Fræk historie fra skolen

SPAR MANGE PENGE

Kunne ikke lade være med at kigge lidt på hende. Så pludselig trak hun lige så diskret ned i blusen, og på det ene bryst stod der: "Kom med!!"…

Det var en pige fra min klasse, jeg havde tit lagt mærke til hende. Hun er ret køn, men jeg gider ikke komme sammen med hende. Hun har nogle flotte runde bryster, som man ikke kan undgå at lægge mærke til, når hun kommer i sine nedringede bluser. Og hendes røv er bare det bedste.

Jeg ville naturligvis gerne kneppe hende, men det var kun hendes krop der tiltalte mig.

 

Det skete en dag i et frikvarter. Hun stod lidt fra mig, og jeg kunne ikke lade være med at kigge lidt på hende. Så pludselig trak hun lige så diskret ned i blusen, og på det ene bryst stod der: "Kom med!!"

Der var åbenbart ikke andre, der så det. Jeg fulgte hende spændt, hun gik nedad en gang, den var helt tom. Det var ned mod de yngre klasser, skole fritids ordningen havde lukket. Hun listede derind, og over til det lille puderum.

SEX I DAG?

 

Da jeg trådte ind lidt efter hende, havde hun allerede taget blusen af. Min pik begyndte at stivne, det var perfekt. Hun gik hen, og begyndte at kysse mig. Hun tog hænderne op under min trøje, og begyndte at trække den op over mit hoved.

 

Mine hænder gled ned mod hendes røv, de kørte lidt uden på nederdelen, men snart gled de også ned i den. Nederdelen var hurtigt fjernet, og mine fingre kørte stille frem og tilbage mellem hendes skamlæber. Hun stønnede lidt, og min pik den dunkede kraftigt.

 

Jeg lagde hende ned på ryggen og slikkede hendes glatte fisse. Jeg suttede på hendes klitoris, og lod tungen køre op ned mellem hendes skamlæber.

Nu begyndte hun virkelig at stønne.

 

"Lad mig smage din pik, og føle den i mig!" stønnede hun begærligt. Hun trak mig op til sig, og begyndte at knappe mine bukser op. Med det samme tog hun min pik munden, og suttede vildt. Der skulle næsten ikke noget til, det var snart på vej. Jeg fik hende om på alle fire og begyndte at kneppe hende, og lige da hun begyndte at stønne kom det. Det trak i hele min krop, jog var lige ved at brøle.

 

Bagefter fortalte hun at, det også kun var min krop, hun var udefter. Vi mødes stadig tit, det bliver bare bedre og bedre for hver gang.

porno med danske piger