Et frækt møde del.1

SPAR MANGE PENGE

Du slikkede mine brystvorter som allerede var godt stive, legede med mine bryster mens jeg mærkede hvordan min fisse begyndte at blive mere våd…

Det eneste jeg på forhånd ved, er at du har sat mig i stævne på et af Århus´s bedre hoteller – hvad der skal ske ud over at vi jo nok skal have noget lækkert, frækt sex har jeg ingen idé om.

Jeg startede allerede i formiddags med at gøre mig klar, fik barberet mig så min fisse blev helt glat og dejlig klar til at blive slikket.
Lagde mig i badekaret og bare tanken om hvad der senere skulle ske gjorde mig godt liderlig, så jeg fandt dildoen, der altid ligger klar i badeværelset og begyndte at lege lidt med mig selv og jeg var allerede godt våd.
Tog bruseren og lod dens varme stråler lege med klitten til jeg kom i en dejlig orgasme.

Opdagede at tiden var løbet lidt fra mig, så fik mig sæbet ind i en velduftende sæbe, vaskede mig godt i fissen og røven.

Smurte mig ind i creme fra top til tå og gik lidt rundt i lejligheden nøgen til cremen var tørret lidt ind.

Nåå så skulle jeg jo bare finde ud af hvad jeg skulle have på i eftermiddag.

Fandt en kort sort nederdel frem, et par sorte selvsiddende trusser, den dyre blonde-bh og g-strengen der passede til, en sort, let gennemsigtig og lettere udringet bluse, stod lidt og kiggede på det og besluttede at det måtte være det jeg skulle have på.

SEX I DAG?

Så manglede kun make-up´en og parfumen som jeg ved virker pirrende på de fleste mænd.
Hoppede i de lange sorte støvler og var nu klar til vores møde.
Klokken var også ved at være mange, så ringede efter en taxa, så jeg kunne nå toget mod Århus.
Sad der i toget med en lidt nervøs forventning om hvad der skulle ske senere og kunne mærke at jeg ikke var helt upåvirket af situationen igen.

Så var jeg endelig i Århus, måtte hellere finde en taxa så jeg kunne komme frem i rette tid.
Vi havde aftalt at mødes i receptionen og da jeg kom ind gik jeg direkte mod skranken.
Jeg ved ikke hvad du havde fortalt manden bag skranken, men han var ikke i tvivl om hvem jeg var, han bad mig tage plads i restauranten, jeg fik et glas vin serveret og en seddel stukket i hånden.
Jeg skulle gå op på et værelse på hotellet og her fandt jeg endnu en seddel, der bad mig lægge mig på sengen og lukke øjnene til jeg blev bedt om andet.

Jeg kunne høre dig rumstere lidt og mærkede så du bandt noget rundt om mine øjne så jeg ikke kunne se noget.
Du hviskede mig i øret at nu skulle jeg bare slappe helt af og nyde hvad der nu skulle ske.
Som sagt så gjort.
Du begyndte at klæde mig af, først min bluse – kunne høre du gispede lidt da du så mine bryster i BH´en.
Du begyndte blidt at massere mine bryster uden på BH´en men ikke længe så røg den også af.
Du slikkede mine brystvorter som allerede var godt stive, legede med mine bryster mens jeg mærkede hvordan min fisse begyndte at blive mere våd end den allerede var.
Du stoppede legen med mine bryster, tog mine støvler og min nederdel af og begyndte at slikke mine lår alt imens du fik mine strømper af.

Nu lå jeg der kun i g-streng, men det varede ikke længe før den også røg af.
Nu lå jeg helt nøgen med bind for øjnene og ventede spændt på det næste.
Du spredte mine ben og lod en finger glide ind i revnen overrasket over hvor våd min fisse var udbrød du "du er godt nok liderlig og dejlig våd hva" – kunne kunne kun svare med et uhmmm.

Så begyndte du langsomt at slikke mine safter i dig, stak din tunge op i fissen på mig og slikkede min klit mens du fingerkneppede mig til jeg kom i den første dejlige orgasme.

Du lod mig ligge lidt så jeg kunne komme til mig selv igen, imens kunne jeg høre dig tage tøjet af.
Du kom over og tog bindet for mine øjne af og det første syn der mødte mig var din dejlige stive pik.
Du kiggede på mig og bad mig så om at slikke og sutte din pik og nosser og der var bestemt ikke noget jeg hellere ville nu.
Jeg legede med spidsen af din pik, drillede den med tungen, slikkede dig ned af skaftet og derefter dine nosser.
Så begyndte jeg at sutte din pik mens jeg legede med dine nosser og det varede da heller ikke længe før du var klar til at komme, og snart sprøjtede du mig i munden.

Vi lå lidt og sundede os, hvorefter du bad mig gå ud og få ordnet mig lidt og så få tøj på, men du bad mig lade trusserne ligge.
Du havde bestilt bord i hotellets restaurent og værelset var lejet til næste formiddag så vi havde masser af tid til at lege videre, Vi går ned i restauranten.

Du har sørget for, at vi har fået et bord med lidt fred fra de andre gæster.
Vi sidder over for hinanden og hver gang jeg læner mig fremover for at sige noget har du frit udsyn til mine bryster.
Mens vi sidder og spiser lægger jeg min fod op mod din pik og sidder stille og bevæger foden lidt.

Da vi skal til desserten rykker du over så du sidder ved siden af mig.
Mens jeg "mader" dig med desserten kan jeg mærke din hånd er på vej ned i min stadig våde fisse.
Du sidder stiller og leger med en finger i min fisse, jeg tager lidt af desserten på fingeren og lader dig slikke det af.
Jeg bider mig lidt i læben for ikke at røbe vores lille leg.

Vi får betalt og rejser os for at gå tilbage til værelset, inde i elevatoren hiver du mig ind til dig og leger lidt med min fisse og kører stille en finger om mod min røv, der åbner sig lidt så du med saften fra min fisse kan køre den lidt ind og ud.

Elevatoren stopper og vi er på den etage hvor vi skal af, vi går ud og du skubber mig blidt op mod væggen, hvor vi står lidt og kæler med hinanden inden vi går ind på værelset

porno med danske piger