Tjeneren gav mig orgasme

SPAR MANGE PENGE

Jeg ville mærke hans pik i mig, inden jeg sprængtes af begær. Han løftede mig op, og bar mig ind i det lille rum ved siden af…

For få år tilbage holdt jeg en pause fra mine studier for at få mig et lille pusterum fra alle bøgerne. Mine planer var egentlig, at jeg ville arbejde hårdt i et halvt års tid og derefter bruge mine sammensparede penge på en guide-skole. Men det var ret svært at få et job i Århus på det tidspunkt. Der var mange andre unge, der også ville have et arbejde. Til sidst var heldet dog med mig, og jeg fik et job som stuepige på et af de finere hoteller i byen, hvor flere kendte mennesker kom og gik.

Det var dog ikke én af disse berømtheder, jeg havde kastet mine »uskyldige« øjne på, men derimod en fyr, der netop var startet i restauranten som tjener. Han var ikke én af de flotteste tjenere på hotellet, og derfor var der nok ikke andre af de unge piger, der havde fået øje på ham nede i frokoststuen, hvor alle de ansatte holdt pause.

Jeg var ret ung og på det tidspunkt ikke klar over, at mit udseende havde en stor effekt på mange mænd. Faktisk havde jeg kun været sammen med få fyre seksuelt, og havde aldrig fået noget ud af det. Jeg havde aldrig været tryg nok til at gøre alt det, jeg inderst inde gik og drømte om.

Men denne her fyr havde en speciel virkning på mig. Jeg tænkte konstant på ham, også når jeg havde fri. Jeg drømte endda om ham om natten, og mine før ret så uskyldige drømme var pludseligt blevet til hede erotiske fantasier, som jeg følte han kunne se, når han smilede skævt til mig.

En eftermiddag efter arbejde, hvor alt som regel er stille, og det eneste man kan høre, er kokkens forberedelser til aftenens arrangement, blev jeg bedt om at blive for at hjælpe til i restauranten. To af tjenerne havde pludselig meldt sig syge, og det var specielt kritisk, da der om aftenen skulle være en 70 års fødselsdag. Jeg havde kun få gange tidligere hjulpet til i restauranten, og havde derfor ingen uniform. Det problem blev dog løst, ved at jeg lånte én af pigernes nede fra garderoben. At den var lidt for lille, fremhævede kun mine former og mine faste bryster.

Hele arrangementet forløb fantastisk godt, og i løbet af aftenen havde jeg fået mange »tilfældige« berøringer af den søde tjener. Først troede jeg kun, at det var mig, det påvirkede. Men da jeg på et tidspunkt kom ud i køkkenet, og overraskede fyren i at dagdrømme med ståpik på, vidste jeg, at det havde samme virkning på ham.

SEX I DAG?

Fødselsdags-festen var klaret, og der var kun få mennesker tilbage i restauranten, så vi havde tid til at snakke. Jeg satte mig på bordet overfor ham, og var blevet helt våd i trusserne ved tanken om, at han måske fantaserede om mig. Luften osede af lyst, og da jeg tilfældigt strejfede hans arm, greb han fat i mig, og kyssede mig krævende på munden. Samtidig pressede han sig mod min krop, så jeg kunne mærke hans voksende pik.

Jeg glemte fuldstændigt min manglende erfaring, og slog benene rundt om ham, mens jeg stønnede, at han skulle tage mig med det samme. Jeg ville mærke hans pik i mig, inden jeg sprængtes af begær. Han løftede mig op, og bar mig ind i det lille rum ved siden af, mens han hviskede, at her i »spisekammeret« ville vi have lidt mere ro. Jeg kunne ikke vente, til vi var derinde, så jeg fik hurtigt revet hans skjorte af, mens jeg pressede min underkrop hårdt og krævende mod hans pik, der nu måtte være dunkende og hed.

Han satte mig ned på en kold stålhylde i hoftehøjde, og vi skubbede nogle ting væk for at få lidt bedre plads. Jeg krængede hurtigt mine trusser af. Min krop var spændt til bristepunktet. Jeg mærkede hans tunge lege med min fisse. Han gjorde mig vild, og det resulterede i, at jeg hurtigt måtte »tvinge« hans pik op i mig for at føle ham.

Jeg kunne høre på hans vejrtrækning, at han var lige ved at eksplodere, men pludselig hørte vi folk kalde på os i køkkenet. Vi havde dog andet at lave, så de måtte vente. At vi var så tæt på at blive opdaget, ophidsede os begge så meget, at vi kom samtidig i en fantastisk eksplosion.

Den aften kom jeg for allerførste gang!

Bagefter sundede vi os lidt, men jeg »skyldte« ham en omgang. Derfor bad jeg ham om at lægge sig ned på gulvet. Jeg fandt en bøtte sirup på en hylde, og hældte noget af indholdet ud på hans mave og lår. Jeg gav mig langsomt til at slikke det i mig, mens jeg støt og roligt nærmede mig hans voksende pik. Jeg kunne høre på ham, at han nød det. Alligevel bad han mig flere gange om at gøre ting ved ham, og jeg adlød. Han kom endnu en gang, og denne gang udstødte han et brøl, så jeg blev helt bange for, at de andre hørte os.

Da han var kommet helt til sig selv, sagde han:

– Hej, jeg hedder Jesper. Og ved du, at du lige har opfyldt mine vildeste fantasi?

Jeg kunne kun svare, at det vidste jeg egentlig ikke, men han havde til gengæld lige foræret mig mit livs første orgasme!

Vi vidste begge, at vi seksuelt passede perfekt sammen, og vi besluttede også at se, om vi også passede sammen på andre områder.

I dag deler vi samme seng, og har stadig fantastiske oplevelser sammen til hverdag i soveværelset, i bilen, ved stranden, og sådan kan jeg blive ved.

porno med danske piger