Skiferie og en hot nat i bjerghytten

SPAR MANGE PENGE

Vores tunger gik på opdagelse – grådige og utålmodige. Det begær, som havde bygget sig op hele dagen, forlangte nu at komme til udtryk… Jeg gisper af fryd da du…

Du tog på skiferie, og det viste sig, at jeg arbejdede på dit hotel i skisæsonen, hvor jeg var skiinstruktør og portier. Vi aftalte, at du skulle have lidt undervisning. Vi tog kabineliften op til toppen af bjerget, hvor jeg åbnede døren og hjalp dig ud. Det var dejligt at mærke mine hænder om dine hofter. Vores øjne mødtes, og du lagde mærke til, at jeg rødmede. Jeg havde kønne øjne – grønne og udtryksfulde. “Ok, så er vi her. Vi kan plove ned af bakken derovre og ned til granskoven. Jeg er ved siden af dig hele tiden, så du skal ikke være nervøs”. “Du griber mig, hvis jeg falder”. Det skal jeg nok”. Jeg leverede et af mine charmende smil.

SEX I DAG?

Den næste time øvede du dig, og det gik bedre for hver gang, vi løb ned af den lange bakke. Vi pjattede, og du lagde mærke til, at jeg ikke missede nogen chance for at være tæt på dig. Og du nød det. Vi var så optagede af hinanden, at vi ikke lagde mærke til ændringerne i vejret, før snefnuggene hvirvlede omkring os i en afsindig dans. Stormen var taget til, og vinden bed i vores kinder og sugede vores kropsvarme til sig. Jeg tog din hånd, og vi tog skiene på skuldrene – sigtbarheden var kun få meter. “Vi kan ikke nå ned i dalen, så vi søger ly i en af hytterne nær skoven”. Min mund var tæt på dit øre. Du nikkede og holdt godt fast i min hånd.

“Skynd dig at få dragten af, mens jeg får tændt op i pejsen. ” Du nikkede, mens tænderne klaprede i munden på dig. Da du stod i termoundertøj og skisokker, havde flammerne fået fat og lyste op i hyttens mørke. Du frøs stadig. “Kom herover til ilden. ” Jeg havde også taget min skidragt af. Du lagde mærke til musklerne gennem det kropsnære stof. Jeg fandt et tæppe. Du satte dig, mens jeg lagde ekstra brænde på. Jeg satte mig ved siden af dig. Jeg rykkede nærmere og tog min ene arm og lagde om din skulder. “For varmen”, hviskede jeg, og du nikkede. Du kunne mærke mit hjerte slå. Jeg duftede dejligt, og du lukkede øjnene. Du lagde hovedet mod mit bryst og lagde nakken tilbage. Vores læber fandt hinanden – stille og usikre i starten, men i takt med, at flammerne åd sig ind i det tørre brænde, steg lidenskaben. Vores tunger gik på opdagelse – grådige og utålmodige. Det begær, som havde bygget sig op hele dagen, forlangte nu at komme til udtryk.

Da du løftede min undertrøje af og åbenbarede den nøgne hud, havde varmen bredt sig i hytten. Jeg gispede af fryd, da dine fingre kærtegnede brysterne og blidt cirklede om brystvorterne. Jeg hjalp dig af med resten af tøjet, og snart lå vi nøgne og tæt sammenslyngede på tæppet. Jeg lod fingrene glide ned over ballerne. Jeg kunne mærke, at du sitrede, da mine fingre strejfede din mave. Jeg satte mig overskrævs på dig. Bevægede mig langsomt ned, indtil jeg nåede maven. Her gav jeg mig god tid – kyssede og slikkede det bløde område under navlen. Jeg kunne mærke dig om mine bryster. Sitrende og knejsende. Da jeg tog dig mellem mine læber, stivnede din krop, og du stønnede af fryd. Jeg kærtegnede dine nosser og lod læberne glide ned af skaftet. Indimellem hørtes knitren fra bålet, når ilden forærede det tørre træ.

“Stop! Jeg kommer, og det vil jeg ikke endnu. ” Din stemme var hæs af ophidselse. Jeg stoppede og bevægede mit hoved op ad din krop, og vores læber fandt igen hinanden. Hænder gled ned og omsluttede mine baller og pressede mit skød ned mod dit køn. Jeg bed mig i læben og undertrykte et skrig, da du gled op. Vores kroppe bevægede sig harmonisk og hud skinnede bronzefarvet i ildens skær. Du fyldte mig ud og dulmede for en stund det flammende begær. Da du vendte mig rundt og trængte op bagfra, var det, som om en kæde reaktion startede. Dine stærke hænder fandt vej om foran og masserede blidt området omkring klitoris. De blide strøg og kraftfulde stød kulminerede, da orgasmen rullede ind over mig som en lavine. Jeg trak mig tilbage og pressede dig ned at ligge på ryggen. Skyggerne dansede på væggen, mens jeg med hænder og tunge slukkede dit begær. Da vi udmattede sank sammen på tæppet, tæt omslyngede, var flammerne ved at dø ud.

Du vågnede ved duften af kaffe. Du vendte dig om på siden og kiggede rundt. Der stod en kop kaffe ved siden af dig – den dampede. I det samme gik døren op, og solen strømmede ind. Jeg stampede sneen af støvlerne og kom ind i hytten. I favnen havde jeg friske forsyninger af brænde. “Godmorgen. Har du sovet godt?” Du nikkede og lod fingrene glide gennem håret. Du følte dig faktisk ret udhvilet, og orgasmen sad stadig i kroppen som et sødt minde. “Uvejret er stilnet af, og jeg ha fået kontakt til hotellet over mobilen. Hotellet vil kontakte din ven og fortælle, at du er okay. Jeg har sagt, at vi kommer om en times tid. ” “Om en time? Så må vi skynde os. ” Du rakte hånden frem, og jeg smed brænde på gulvet og kom dig i møde.

porno med danske piger