Kano turen del.1

SPAR MANGE PENGE

Hun stopper med at sutte og smiler blidt til mig og siger ” nyd nu den her ride tur ”. Hun sætter sig forsigtigt oven på mit lem alt imens at kanoen vipper blidt…

Hvem skulle have troet at en stille og rolig kanotur, skulle gå hen og blive til en af de skønneste og mest frække sex oplevelser jeg til dato har oplevet. Nuvel, det var en ganske almindelig sommerdag, sommerferien var startet. Både kæresten og jeg havde afleveret vores børn, hos henhodsvis mor og far. Vi skulle være alene i 3 uger, hvor af den ene på kanotur i det svenske 😉

Dagen oprinder hvor vi skal afsted, alt er pakket, intet er glemt. Det er ikke så langt oppe i Sverige og det tager kun et par timer i ” dytten ” at nå vores bestemmelses sted, samt start sted. Solen skinner skønt og det er varmt. Det resulterede i, at kæresten på det meste af turen, har siddet med sin lille kjole, smøget op så jeg nærmest kunne se hendes skød. På et tidspunkt troede jeg hun var faldet i søvn og jeg måtte bare se om hun var uden trusser. Det var hun, men jeg fik et chock da hun pludselige åbnede øjnene og sagde ” så så du, det må vente ”. Vi kender hinanden ret så godt, men jeg blev da lidt rød i hovedet.

Når men vi træder ud af dytten og skal have udleveret vores grej ved start stedet. Og som de fleste gange jeg selv har været på kano tur, plejer det at være en gnaven gammel svensk bondemand eller quinde, der udleverer grejet. Men her står der den smækreste svenske kvinde og hun oser bare af sex. Kæresten kan se på mig at jeg kigger på hende den svenske kvinde og kommenterer, ” tænkt hvis hun kunne tage med ud på en af øerne, så skulle vi satme give dig en svens/dansk kneppe tur, du aldrig vil glemme ”… Jeg kigger helt paf på hende, som om hun mener det. Det skal senere vise sig, at der er lidt om snakken.

Vi gør klar til at tage af sted i vores kano, da kæresten pludselig siger at hun lige skal på wc, inden vi padler afsted. Jeg bliver i kanoen og gør klar til afgang. Kæresten kommer tilbage 3-4 min senere med et smil på læben. Jeg spørger ” hva´så ”, ikke noget siger hun og sætter sig i kanoen. Hun er stadig uden trusser på kan jeg se, da hun sætter sig og en smule våd mellem benene og med strittende bryst vorter. Min pik bliver prompte stiv, for fantasien pisker derud af…

Vi har hjemmefra planlagt at padle de første 20 kilometer, ud af en 75 kilometers rute, for at komme lidt væk fra civilisationen, så det går der ud af i rask tempo.

Undervejs og godt 10 kilometer på ruten, smider kæresten sin kjole, hun sidder nu split nøgen. Hendes skønne små dejlige bryster stritter og danser i den dejlige sol. Jeg er klar over at det er varmt, for sidder selv kun i boxer shorts, så mærker selvfølgelig varmen. Men at kæresten nu sidder helt nøgen, bliver jeg skør i hovedet af, varmen stiger mig til hovedet.

SEX I DAG?

Da jeg er den tungeste i kanoen, er det meget naturligt at jeg sidder bagerst, det gør jeg nu også på denne tur. Men det syn der møder mig, da kæresten vender sig om mod mig fuldstændig nøgen, glemmer jeg aldrig. Hendes ansigt er i hed ekstase, hun sidder nu med front mod mig, nøgen og med let spredte ben. Hun er våd og den ene hånd er mellem hendes ben, mens den anden er ved hendes ene bryst. Hun glider nu forsigtigt ned i bunden af kanoen, hvor der ligger et tæppe. Hun ligger et ben på hver side af kanoen, så jeg har frit udsyn til hendes våde mis. Hun leger forsigtigt med sig selv og hun elsker det der med at ” drille ” mig og hun er god til det. Mine shorts har selvfølgelig den største bule, godt ingen andre kan se den. Kæresten vender sig om, så hendes skønne lille pikante røv vender sig lige op i hovedet på mig. Hun er godt våd og der gispes højlydt. Pludselig skyder hun ryg og skriger en orgasme ud, mens jeg sidder der og forsøger at styre en kano, med en kæmpe ståpik, der ind imellem er i vejen.

Hun vender sig lige så frækt om på ryggen og siger til mig ” skulle du ikke lige koncentrere dig om at styre den kano lidt, synes den er lidt ude af kurs ”. Jeg smiler til hende og lader som ingen ting.

Kæresten ligger sig på tæppet, split nøgen og nyder solens stråler, der blidt kilder hendes nøgne krop. Der går ikke lang tid, så falder hun i søvn.

Vores bestemmelses sted nærmer sig og jeg vækker min kæreste med et kys på kinden, hun hiver mig straks ned til sig og visker forsigtigt i mit øre ” skal jeg slikke din dejlige pik ” og napper mig i øret. Hun beder mig om at ligge mig på tæppet. Hun hiver forsigtigt boxer shortsene af mig samtidig med at hun driller mig. Min pik er for længst blevet stiv. Jeg mærker hendes varme dejlige læber omslutte mit stive lem, det føles helt fantastisk, jeg glemmer fuldstændig tid og sted.

Jeg nyder virkelig hendes behandling af mit meget stive lem, hendes måde at sutte på er virkelig dejlig. Jeg mærker at jeg nærmer mig klimaks, det mærker hun også, hun stopper med at sutte og smiler blidt til mig og siger ” nyd nu den her ride tur ”. Hun sætter sig forsigtigt oven på mit lem alt imens at kanoen vipper blidt fra side til side. Det er himmelsk det hun gør ved mig og der går ikke længe, før end jeg sprøjter i hende, samtidig med at vi begge skriger højt og inderligt. Hun falder sammen oven på min krop, vi omfavner hinanden og falder i søvn til den blide vippen fra kanoen. 

Det er hen ad sen eftermiddag da vi vågner, vi begge er nøgne og det ses på de der står på land. 5 andre kanonister har indfundet sig og de står med et smøret grin på. Vi smiler tilbage og krammer hinanden og går i land.

Alt er pakket ud, teltet er sat op og der er i forevejen gang i bålet, det er bare skide godt, for mærker på min kæreste, at det med mad og at det kan tage lang tid, er der slet ikke tid til. Den svenske natur ad´libitum, skal opleves og på en mere anderledes måde, end vi er vant til at være i naturen.

Vi spiser en smule hurtigt, mens vi får en snak med de 5 der er der. Det viser sig at de er fra Norge og skal padle her de næste 2 uger. Vi siger tak for snakken og begiver os videre. De smiler ad os, de ved sgu godt hvad der er gang i.

Vi begynder langsomt og gå ud af en de stier der er i skoven, mens vi snakker om alt mellem himmel og jord, samt små kysser lidt. Jeg ser en mulighed for at afvige fra stien og trækker kæresten med. Godt 50 m fra stien, er der en bar plet og som lys fra en klar himmel, skinner solen lige ned gennem træerne. Jeg ligger et tæppe på skovbunden og beder kæresten om at smide kjolen. Hun er nøgen inden under og det er bare så sexet, hun vender ryggen til mig og bukker sig ned så jeg jeg kan se hendes våde fisse og skønne røv. Jeg stiller mig bag hende og begynder at kysse hende i nakken og begiver mig stille og roligt ned efter. Hun sitrer og gyser af bar nydelse. Jeg vender hende om og begiver mig op til hendes faste små bryster der stritter af forventningens nydelse, jeg kan simpelhent ikke lade dem være. Hun begynder så at kysse mig, nedefter og standser ved mit stive lem. Som tidligere er det bare den mest pragtfulde nydelse, da hun tager mit lem i munden. Hun sluger den hele, samtidig med at hendes ene hånd forsigtigt massere mine nosser. Dem tager hun også i munden derefter og gud i himlen det er skønt.

Jeg rejser hende og beder hende vende sig om, så jeg kan tage hende bagfra. Hun kigger smilende på mig og siger ” forsigtigt skat ”. Jeg ved hvad hun mener og begynder forsigtigt, mens hun står lænet ind over en træstamme og tage hende blidt bagfra. Fra det øjeblik jeg stikker mit stive lem ind i hendes våde fisse bagfra, er jeg i kontrol og det ved vi begge to. Der går ikke lang tid, inden kæresten når klimaks, men nu er det min tur til at drille lidt. Jeg stopper med at kneppe hende, selvom hun er lige op over og begynder at slikke hende, først i hendes våde mis og derefter hendes røvhul. Hun elsker det og det var et godt valg, for vi er slet ikke færdige endnu. ” åhhh skat, tag mig i det bagerste hul ”, siger hun. Jeg slikker lidt videre og beder hende om at tie stille og lade mig bestemme. Men jeg efterlever hendes forespørgsel og starter med hendes våde fisse og leger med hendes røvhul samtidig. Hun er rigelig våd til at jeg kan trænge ind i hende bagfra og nu vil hun bare have det. Jeg fører forsigtigt mit lem ind i hendes skønne røv, meget forsigtigt og kun lidt inde. Hun er dejlig stram og min pik strammer godt igennem. Halvvejs inde skriger hun, af nydelse, hun skriger sine følelser ud. Jeg kigger mig omkring for at sikre mig, at der ikke lige står nogen og er med på en kigger.

Til min store overraskelse ser jeg en skøn kvinde stå op ad et træ og lege med sig selv, det er hende kano kvinden fra udleverings stedet. Min kæreste har simpelhent alieret sig med en svensk skønhed…

porno med danske piger