Sex på skolen del.1

SPAR MANGE PENGE

Aahh, det var skønt. En dejlig rytme, op og ned, og så strejfede han lige min klit, og masserede den så godt han kunne…

Jeg havde besluttet mig for at blive på skolen i weekenden, gad ikke rigtigt at tage hjem, fordi jeg havde lagt syg derhjemme indtil i torsdags, og så ville det være lidt dumt jeg så tager hjem fredag.
Jeg fandt så ud af hvem der skulle blive i weekenden udover mig. Der var et par af mine veninder, som jeg snakker meget med, der skulle blive, en af dem, Lills kæreste skulle også blive. Derudover skulle der også blive en fyr, Mads, som jeg også havde været sammen med i en weekend før… ikke haft sex, men kun kælet lidt og kysset… slet ingen former for sex. (Det startede egentligt med at vi kaldte hinanden for ’storebror’ og ’lillesøster’, og det var så sådan vi ”lå an” på hinanden.) Der skulle også blive nogle flere, men det er irrelevant.

Der var gæster på besøg på skolen som skulle låne vores senge, så vi havde fået lov til at sove inde i musik, hvor overheadprojektoren stod. Det er sjældent vi får lov til at sove derinde, fordi så skal der være en nattevagt, som kan holde opsyn med os… fordi vi skulle jo ikke lave noget som vi ikke må, når vi jo sover piger og drenge sammen… hehe… men hvad de ikke ved har de ikke ondt af *GG*

SEX I DAG?

Det blev aften. Vi havde fået lagt madrasser, dyne/pude, og hvad vi ellers skulle bruge for at overleve en hel nat uden at kunne komme ind på vores værelser.
Jeg havde lagt min madras lige til højre for lærredet, så jeg havde en god plads når vi skulle se film. Jeg kunne ikke ligge lige for lærredet, fordi der havde Mads plantet sin madras, men det skulle nok gå alligevel.

Så blev det tid til at vi skulle i seng (vi havde dog fået lov til at se film så lang tid vi ville), men der var en der lagt sig på Mads’ plads, så han havde lagt sig ned til mig, og det var jo i og for sig godt nok. (Det skal lige siges, at da dem der ikke skulle være her i weekenden var taget hjem, og Mads og jeg lige stødte på hinanden nede i kælderen, for at bære madrasser op, kaldte han mig for lillesøster, hvilket jeg ikke havde regnet med, fordi vi stort set ikke havde snakket sammen siden den weekend… ikke fordi vi fortrød, men fordi vi aldrig har haft noget at sige til hinanden, og sådan har det været lige siden første dag på skolen… Men da han kaldte mig det tænkte jeg, at nu skulle der sikkert nusses og pusses i aften – bare ikke så de andre så det *GG* )

Vi begyndte så at kæle lidt da vi så film, havde fået nattøj på (mig i en T-shirt og G-streng, og ham i boxershorts), lå vi tæt op af hinanden, mine bryster var presset op mod hans overkrop, og da jeg havde det ene ben over hans, kunne jeg mærke at han pressede sin hårde pik ind mod min våde fisse. Vi rykkede os lidt fra hinanden igen (men havde dog stadig benet over ham), fordi de andre skulle jo ikke finde ud af noget. Men da vi så lå lidt mindre end en halv meter fra hinanden, kunne jeg lige diskret røre hans pik, uden folk ville opdage det. Han begyndte så også at røre ved mig, men lille mig fik ikke nok, så jeg tog hånden ind under hans boxershorts, og begyndte at massere hans pik. Han tog hånden ind under mine trusser, og kunne derved mærke hvor våd jeg var. Vi blev mere og mere liderlige, og jeg fik mere og mere lyst til noget mere end bare at ligge der.
Så spurgte han så, om han måtte slikke min fisse nede på toilettet. Det sagde jeg, at han selvfølgelig gerne måtte, fordi det var lang tid siden jeg sidst havde fået slikket fisse.
Vi aftalte at han gik først, og så skulle jeg så komme lidt efter. Da han var gået, kunne jeg næsten ikke vente, så der gik ikke engang et minut inden jeg også gik.
Han gemte sig nede udenfor toiletterne, og da jeg kom derned omfavnede han mig, og kyssede mig så frækt han havde lært, og jeg begyndte også at tage på ham.
Vi gik ind til pigetoiletterne, og jeg låste døren efter mig.
Han sagde så, at jeg skulle ligge mig ned på gulvet, og jeg gjorde som han sagde, selvom jeg da vidste, at gulvet var koldt, men tænkte ikke videre over det, fordi jeg var så liderlig.
Jeg lagde mig ned med ryggen mod det kolde gulv, og spredte mine ben hen mod ham.
Han satte dig på knæ mellem mine ben, og langsomt trak han mine trusser af, smed dem til siden, og lænede sig ned mod min fisse. Han kom helt tæt, og begyndte at slikke. Han havde en dejlig blød tunge. Den kørte langsomt mod min klit, og længere ned. Åhh, det var skønt. En dejlig rytme, op og ned, og så strejfede han lige min klit, og masserede den så godt han kunne. Jeg stønnede svagt.
Så tog han sin finger, kørte den op ad mine skamlæber. Han kørte ned igen, og mærkede mit hul.
Han førte sin finger ind i min fisse, ud og ind, og ud og ind, imens han masserede min klit med sin tunge. Jeg begyndte at nyde det mere og mere, og samtidig fik jeg lyst til at mærke hans pik inde i mig. Jeg skulle lige til at sige ”knep mig, knep mig så hårdt du kan…” men da var der en der tog i håndtaget til toilettet. Vi fik begge et chok, og han stoppede bredt. Vi blev enige om, at vi nok skulle til at gå op. Jeg gik først, og så skulle han komme lidt tid efter… Jeg tør væde med, at han tog sig en spiller efter jeg var gået op, fordi det tog et godt stykke tid inden han kom op igen… og så lang tid gider man da ikke blive nede i en mørk kæller… Am I right?!

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger