Sex med kendt dansk Tv-stjerne (kendis-sex)

SPAR MANGE PENGE

Nøgenstranden blev hurtigt mit foretrukne sted at opholde mig i ferien. Strandtasken blev hver formiddag pakket med et stort badehåndklæde, vand, en lille madpakke, solcreme og en god bog.

Det er en lille intim strand med ret få p-pladser. Hvis man går ned til vandet og til højre for p-pladsen, kommer man hurtigt til området, hvor ingen har badetøj på. Der er noget lav bevoksning, så man kan ligge lidt ugenert og i læ for vinden. Fandt hurtigt en dejlig plet, hvor jeg slog mig ned, og fik mig  smurt  godt ind i solcreme.

Snart blev det så varmt, at jeg måtte op for at få lidt luft. Sveden perlede af mig, og håndklædet, som jeg lå på, var blevet fugtigt, hvor jeg havde ligget. Jeg gik en tur langs stranden for at blive kølet lidt af og så mig omkring. Tog lige en kort dukkert inden jeg igen lagde mig og lod solen tørre mig.

Fandt bogen frem og begyndte at læse. Efter et stykke tid mærkede jeg en skygge, der gled over mig og så op. Der gik en dejlig moden dame med lyst kort hår lige forbi mig. Hun så i min retning, syntes jeg. Hun havde trimmet sit køn helt tæt. Brysterne var lidt større end gennemsnitter og hun så rimelig sportstrænet ud. Pludselig kunne jeg genkende hende, det var hende fra Tv, for ikke at røbe for meget og udstille hende, kan jeg fortælle, at hun er en smuk kvinde der er tv-vært på en danske hovedekanal og også har været med i andre Tv-programmer.

I vandkanten, lige ud for hvor jeg lå, standsede hun op og bukke sig ned og tage et par småsten op, som hun studerede ganske nøje for derefter at kaste dem ud i vandet. På den måde var der frit udsyn til det hele, og min pik begyndte at røre på sig.

Hun gentog det flere gange, og jeg opfattede det som en opfordring til at gå hende i møde.

Vinden gjorde, at hendes brystvorter stivnede, og gåsehuden kunne man se brede sig. Jeg gik hende i møde  med en halvfed pik og havde ingen mulighed for at skjule den. Det havde jeg nu heller ingen planer om at gøre. Hun måtte da gerne se, at hun tændte mig. Vi faldt i snak, og snakken gik, som om vi altid havde kendt hinanden. Pludselig spurgte hun, om jeg ville med hen til hendes ven, der lå lidt længere nede af stranden. Det skulle hun ikke sige to gange, og sammen gik vi ned til hendes fyr.

Jeg havde ikke taget mit badehåndklæde med, og blev opfordret til at sætte mig ved siden af hende. Igen gik snakken fint uden pinlige kunstpauser. Det viste sig, at han havde set mig, da jeg gik langs stranden, og han havde så opfordret hende til at gå hen til mig og se mig an.

Hvis hun kunne lide det hun så, skulle hun invitere mig med tilbage, og det havde hun så gjort. De var lige kommet hjem fra ferie syd på. Der havde de besøgt en nøgenbadestrand, så de var brune over det hele.

SEX I DAG?

De var meget åbne om deres formål med besøget på stranden. De kom  der, for at han helt passivt kunne sidde og se hende sammen med en fremmed mand. Det tændte de begge på. Nu begyndte hun stille at spille min pik, som hurtigt rejste sig i fuld størrelse. Hendes hænder tog godt fat i kuglerne, mens hun slikkede op af skaftet på min pik.

Hans gestus var ikke til at misforstå, så jeg begyndte at nulre hendes brystvorter, der hurtigt blev stive. Mine hænder gled ned over hendes dejlige  faste bryster ned til inderlårene, der fik en blød massage. Hendes køn åbnede sig, og jeg kunne se, at hun heller ikke var upåvirket af situationen. Blodet var løbet til hendes kønslæber og små perler af væske samlede sig i åbningen.

Vi lagde os i en 69´er og slikkede og suttede det bedste vi havde lært. Der gik ilinger igennem os begge og vi begyndte at trække vejret uregelmæssigt. Det ville ikke vare længe, før jeg måtte kapitulere, hvis hun fortsatte den behandling af mig.

Fik flyttet mig så hun ikke længere kunne nå pikken og begyndte at fingerkneppe hende, mens jeg stadig slikkede hendes fisse læber. Af og til ramte tungen klitten og hun  stønnede og kunne ikke ligge stille. Førte først en så to og tre fingre ind i fissen og fandt hendes g-punkt. Nu klynkede hun og fissen strammede omkring mine fingre, som om den ville skubbe fingrene ud. Hun kom i en stor orgasme, og efter lidt tid, skubbede hun mig om på ryggen og satte sig oven på min mave, gnubbede sig længere og længere ned mod pikken og med sin ene hånd ledte hun pikken ind i den dejlige våde fisse.

Hun begyndte at ride mig stille og roligt. Brysterne vippede op og ned i takt med hendes ridt. Hendes fyr sad bare og nød forestillingen, og rykkede i pikken.

Hendes ridt blev vildere og vildere, og hun kunne stramme fissen så det var en fryd. Hvis jeg ikke skulle komme lige nu, var det nødvendigt, at få hende vippet af, så det gjorde jeg. Efter den ridetur, skulle den lige pumpes lidt op igen, så hun tog den munden igen og “pumpede” den op.

Nu skulle hun have den bagfra, syntes jeg, så hun blev lagt på alle fire med røven strittende fræk bagud, og med ansigtet drejet mod manden. Så kunne han se, hvor liderlig hun var.  Hun smilede henrykt til ham.

Forsigtigt lod jeg pikken glide op imellem hendes hævede sjaskvåde kønslæber, og ramte hendes klit. Hver gang det skete, kunne hun ikke ligge stille. Hun tikkede om at få den op i sig og forsigtigt trængte jeg op i hende. Hun var stadig dejlig våd, og lidt efter lidt var hele pikken begravet i hendes dejlige fisse og kuglerne klaskede mod hendes røv, når jeg stødte helt dybt ind i hende.

Nu begyndte jeg at kneppe hende hurtigere og hårdere, som hun opfordrede mig til, mens hun forsøgte at at skubbe sig baglæns for tage imod. Hendes dejlige bryster gyngede i takt til knepperiet, når jeg ikke havde hænderne på dem. Det er min yndlings stilling at se pikken glide ud og ind, mens brysterne gynger i takt, og jeg holder hende godt fast i hendes hofter.

Sveden haglede af os, så det til sidst var svært at holde fast på hende, så våd var huden. Det fortsatte et stykke tid, hvor hun hele tiden opfordrede mig til at gøre det hurtigere og hårdere. Hun ville have, at jeg kom ud over hende.

Nu var klimaks lige op over. Det snurrede i min pik, nosserne trak sig sammen, og jeg kunne mærke spermen var på vej, så jeg trak mig ud. Få ryk senere sendte jeg en kaskade ud over hendes ryg, og det drev stille ned af hende, mens det blandede sig med vores sved.

Vi faldt sammen på håndklædet og nød de sidste krampetrækninger. Efter lidt tid sagde de tak og pakkede sammen, jeg kig tilbage til mit eget sted.

Jeg gave aldrig udtryk for at jeg godt var klar over hvem hun var og de sagde heller ikke noget om det, så det forblev usagt og var jo sådan set også fuldstændig ligegyldigt i den sammehæng vi skulle være sammen.

porno med danske piger