Min liderlige dagligdag

SPAR MANGE PENGE

Et smut ud under bruseren og lege med den varme stråle og så ind i seng til min lilla ven. Et stort håndklæde under ballerne og så kommer fingre og dildo på hårdt arbejde…

Det her er ikke en novelle, det er bare min dagligdag.

Jeg har været gift i over 30 år og kunne aldrig være min mand utro (desværre) for min sexlyst er og har altid været meget større end hans. Nu efter jeg er kommet i overgangsalder er det værre end nogensinde før og jeg drømmer dag og nat om pik, sex og våd fisse. Min mand er meget væk på grund af sit arbejde tit 14 dage eller en måned ad gangen. Så snart han er ude af døren tager pokker ved mig.

Så snart jeg kommer hjem fra job bliver jeg nød til at smide tøjet og gå ind i min seng, hvor jeg først bestemmer mig for at jeg skal have en middagslur, men i løbet af få sekunder begynder mine hænder at vandre op og ned af min krop, som jeg først i en sen alder har lært at acceptere. Jeg er lille, vejer alt for meget , med en stor røv og nogle kæmpe lår, men de sidste par år her jeg lært at elske hver en delle.

SEX I DAG?

mine hænder vandre først lidt op og ned uden at komme i nærheden af noget særligt, men pludselig må jeg bare røre mine store bryster, de er store nok til at selv kan sutte på vorterne så ret hurtigt får jeg en vorte i munden og giver den en omgang, inden fingrene finder ned mellem benene.

Som sædvanligt er der godt vådt dernede og fingrene gør det hurtigt rigtig vådt. Jeg finde min nye lilla ven, som ligger klar mellem madrasserne og sætter den på fuld styrke og så får fissen en ordentlig tur.

Når jeg er færdig står jeg op igen og prøver på at finde noget tøj som min datter ikke vil studse over, hun og svigersønnen kommer de fleste eftermiddage, men de kan heldigvis ikke se at der ikke er trusser under bukserne og hvis bare blusen er løs kan de heller ikke se den manglende bh og det er en skøn fornemmelse at mærke stoffet bevæge sig mod de følsomme steder.

Når de er kørt og døren er låst smider jeg tøjet, somme tider ager jeg en tur mere med det samme, men ellers tager jeg en kort nederdel på og en åbenstående vest og ikke andet og så begynder jeg på dagens rengøring og holder jævnligt en pause mens jeg læser en novelle herinde – jeg læser alle slags og nyder de fleste. Sommetider vælger jeg i stedet at chatte på en sexchat, men så får jeg som regel ikke gjort rent.

Midt på aftenen laver jeg en kop te og går ud og sætter mig på terrassen. Det er en meget åben terrasse og der er altan ovenover og en blok skråt overfor, men på denne årstid er det jo mørkt så jeg tror ikke nogen har set mig og hvis de har så håber jeg det har været en fornøjelse.

Når mit meget varme skridt rammer det iskolde plastik på stolen begynder jeg at tisse af bare overraskelse, bagefter skyller jeg med resten af den stadigt varme te og så er jeg klar til at gå i seng.

Et smut ud under bruseren og lege med den varme stråle og så ind i seng til min lilla ven. Et stort håndklæde under ballerne og så kommer fingre og dildo på hårdt arbejde ind til safterne sprøjter ud af mig – derefter kan jeg sove, men vågner flere gange om natten ved at mine fingre leger med fissen igen. Det sker især når jeg drømmer om unge spændstige pikke (de er desværre ikke så lange og spændstige når man når vores alder) og når jeg drømmer om at få lov til bare en eneste gang at prøve at slikke en fisse eventuelt mens min mand får lov til at kigge på.

Efter en hurtig tur med den lilla næste morgen er jeg klar til en ny dag

porno med danske piger