En aften for mig selv.

SPAR MANGE PENGE

Hører nu en lyd jeg kender. Men gør ikke noget. Hans ånddrag er tungt og har har set på mig længe. Jeg fanger igen dildoen og fører den mod fissen. Pirrer mig selv, for jeg ved at han nyder…

SEX I DAG?

Musikken spiller over anlæget og jeg stiller lysene an… Jeg er alene hjemme og der skal hygges.. Fra døren til bruseren er derpå begger sider af tæppen en vej at lys… Kan dufte vanillje, rosmarin og lavenden. Lyset i loftet er skukket og resten af huset ligger øde hen. Tager tøjet af og smider det i kurven… Går ind i soveværelstet og åbner skuffen ved nat bordet. Tager den blanke op og olien med også. I skuffen med undertøj, tager jeg det sorte blonde sæt på. Bh, g-string og hofteholder.
Ja det skal nydes. De sorte strømper følger med og nu er jeg klar til at nyde aften for mig selv. Tænder for bruseren og musikken skrues lidt op. Mit lingeri ligger jeg på kommoden. Aftens produkter står i bunden af bruseren og jeg glæder mig. De første stråler rammer kroppen og jeg mærker at jeg er tændt. Fanger den første flaske og slukker for vandet. Sæber håret ind og griber efter skraberen. Skummer missen ind. Mærker at den dunker. Skraberen forsvinder ind mellem benene på mig. Min knop er hård og klar. Spreder benene så jeg kan få de sidste hår med. Tænder for vandet og sæben forsvinder.
Slukker igen for vandet. Tager flasken med balsamet og massager det ind. Jeg åbner for brusren og tager dildoen og olien. Smør hele fissen ind og fører den helt i bund. Mine safter blander sig med olien og jeg nyder det. Tænder på vibratoren og mærker at jeg vil ha mere. Giver slip for den første orgasme. Min dildo er fyldt med safter og olie.
Jeg tænder for vandet og skyller mig. Tager den sidste flaske og sæber mit ansigt ind. Vandet løber ned af nakken og ryggen. Hører nu en lyd jeg kender. Men gør ikke noget. Hans ånddrag er tungt og har har set på mig længe. Jeg fanger igen dildoen og fører den mod fissen. Pirrer mig selv, for jeg ved at han nyder at se på. Jeg kører den helt i bund og stønner lidt. Nyder at han kigger på mig. Fører røven lidt tilbage, så han bedre kan se. Musikken og vandet før mig varm i kroppen. Mærker en hånd på min røv. Han overtager dildoen og jeg spreder benene, så han bedre kan komme til. Dildoen bliver erstatten af en finger. Han slukker for vandet og presser mig op mod den kolde væg.
Prøver at flytte mig, men kan ikke. Mens han finger knepper, stønner han mig i øret. Åh du er for lækker, skat. Du tænder mig. ” Mærker mine safter løber. Han kan mærke det. ” Nå så du bliver våd?” “Åhh” er det eneste jeg kan sige. “Vend dig om!”.
Han slipper mig og vender mig og ser ham ind i øjene. Løfter hovedet til et kys, men bliver presset ned i knæ. “Sut mig!”
Han fører pikken frem men jeg vil ikke. Jeg tænder igen for vandet og tager svampen og intimsæben og skummer pikken ind. Tager hans skraber og fjerner de sidste hår fra kuglerne. Han stønner blidt og lukker øjene. Skyller ham og sluger stille pikken.
Han stønner og jeg kan mærke at han er tæt på. Stopper og slikker stille kuglerne, mens jeg giver ham et handjob. “Stop. Jeg vil ikke komme. ” Han tager fat i mit hår og løfter mig op. Kysser mig grådigt og løfter mig op på det den lille afstats.
Jeg spreder mine ben så han kan komme til. Hans hovede forsvinder ned mellem mine ben. Og tungen rammer min knup. Gir et sæt og nyder hans omgang med min fisse. Kan mærke at jeg er tæt på. “nej stop, Ikke endnu”. Jeg ber ham stoppe men det hjælper ikke. Han giver mig en sprøjteorgasme og jeg skriger den ud. Han holder mig på afsatsen og smiler smørret. “Er du oki, skat?” Jeg smiler og nikker. Han løfter mig ned og tænder for vandet.
Vi nyder hinanden under de varme stråler. “Skat, hvorfor er du hjemme nu?” “Jeg kunne ikke undvære dig længere. ” “Jeg ville ha gjort mig lækker for din skyld, siger jeg lidt skuffet. “Det skal du da stadig gøre. ” Han slukker for vandet og fører mig ud at bruseren. Finder et håndklæde og tørre min krop. Smører mig ind og forsvinder ud af badeværelset. Jeg tager mine selvsiddende strømper og g-stringen på. Bh’en sættes rigtig. Sætter håret og lægger en lille make-up. Puster lysene ud og pakker dem sammen. Finder mine sorte højhælet stiletter. Jo det skal være rigtig lækkert. Tjekker mig i spejlet. Jo jeg ser sgu godt ud. Slukker for anlæget og går i soveværelset.
Ser ham ligge han over sengen og leger med pikken. Den er stiv. Da han får øje på mig kan jeg se på pikken, at den bliver mere stiv. “Nice, skat. Kom til mig!” Jeg kravler som en kælen kat hen over sengen,mens jeg kører tungen hen over kroppen på ham. Men rører ikke pikken. Den er fredet. For en stund.
Sætter mig hen over maven på ham. Kører mine hænder op af kroppen, ansigt og nakke. Fører hans hænder bag nakken og sætter hans hænder fast i håndjernene og flytter mig ned til pikken. Sætter mig og kan mærke den igennem stoffet. Den er klar og det er jeg osse. Min fisse dunker og jeg er våd og liderlig. Bevæger mit underliv frem og tilbage. Sætter mine negle i brystet på ham og sætter tempoet op. “Stop, skat. Stop. “
Jeg sætter mig på pikke og løsner bh’en. Fjerner strop for strop. Den falder det sidste stykke. “Befri mig” Lydre det hæst fra ham. Jeg ryster på hovedet. Rejser mig og kysser mig vej til pikken. Sluger den til roden, mens jeg massager kuglerne.
“Åh det er så godt. Pas på ellers kommer jeg. ” Han virder sig og stønner. “Åh nej. Åh det er godt. ” han er tæt på nu. Jeg stopper og klemmer blidt op pikken. Han skal ikke ha lov nu. Han falder lidt til ro og jeg slipper igen. Rejser mig og befrier hans hænder. Han griber mine arme og vender mig om på ryggen. Låser mine hænder fast på gelænnet.
Han finder vejen til fissen og slikker den. Mine g-string er våde og jeg nyder livet. Han fjerner dem og fører pikken ind i fissen og elsker stille med mig. Vi kommer i et skrig og han løsner mig hænder.
“Det er derfor jeg elsker dig. ” Jeg smiler og putter mig ind til ham. “Det er ikke sidste gang jeg overrasker dig. Tro mig. “

porno med danske piger