Lidt sjov udenfor…

SPAR MANGE PENGE

Da vi kom der over gik vi om bag en hæk lige ved siden af stien, vi flåede vores tøj af. Min pik var af stål og man kunne se hendes fissesafter ned af benet. Hun satte sig på knæ og tog min pik…

Denne historie er sand og skete ca i slutningen af Maj ;p

Jeg mødtes med en af mine veninder ved Gåsetårnet, Vordingborg. Hvor vi så begyndte at gå en tur ned til havnen og gå lidt rundt ved pynterne.
På et tidspunkt slog vi os ned på en græsplæne mens vi snakkede lidt omkring lidt af hvert, og begyndte så at flirte lidt.

SEX I DAG?

Vi kiggede så hinanden lidt dybt i øjnene og jeg rykkede min mund tættere på hendes.
Så mødtes vi i et heftigt og vådt tungekys og jeg puffede hende ned i græsset og lagde mig op på hende for at kærtegne hendes krop.
Min hånd gled op under hendes nederdel og gik på opdagelse ved hendes trusser som var mildest talt en hel sø, den anden hånd var beskæftiget med hendes bryster.
Hendes hånd sneg sig også ned mod min pik som ikke var upåvirket af situationen, og hun masserede den ude på mine bukser.
Vi kyssede videre, og begge vores hænder gik på opdagelse indenunder vores undertøj. Jeg legede lidt med hendes klit og pressede blidt en finger op.
Hun stønnede svagt, og hendes hånd røg ned i mine bukser og hun havde et fast greb om min pik mens hun spillede den af.
Så tog fanden ved mig, og efter endnu et grovsnav trak jeg hendes bluse op og hendes BH til side, og legede med hendes brystvorter med tungen, og bed blidt i dem.
Hun måtte stoppe mig, da vi lå i et større befolket område med skibe der lå til kajen, og roklubben var ved siden af, så vi besluttede os at gå over på den anden pynt, der hvor Orringe Psykiatrisk Hospital også lå.

Mens vi gik så kyssede vi lidenskabeligt og gramsede på hinanden, og vi nærmest løb rundt om havnen til græsplænerne over ved hospitalet.
Da vi kom der over gik vi om bag en hæk lige ved siden af stien, og vi flåede vores tøj af. Min pik var af stål og man kunne se hendes fissesafter ned af benet.
Hun satte sig på knæ og tog min pik i munden og begyndte at sutte min pik som om hun aldrig havde lavet andet, mine boller blev heller ikke glemt.
Jeg forslog så at vi lagde os i en 69er, og jeg begyndte at smage på hendes safter og lege hendes fisse og klit, mens hun tog min pik i munden igen.
Hun satte sig så på alle fire og vrikkede med røven, jeg var ikke sen til at forstå, så pressede min pik op i hendes våde indrem og begyndte at tage hende hårdt, men vi begge stønnede en smule højt.

Mens det var allerbedst måtte vi lige dæmpe os lidt, da en lille skovtur af gamle damer gik forbi på den anden side af hækken.
Men da de var gået begyndte vi igen med vores frække leg, og hun pev at hun ville have pik i røven.
Jeg begyndte så at smøre hendes bagerste hul med mit spyt, og udvide det med mine fingre indtil der var plads til min pik.
Jeg begyndte at presse den ind, og jeg vidste hun kunne lide at man bare skulle være hård ved hende, så pressede den ind af fuld kraft og tog fat i hendes hår, mens jeg kneppede hendes arme røvhul.
Først var hun meget forbavset og forarget, men da hun forstod begyndte hun at stønne højt, og jeg måtte lige opdrage hndes baller lidt, som en reminder om hvor vi var.

Hun stønnede højt at hun var ved at komme og hun begynbdte at hjælpe lidt til med klitten, og det var også for meget for mig.
Vi begge kom næsten samtidigt da hun kom først og begyndte at malke min pik, men ville komme ud over hendes ansigt, så efter hendes orgasme var ebbet ud trak jeg min pik ud og hun tog den i munden og sutte til jeg kom i den og ud over hendes ansigt.

Efter vi havde sundet os tørrede vi diverse safter og sæd op med hendes trusser og tog tøj på, og vi begyndte så småt at gå hjem til hende, og jeg kan love for vi ikke sad og trillede tommelfingre der 😉

porno med danske piger