inden du skal sove, og igen når du ligger om morgen og skal op. Hvis det så ikke virker, kunne vi jo prøve en hormon kur.

Mai satte sig lidt op, og spurgte om de skulle begynde med det samme. Jan lagde sig med hovedet i hendes skød, og Mai førte sit bryst til hans mund, han suttede med det samme, uhmmmm stønnede Mai. Han holdt på det andet bryst med den ene hånd, han masserede det og hev i vorten. Der lå de i lang tid, og Mai fortalte om hende selv. Mai tændte tv’et, og begyndte at se film. Så nu skal jeg smage på den anden pat, sagde Jan pludselig han vente sig om, og Mai gav ham den anden brystvorte i munden. Uhmmm det er godt det her, Mai kikkede ned på brystet som bar blevet suttet, og hun ku se at der ville komme sugemærker. De bliver så ømme sagde hun, Jan slap vorten, og sagde at det kun var det første stykke tid, så ville de vende sig til at blive suttet på. Så rejste Jan sig, det var dejligt at ligge til dig bryst min dejlige kvinde. Han lagde sig ned under dynen, ved siden af Mai.

De lå og kikke hinanden dybt i øjnene, du ser træt ud Mai, trænger du til at sove. Jeg vil da godt nok gerne sove nu, svarede hun. Så lad os sove lidt, inden jeg vil bolle dig i morgen tidlig. De faldt i søvn i hinandens arme, og sov dejligt til næste morgen. Jan vågnede først, med en stiv pik, han havde drømt om Mai. Der lå hun så, og sov så fredeligt, han løftede dynen så han kunne se hendes dejlige krop. Han legede lidt med hans pik, jeg kunne jo sutte hendes patter imens hun sover tænkte Jan. Han tog om det ene bryst, og begyndte at suttede det godt og grundigt. Mai lå og stønnede, men var ikke vågen, han tog en hånd ned til hendes fisse. Der lå hun, og var stinkende liderlig kunne han mærke. Han stak en finger op i hendes fisse, den var blevet stram igen. Efter at han havde udvidet den om aftenen. Den var våd, han tog det andet bryst i munden, og begyndte at fingerkneppe Mai. Hun lå og stønnede og vred sig. Hun begyndte at vågne, men han fortsatte sig værk. Han var helt klar på at morgen bolle hende. Og han tænkte ved sig selv, at hvis hun ikke vågnede helt så ville han sprøjte sin sperm oppe i hende, uden hun viste det. Så kunne han mærke, hvordan det ville være når hendes fisse strammede sig om hans pik, for at tage imod sæden. Samtidig ville hun måske blive gravid, og så var han skikker på, at hun ville få mælk i patterne, som han ville nyde. Jan spredte Mais ben, og kravlede ind mellem dem, han kneppede hende langsomt ud og ind, ud og ind, ud og ind. Det var dejligt, han var ved at være der, Mai vågnede og opdagede at jan bollede hende. Jeg troede det var en drøm sagde hun, han kneppede hende hurtigere, hun lagde bene omkring ham. Nu kommer jeg sagde Jan, så er det ud af min fisse sagde Mai, og skubbede til hans overkrop. Han gled ud af Mais fisse, og sprøjtede i det øjeblik han kom ud, det hele landede på hendes venusbjerg. Og løb ned mellem hendes baller. Hun prøvede at lukke fissen, det er for sent svarede Jan, med et skævt smil, min sæd løber ned inde imellem dine skamlæber, og mine små dejlige sæd celler svømmer i dine safter op til dine æg. Så fanden da så knep mig, til jeg kommer sagde Mai, og spredte bene foran Jan, han kunne se hvordan hans sæd allerede løb ind i fissen. Han kikkede på hende, og styrede hans pik hen til fissen, og pressede den ind i den våde grotte. Den var smurt ind i hans egen sperm, men Mai ville bare kneppes nu. Hun begyndte at lege med hendes bryster. Hun begyndte at sutte på dem, og det tændte Jan, han havde fundet en hurtig rytme nu, og Mai skreg højere og højere. Hun ville have pik, knep mig hårde befalede hun, kom helt op i mig, sagde hun. Sprøjt oppe i min fisse skreg hun. Det tændte Jan så meget, at han kunne sende endnu en ladning sperm af sted. Han fandt et uhørt højt tempo at bolle hende i, Mai løftede hendes ben højt op, så Jan havde go plads, nu skal jeg give dig plads, så du rigtig kan kneppe mig. Jan gispede og i hans høje tempo, kom han i nogle store brøl oppe i hende, hun gispede efter vejret og kom i en kæmpe orgasme. Han trillede om på ryggen, ved siden af Mai, så nu har jeg gjort dig til min. Smilede han.

De kikkede på hinanden, og kyssede lange lidenskabelige kys. De stod op og gjorde sig i stand, og gik ned til morgenmad. Jan fortalte, at han skulle til at vende snuden hjem over, for han skulle have gæster i aften. De spiste og Jan pakkede, og gjorde sig klar til at tage hjem. Mai fulgte ham ud til bilen, de kyssede og Jan sagde, at nu skulle hun huske hvad de havde aftalt, at hun skulle prøve at malke hendes bryster, så godt hun kunne når hun var alene, så skulle han nok skaffe en pumpe, til næste gang de skulle ses. Mai smilede og sagde at hun ville tænke på ham når hun gjorde det. Godt. Så kan vi snakkes ved i morgen, om hvornår vi ses igen smilede han. Ja det gør vi, jeg vil savne dig Jan. Du gør noget helt specielt ved mig, som jeg bare ikke kan undvære. Jeg vil også savne dig Mai, og nu må du love at du undlader alkohol, så du giver mig de bedste muligheder, for at gro inden i dig sagde Jan imens han tog Mai på maven. Mai kikkede ned i jorden, vi ses sagde han, og satte sig ind i bilen. Vi tales ved min liderlige nymfoman, Mai var mundlam, det eneste hun kunne var at smile.

porno med danske piger