Kano turen del.2

SPAR MANGE PENGE

De 2 kvinder kysser hinanden alt imens jeg knepper svenskeren bagfra, som nu trækker sig væk fra mig, nu er det min kærestes tur og det glæder jeg mig især til…

Jeg bliver sådanne lidt misfornøjet og det mærker min kæreste og udbryder ” hvaaaa´ har du fået øje på noget ”.

Jeg smiler til min kæreste, som vender hovedet mod mig mens jeg tager hende bagfra og hun blinker så frækt til mig, at den er lige ved at gå på mig.

Jeg trækker mit stive lem ud og til min overraskelse går min kæreste nu hen til den skønne svenske kvinde. De begynder at kysse og lege med hinanden. Jeg tænker et kort øjeblik ” hvad filen har hun gang i ”, men glemmer det hurtigt igen.

Jeg kan ikke helt hitte ud af hvad jeg skal gøre, men det fortæller de 2 skønne kvinder mig, via krop sproget. Min kæreste begynder stille og roligt at bevæge sig ned efter, på den svenske kvinde. Hun kysser hende, leger med hendes store bryster og ender til sidst nede mellen hendes nybarberede fisse. Min kæreste vrikker lidt med røven, så er der indbudt til baghyler. Jeg sætter mig på knæ, bag min kæreste og fører forsigtigt mit stiv lem ind i hendes meget våde fisse, alt imens hun slikker den svenske kvinde.

Det her overgå min vildeste fantasi og det er tæt på at jeg kommer, da min kæreste beder mig om at trække mit lem ud. ( Forinden har jeg vasket mit lem af med vand og sæbe, da renhed er en dyd ).

Den svenske kvinde ligger sig nu ned på skovbunden, alt imens min kæreste sætter sig over hendes hoved og bliver slikket godt og grundigt i sin våde fisse. Jeg ligger mig ligeledes mellem den svenske kvinde og begynder at slikke hende. Hun smager vidunderligt, hendes klitoris er sten hård. Jeg fører en finger op i hendes våde mis og finder hurtigt hendes G-punkt. Det mærkes prompte og hun skyder ryg, af bare nydelse. Min kæreste har ligeledes fundet sin store nydelse frem og er helt væk fra omverdenen. Jeg stopper med at slikke og begiver mig op mod min kæreste og kysser hende blidt. Jeg bliver slikket helt vidunderligt af denne svenske kvinde, som næsten for mig til at komme omgående, mens hun skifter fra mig til min kæreste. Jeg lader min orgasme vente på sig og beder nu begge to om at vende sig om på knæ, så jeg kan tage dem bagfra, skiftesvis.

SEX I DAG?

Det syn der møder mig med 2 skønne kvinder bagfra, er næsten for meget for mig. Jeg starter med den svenske kvinde og fører mit bankende lem ind i hendes meget våde mis, det føles vidunderligt. Min kæreste drejer hovedet og kigger på mig, af misundelse, men den gode af dem, hun ved godt hvad der venter hende. De 2 kvinder kysser hinanden alt imens jeg knepper svenskeren bagfra, som nu trækker sig væk fra mig, nu er det min kærestes tur og det glæder jeg mig især til. Svenskeren ligger sig, så min kæreste, alt imens jeg knepper hende bagfra, kan slikke svenskeren. Det her er simpelhent ud over alle de fantasier jeg til dato har haft og forestillet mig og hvordan fanden har min kæreste kunne se at den svenske kvinde har villet det her. Når men pyt med det, det er her og nu det foregår, med mit stive lem oppe i min kæreste,bagfra og en svensker der får slikket fisse af min kæreste.

Kæresten kravler nu fremefter, alt imens jeg følger efter. Hun begynder at masserer og kysse svenskerens bryster for til sidst at oversnave hende. Jeg kan mærke at mit klimaks er nået og siger til min kæreste, at nu er der ikke langt igen. Lige inden jeg får orgasme, trækker jeg mit lem ud og sprøjter ud over den svenske skønhed, alt imens at de to kvinder fortsat oversnaver hinanden. Begge gisper da jeg kommer i en meget kraftig orgasme, der næsten sender mig til intetheden. De fortsætter deres snaveri og jeg trækker mig lidt væk for at sunde mig.

Alt imens jeg har trukket mig tilbage, nyder de 2 kvinder hinanden, skiftesvis slikker de hinanden og leger med hinandens bryster. Kæresten overtager nu styringen og jeg ved hvad det betyder, nemlig at svenskeren ingen chance har nu. Min kæreste leger forsigtigt med den svenske skønhed, som om hun faktisk har prøvet det før. Hun slikker hendes klitoris hård som en sten og fører 2 fingre op i hendes våde mis. G-punktet findes meget hurtigt og svenskeren skyder ryg. Hun bukker sine ben så de kan ligges helt op ad hendes egen mave, for nu skal det helt rigtige punkt findes. Der går ikke lang tid før end den svenske skønhed sprøjter. Hun skriger af fuld styrke og det får mit lem til at vågne op.

Jeg beordre min kæreste ned på alle 4 så jeg kan tage hende bagfra. Svenskeren ligger sig så hun kan slikke mine nosser, alt imens jeg tager min kæreste bagfra. Det er vidunderligt og selvom det ikke er lang tid siden jeg fik min første orgasme, er den næste på vej. Det mærker min kæreste og skriger ” du kan tro nej dit liderlige dyr, den ordner jeg den her ”… Hun vrider sig fri af mit faste greb bagfra og kaster mig ned på jorden og sætter sig oven på mig. Den svenske skønhed sætter sig på mit hoved så jeg kan slikke hendes fisse. Hun massere sin klitoris alt imens jeg slikker hende og kæresten bare ridder der ud af. Svenskeren læner sig nu fremefter så hun kan kysse kæresten, samtidig med at hun kan masserer kærestens fisse. Kæresten bliver fuldstændig vild, det gør svenskeren også samt mig selv.

Vi kommer alle 3 i den skønneste skrigende orgasme og alt bliver sort for mine øjne, jeg får simpelhent et ”blackout” af bar´nydelse. Jeg vågner på et tidspunkt, med kæresten i mine arme og et tæppe over os. Svenskeren, hun er væk, formentlig taget tilbage til sin kano udlejning… 

Jeg vækker kæresten, hun ligner en der godt kunne sove et par timer endnu, hun ser fuldstændig maltrakteret ud. Jeg smiler sødt til hende og giver hende et stort kram og et kys. Vi begiver os tilbage til vores telt, hvor der sidder 5 nordmænd og smiler. De ved sgu godt hvad vi har været ude og lave, men ikke hvordan, heldigvis. 

De 5 nordmænd hilser da pænt på os, de skal videre kan vi se, men de har lige nået de gerne vil vise os. Den ene af dem hiver en mobil frem og sætter en video i gang. Først står kæresten og jeg, helt paf, men lige bagefter smiler vi og siger samtidig ” var det godt ”:-) De griner alle 5, 2 kvinder og 3 mænd og siger så samtidig ” vældig godt ”… De udtrykker dog at de nok skal beholde det for dem selv og ikke vil publicerer det nogen steder på nettet.

Vi siger farvel og god tur til dem og inden længe er vi alene.

Vi får hurtigt lavet noget mad, for energien er ” pumpet ” ud af os og det vel ikke så mærkeligt endda.

Vi putter os i soveposen ret så tidligt for vi er som sagt trætte, oven på en begivenheds fri dag med dejlig sex.

Jeg vågner op ude på natten for at skal tisse. Kæresten ligger ved siden af mig split nøgen og med et saligt smil på læben, jeg ved hvad hun drømmer om. Jeg får tisset færdig og melder min ankomst i teltet igen. Jeg kan ikke få øjnene fra min kæreste som stadig ligger med det salige smil, jeg får prompte ståpik og med tanken om, at 5 nordmænd har stået og luret på min kæreste og jeg, samt den svenske skønhed, så kan jeg ikke lade min pik værre. Jeg har også sovet nøgen og min pik er bare klar. Forsigtigt begynder jeg at slikke min kæreste mellem benene, hun er våd i forevejen, det tror da fandens når hun drømmer om vores dejlige sex oplevelse tidligere på dagen. Hun smager skønt. Hun begynder straks at skyde ryg og mumler lidt i søvne. Hun vågner da stille og roligt op, da drømmen pludselig er blevet til virkelighed for hende og hun siger ” kan du holde til det her, skat ”. Slap du bare af, siger jeg, nyd det nu bare. Og jeg slikker videre, hun begynder at stønne højlydt og hun nærmer sig hurtigt klimaks og jeg lader orgasmen vælde ind over hende, af flere omgange. Hun elsker når jeg slikker hende, samtidig med lidt finger arbejde, der oppe hvor det kilder allermest. Jeg sætter mig op på knæ og begynder at ornanerer, men hun er ikke helt tilfreds med den måde det foregår på, så hun sætter sig også op og tager mit stive lem i munden. Hendes mund arbejde er mere end mit lem kan tåle og jeg kommer kort tid efter, hun har taget min pik i munden.

Vi falder atter om på madrassen og drømmr søde drømme til tidlig morgen…

porno med danske piger