En tur på camping

SPAR MANGE PENGE

Hun kom med den vådeste orgasme jeg nogensinde har set, en våd sø på tæppet, så vi bagefter. så nu kravlede jeg så på missen, og borede min stiv pik helt op…

SEX I DAG?

Denne historie foregår for nogle år tilbage.

Da min daværende kæreste og jeg havde haft lidt små diskutioner over hendes 5årige søn, så for at få lidt frisk luft til tankerne var vi kørt en lille tur, da vejret var mere end genialt.
vi kørte over en lille bro, og blev så enige om at vi ville køre ned til vandet og nyde det dejlige vejr, og som sagt, så gjort.
vi skulle forbi en lille campingplads på vejen til vandet. der lå vel 5-6 par på hele pladsen.
vi parkerede bilen, og lagde et tæppe ud som vi så kunne ligge på. men vejret og varmen gjorde os temmeligt tændte, så vi begyndte at ligge og holde om hinanden og småkyssede lidt, mine hænder gled ind under hendes bluse, hvor de piercede brystvorter var dejligt hårde. jeg trak stille blusen lidt op og lod solen varme brysterne mens jeg lå og slikkede og nappede i de stivevorter. kunne høre på hendes åndedræt, at det så absolut var noget hun kunne lide, så min ene hånd begyndte at kærtegne hendes mis uden på bukserne, hun spredte benene så jeg bedre kunne ae og klappe missen, samtidig med hun greb om min efterhånden ret stive pik, og inden jeg fik set mig omkring, havde hun sluppet den fri, og lå og gnaskede på den. så jeg tænkte at hvis min stive skulle luftes her ved vandet, måtte hendes mis jo også have lidt luft.
så jeg knappede hendes bukser op, og trak dem ned sammen med de sjaskvåde trusser.
jeg kravlede nu hen til missen så jeg kunne smage på den, så vi lå der i den frækkeste 69’er og havde helt glemt tid og sted, men godt og frækt var det sgu.
mens jeg lå og slikkede missen og nappede blidt i de opsvulmede skam-bamser, kneppede jeg den med et par fingre, hun kom med den vådeste orgasme jeg nogensinde har set, en våd sø på omkring 25cmX20cm på tæppet, så vi bagefter.
så nu kravlede jeg så på missen, og borede min stiv pik helt op i missen, og kneppede som var det sidste gang, med lange dybe stød, hun kom igen.
jeg vendte hende om på alle 4 og gik derefter igang med at give missen. hvad den havde godt af, men jeg fugtede en finger med hendes egen safter, lod fingren kærtegne hendes stramme røv så den blev varm og fugtig, og lod så fingren glide ind i varmen, stadig mens min pik kørte ud og ind i missen, hun skreg orgasmen ud, så de ikke kunne undgå at høre det ovre på camping-pladsen. jeg trak min nu bristefærdige pik ud, og kravlede op til hendes ansigt, og tømte mig i munden på hende, hvor hun uden brok slugte hver en dråbe. så lå vi lidt og fik vejret igen, og kom så i tanke om at vi ikke lå ude i haven.
så klædte os forsigtigt på, og gik stille over i bilen, og trillede hjemad.
men da vi nåede op til camping-pladsen, stod der 2mænd og 1kvinde og klappede ved siden af vejen.
det er nok noget af det mest pinlige, men også frækkeste jeg har oplevet

porno med danske piger