Det var ikke hvad vi aftalte

SPAR MANGE PENGE

Selvfølgelig siger jeg ikke noget, jeg er bare vild med dig og din utroligt sexede krop. Og at se dig der gør mig helt varm og liderlig”. Jeg gik hen og kyssede T på panden…

Det startede en sen eftermiddag hvor de fleste kolleger var gået hjem. Jeg skulle lige ud og tisse før jeg havde fri .. jeg åbnede døren til toilettet og fandt min super lækre og sexede kollega T med fingrene så langt oppe i sin fisse det var muligt. Jeg ved ikke hvem af os der blev mest overrasket, men T forsøgte forgæves at skjule hvad hun havde gang i ved at lægge den ene hånd over fissen med fingrene i. Jeg overvejede først at træde et skridt tilbage og lukke døren igen, men savnede at være sammen med, holde om og have sex med T, så i stede for smilede jeg og lukkede og låste døren bag mig. T og jeg har for et år tilbage flirtet og en enkelt gang været sammen ..

“Det hører vist ikke med til din job-beskrivelse”, sagde jeg kækt. Jeg kunne jo sagtens være ovenpå. Hun blev helt rød i hovedet (Jeg er HELT vild med hendes søde måde at rødme på). Hun sagde helt stille: “Du må ikke sige noget, PLEASE” .. kunne se at hun havde fået et stort chok og var lige ved at blive ked af det .. “selvfølgelig siger jeg ikke noget, jeg er bare vild med dig og din utroligt sexede krop. Og at se dig der gør mig helt varm og liderlig”. Jeg gik hen og kyssede T på panden og hun så helt lettet ud. Hun svarede mit ved at kysse mig dybt, længe og inderligt. Hun skulle lige til at tage sine fingre ud, men jeg holdt hendes hånd fast, så hun ikke kunne få dem ud. mens hun nu stadigvæk kælede for sig selv, lagde jeg mig på knæ foran hende og begyndte at kysse hende på brysterne, efter jeg havde trukket blusen op over hovedet. Jeg kyssede, slikke og bed kærligt i hendes fantastiske brystvorter, der med det samme blev helt hårde og strittede. Jeg fortsatte ned over maven og endte med at slikke hendes klit. Hun måtte tage sin bluse i munden for at man ikke skulle høre hende udenfor. Hun var i forvejen rigtigt liderlig og kom efter ganske kort tid. Jeg tog nu hendes hånd ud og efter at have slikket lidt på fingene førte jeg dem ind i hendes egen mund. DET kunne hun godt li’ og slikkede til de var helt “rene”. Imens førte jeg 2 fingre op i hende og bearbejdede hendes G-punkt. Og der gik ikke lang tid for hun trak vejret tungt og kroppen rystede ganske stille. T var nu helt færdig og mente at det var min tur. Jeg rejste mig op og stillede mig foran hende, og tog min pik ud og hun greb resolut fat om det, og tog den i munden. T har en lille, sød og fin mund og min pik er ok stor i omkreds, så hun havde nok at se til. Jeg nød det og det så ud til at T gjorde det samme. Efter noget tid, var jeg ved at komme. “Du skal komme op i mig. Jeg vil mærke din dejlige pik og din varme spærm indeni. Hvordan vil du ta’ mig”? Jeg lagde min bluse på gulvet og bad hende lægge sig på alle 4, for jeg ville ta’ hende bagfra. Hun gjorde som hun havde fået besked på, og jeg satte mig på knæ bag hende og kiggede på hendes dejlige krop, topsexede røv og det tog åbenbart lidt for lang tid, for hun bevægede hofterne fra side til side, og kiggede tilbage på mig. Jeg forstod hvad det betød og puttede min pik ind i hendes varme våde fisse i en lang rolig bevægelse. T kom med et LANGT støn og hun begyndte at bevæge sig frem og tilbage. Først langsomt men der hurtigere og hurtigere. Vi fortsatte sådan i ca 10 min. og så kom jeg i hende og blev der i et lidt tid, mens vi begge nød det og tænkte over hvad der lige var sket ..

SEX I DAG?

Vi rejste os op og kyssede og krammede lidt. Og så sagde vi i munden på hinanden: “Det var ikke hvad vi aftalte”. Vi grinede begge to og kyssese lidt igen.

Så tog vi tøj på jeg åbnede forsigtigt døren og konstaterede at der var fri bane. Vi gik begge tilbage til vores arbejdsplads og arbejdede videre, Jeg pakkede sammen ikke lang tid efter og gik rundt og sagde farvel til de få kolleger der var tilbage. T sag alene lidt for sig selv, og jeg gik HELT hen til hende for at sige farvel. Hun havde nederdel på, så da jeg var helt henne ved hende, lod jeg min hånd glide op under nederdelen og ned i hendes trusser. Jeg stak en finger op og masserede hende lidt, kyssede hende på siden af hovedet og sagde farvel.

Hvor var det en super dejlig slutning på en ellers lidt kedelig fredag.

Vi lovede hinanden ikke at gøre det igen, som aftalt før, MEEEN … hvis lejligheden byder sig, siger JEG ikke nej.

Forfatters mail: [email protected]

 

porno med danske piger